Måndag 30 augusti

Sitter och lyssnar på loose lips, väcker minnen från förra året när Fanny och
jag stod och sjöng i koridoren!
Andra veckan tar sin början. Det känns som vi gått längre än bara en vecka.Det finns inte så mkt mer att säga om skolan. Det rullar på som förr. Andra
redovisningen redan och i samma ämne. På svenskan gör vin inget annat än diagnoser än så länge. Fick oxå även veta vilken lärare vi kommer ha i ett ämne,
inget roligt. Vill byta men det finns inget annat ja vill läsa. Så vi får se hur det slutar. Jo vi fick äta tillsammans alla idag, enda dagen i veckan.
Nu är det meningen att ja ska skriva ett brev om varför ja vill ha internationell apu men ja kommer inte igång så ja tror nog ja sätter igång Gossip Girl istället.
Måste få ta det lugnt en stund om dagen oxå.
Monkey Issa på bussen ;)
Sitter och lyssnar på loose lips, väcker minnen från förra året när Fanny och jag stod och sjöng i koridoren!
Andra veckan tar sin början. Det känns som vi gått längre än bara en vecka.Det finns inte så mkt mer att säga om skolan. Det rullar på som förr. Andra redovisningen redan och i samma ämne. På svenskan gör vin inget annat än diagnoser än så länge. Fick oxå även veta vilken lärare vi kommer ha i ett ämne, inget roligt. Vill byta men det finns inget annat ja vill läsa. Så vi får se hur det slutar. Jo vi fick äta tillsammans alla idag, enda dagen i veckan.
Nu är det meningen att ja ska skriva ett brev om varför ja vill ha internationell apu men ja kommer inte igång så ja tror nog ja sätter igång Gossip Girl istället.
Måste få ta det lugnt en stund om dagen oxå.
Monkey Issa på bussen<3

Lördag 28 augusti

Hipphipp hurra för bästa Issa!
Dagen bestod mest av att ta det lugnt, vilket ja inte gjort på länge. Åt lunch med Anna,
mkt trevligt!
Planen för kvällen, överrasknings fest för Issa! Hihihi! Käkade smörgåstårta och vanlig tårta.
Spelade spel, utan tvekan och bara umgicks. Mkt bra kväll!
Hipphipp hurra för bästa Issa!
Dagen bestod mest av att ta det lugnt, vilket ja inte gjort på länge. Åt lunch med Anna, mkt trevligt!
Planen för kvällen, överrasknings fest för Issa! Hihihi! Käkade smörgåstårta och vanlig tårta.
Spelade spel, utan tvekan och bara umgicks. Kanon bra kväll!

Fredag 27 augusti

Fredag
Precis som förra året så var vi i kolmården första fredagen första vecakn. Det bästa med
idag var att vi fick gå precis som vi ville och med vilka vi ville, gänget gav sig ut i
kolmården. I början saknade vi Carro, men hon kom efter ett tag. Och då vart vi alla! Vi
lufsade omkring i djurparken och kollade på djuren. Höll på att tappa bort Fanny bland
aporna, hihih ;) Dagen gick fort och det kändes som om vi inte hann specielt mkt tyvärr.
Åkte tåget hem och på kävllen kom Malin och Emmie. Fredags mys med Ben & Jerry´s och film.
Både Emmie och somnade på malins armar typ så fort vi gick och la oss. Skit trött efter
första veckan
Precis som förra året så var vi i kolmården första fredagen första vecakn. Det bästa med idag var att vi fick gå precis som vi ville och med vilka vi ville, gänget gav sig ut i kolmården. I början saknade vi Carro, men hon kom efter ett tag. Och då vart vi alla! Vi lufsade omkring i djurparken och kollade på djuren. Höll på att tappa bort Fanny bland aporna, hihih ;) Dagen gick fort och det kändes som om vi inte hann specielt mkt tyvärr. Men den va bra. Vi har bara gått en vecka, men det känns att alla inte går tillsammans längre. Sorgligt!
Åkte tåget hem och på kävllen kom Malin och Emmie. Fredags mys med Ben & Jerry´s, tjejsnack och film.
Både Emmie och somnade på malins armar typ så fort vi gick och la oss. Skit trött efter första veckan. Men det va en mysig kväll.

Torsdag 26 Augusti

Kunde varit på väg till Högåsa nu, skulle snart vara där. Men ja sitter i skolan. Slutade två idag men meritpoängen börjar fyra. Ett lite så där lagom hål så här dags på dagen. Inte precis. Skrivit klart svenska uppgiften tills på måndag. "Hur kommer min sommar vara 2020?". Det lät värsta bra, ja viste vad ja ville och vad ja skulle jobba med. Det lät så lätt, men egentligen vet ja inte alls vad ja vill göra. Antar att ja får se vad som händer. Nu har vi gått några dagar i skolan och ja börjar komma in i nya klass klassen. Men det känns så tomt att inte vara alla sex längre. Det känns som om det saknas någon hela tiden eller att det bara är tillfälligt. Men det är tyvärr inte det. Vissa dagar kommer vi inte ens träffas. Kommer sakna det massor. En annan sak som ja kommer sakna. Evve kom och berätta en sak igår. Kommer sakna henne. Där kommer det oxå kännas tomt att hon inte är där varje gång. Nee, nu måste vi ha något positivt i det här inlägget oxå. Imogon åker vi till Kolmården och då får vi umgås alla sex, precis som förr! Och det är snart helg oxå! Malin och Emmie hade planerat något imorgon kväll! Saknat dom. Sen så ska Bachan och ja ses någon dag i helgen. Det kommer bli en bra helg! Det känns som så!



