Söndag 30 Maj

Träffade Bästa vännen igår. Alldeles för länge sen. Det är syn att det inte blir lika ofta längre. Lixom förr träffades vi varje dag och nu inte alls ofta. Så varje gång vi säger hej då så saknar ja henne direkt. Vi hade en hemma mys kväll med tVD och melodifestivalen och underbart god mat. Om ja nu får säga det. Och så lite gottgott! Idag så har vi nördat Photoshop. Efter några timmar så var vi väldigt nöjda med resultatet.

På eftermiddagen firades morsdag i trädgårdsföreningen med Mormor. Ja hade bakat kaka. Men bara så ni vet, om kladdkakan är inne i ugnen för länge blir den stenhård. Men man kan inte säga att ett barns kaka blev äcklig (a) Så mormor tyckte den va jätte god!





Resultatet!


Fredag 29 Maj

Dagen kan inte beskrivas i ord. Så det får bli i bilder i stället.

Vi körde tarktor hela förmiddagen. BrumBrum! Ibland gick det väl lite fort. Men lite måste man ju få gasa! Solade på rasterna och klippte gräs på eftermiddagen. Gräsklippare och ja har aldrig kommit överens. Och i dag va inget undantag.


Trakorpartners <3

Carron <3

Vi kanske är bönder iaf xd

HAHAHAHA <3



När skoldagen va slut satte