Lycka på bilden!


Tisdag 24 augusti

Skola idag då. Va inte alls pepp i mosre, ville bara vända mig om och somna om. Men ja tog mig upp och cyklade till bussen. Skolan va la helt okej, men vi började med lektioner första dagen vilket inte va så kul. Börja med att sitta och anteckna i flera timmar. Sen när vi äntligen fick sluta så va ja tvungen att vänta ett tag för att ja va smart och tappade mitt busskort på bussen i morse. Men ja slapp vänta själv. Issa väntade med mig. När ja sen äntligen kom hem så hade dagen blivit jätte lång. Nu tycker ja att ja är värd en stunds slapp och göra vad ja vill. Men de är nog bäst att sova snart, är skit trött!
<3

Måndag 23 augusti

Mkt dålig uppdatering igen, det börjar gå utför. Sista dagen på lovet, det känns som om det började för inte alls länge sen. Och nu wips har dom här 10,5 veckorna gått. De senaste dagarna har ja mest varit ute på gården. Kört och longerat ponnyn. Han är duktig. Har även börjat rida Celine, en ponny som vet vad hon vill och är redo att kämpa för det. Men hon har en härlig personlighet under skalet. Har galopperat över fältet och bara låtit henne ösa på mer. Känslan i magen, iiiih! Snacka om härligt! Men idag så försökte vi jobba lite oxå, gå lite i form. Och hon kan, ja blev nöjd med den. En liten ponny med mkt kraft i! Och hingsten, Isac. Han står mest och skriker. Men fin är han.
Efter stallet idag så träffade ja Issa. Vi gick på stan köpte lite men inte mkt. Satte oss och fikade kollade på folk och snackade. Sen biddde det bio, Vampire Suck! Värsta rolig, blev lite mkt ibland men den va bra! Det va en läskig man som följde efter oss efter bion, men han ville inte följa efter oss in till toan. Tur för honom!
<3

Torsdag 19 augusti

Fick ett ryk på morgonen och städade hela rummet från golv till tak. Nästan kleniskt rent, men det varade inte så länge som ja ville. När damsugaren och allt va avstängt och inställt i skåpet kommer två djur på fyra ben fram och springer runt och wips, så vare skitigt igen. Suck.

Tog tåget med Fanny till Norrköping på eftermiddagen. Mötte upp Lisa på rese så gick vi och åt, friterad kyckling. Tredje gången på midre än två veckor, mumma! När allt va upp ätet och vi va mätta och belåtna gav vi oss iväg till Rix fm festivalen i Vasa parken. Fanny och ja blev som små barn när vi såg alla karuseller. Vi gick omkring och samlade på oss lite saker som toy story 3 kepsar, Camp rock påsar, tog kort med camp rock kändisarna och så fångade ja en O´boy tröja. Ställde oss i tid för att vi skulle se något på secenen. När det väl börajde så stod vi och hoppa, skatta och skerk massor. Blev ett fan av Erik x2 sär ett tag. Hade inte så koll på vilka vissa artisret va, men skit samma. Men dom ja kommer ihåg som var där va Ramsells, Timoteij, Linda bengtsing, Love Generation,Velvet, Broken door, Erik Grönwall, Erik Saade, Anna Bergendahl. Sofia och Tobbe kom joinade oss efter ett stund och även Isabelle. När det va slut så åkte vi virvellvind, sjukt roligt! Och det gick så hisklans fort! Kvällen var galet bra!


Alla bilder är Fannys (fannyborg.blogg.se):












Onsdag 18 augusti

Vet inte riktigt vad ja ska skriva, men ja fick lust att göra en liten uppdaterning. Engelska böckerna ligger bredvid mig och ja borde verkligen börja. Men det är faktiskt fortfarande sommarlov så det känns mindre lockande än vad det brukar vara. Ska skriva typ dtt författarporträtt om någon engelsk skrivade poet, inte så kul.
Åh läste ut en jätte bra bok igår kväll, fallen ängel. Älskar Patch, ja viste att han inte va elak! Typ 62 dagar till andra kommer ut. Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge!

Ska hämta den tredje datorn idag, och ja hoppas verkligen att den funkar. Men ett extra besök på expert skadar aldrig. Hihi. Fast det bästa skulle vara om den bara funkarde som ja ville.



"In three words I can sum up everything I've leared about life - It goes on!"

Söndag 15 augusti

Va på bio med Issa igår kväll. Såg Knight and day. Den va bra. Men oftast när ja garva garvade ingen annan och ingen blev rädd när ja blev det. Det är som issa säger, ja har dålig humor xd

Varit i Valla och fotat hela förmidagen. Valla ryttarna va riktigt duktiga och kämpade väl! Träffade saknat folk! Men på onsdag kör vi igen :) Kusinerna från Göteborg har varit i linköping ett tag så ja passade på att träffa dom när dom kom upp till valla. Lekte lite i lekparken och fikade. Det blev en del bilder under dagen så med lite paj och 379 bilder satte ja i gång PS och började. Försökte få det gjort så snabbt som möjligt för bredvid mig låg Fallen ängel och bara väntade på att bli öppnad. Vad kan vara mer avslappnande än en bok, avstängde elektoniska saker och en spik matta, knappast något. Blev fast klistrad framför boken några timmar. Men på kvällen bestämmde Malin och ja att avsluta sommarlovet, för hennes del, med att gå till Paradiset. Älskade Rami gav mig några dyngsura pussar.






Photoshop is our friend


Bästa vän visade den här för mig igår. Hon har blivit as duktig på PS. Vi gjorde våran typ första bild för inte så jätte länge sen, den med nina dobrev. Den är är jätte fin. En tår i ögat, Liz och jason va gjorde för varandra, det visar den här bilden verkligen.

Tisadag 10 augusti

Slappade hela förmiddagen hade tänkt hinna massor men det blev dock inte så . Något som kallas dator uppehöll mig. Men lite engelska hann ja med. Och så kom malin vid lunch, hjälpte henne med matten. Kommer inte ihåg så mkt bara. Även fast det inte va så länge sen som ja gjorde det själv. Några lösningar på dagens problem kom vi på men inte många. Träffade issa på stan på kvällen. Inte träffats sen i mitten av juni. Har saknat henne! Vi åt på ming och hade det trevligt! Hon följde med hem efteråt. Vi ägnade resten av kvällen med att kolla på PLL. Tröttnar aldrig på det! Har sett om det några gånger nu men man upptäcker alltid något nytt. Kvällen va jätte bra. And I'd a great time!

"Ni har punkterat!"
HAHAHAHAHAHAHA

:*<3


Söndag 8 augusti

Idag har Malin och ja varit på nya äventyr! Vilse i en okänd skog på hästryggen. Vi va och red Islandshästar vid ekenäs slott i 2.5 H. Vi fick en karta så att vi skulle hitta, men det va något fel på den kartan. Vi fick vända några gånger. Men kul vare! Galopp upp för alla backar, racea hit och dit! Vi kunde inte sluta garva! Puss på min Malin!

"Vi ska höger här!"
"Det går bara att ta vänster!"
"Jamen då gör vi det!"
hahaha xd







Lördag 7 augusti

Åkte till lisa på förmidagen. Mys, tjejsnack och slappa till eftermiddag. På eftermiddagen åkte vi till Norrköping mötte upp Fanny och så träffa vi lisas vänner. En riktigt bra kväll!!





Veckan som gått

Ojoj, det ha blivit en väldigt dålig uppdatering här. Bloggen har åkt åt sidan de sista dagarna eller rättare sagt typ en vecka.  Men det kommer en liten sammanfattning. Små kusinerna från stockholm har hälsat på så ja har varit lite barnvakt. Ja har upptäckt att ja hade en dåld talang, att koka saft :P Så det sysselsatte vi oss med en dag. Plocka tre kilo bär och koka 7,5 liter saft. Har även bakat med de små liven, men om kakan inte är klar kör den inte i micron! Den blir sten hård! Solen tittade fram två dagar och det va riktigt varmt och skönt så då passade vi på att gå och bada. Lite små kallt men man vante sig, eller nåt. Mille drog i en av kusinerna i vattnet med kläderna på, fick kväva ett litet as garv. Några timmar i lekparken har ja oxå varit med om. Dom e bara för söta dom små liven! :*




Måndag 2 augusti

Det här vädret gör mig på uff humör! Vill ha sommar och sol som det va i Danmark! Inte regn och höst, det är augusti inte oktober! Va ute hos ponny på förmiddagen, kallt och blöt. Fast det sken en sol när han jobbade duktigt. Ponny gör mig glad, han tar bort skiten! Den j*vla huvudvärken som alltid finns nu förtiden, den försvinner. Borde kanske flytta ut till han. funderar på det, vi skulle nog bli bra rumskompisar!

Gårdagen spenderades med Malin och Emmie! Fiifasen va kul vi kan ha xd Now, then and forever, det är så det ska vara! Alltid! Vi satt som gamlingar och kollade på massa bilder från tiden vi känt varandra. Ojoj, vad mkt vi har hunnit med på fyra år. Man fick sig många goda skratt. Ön, grillningen, stallet och allt! Det e fina tider det! Och det roliga är att vi kommer ihåg små komentarer eller vad som hände just när bilden togs.  

<3

RSS 2.0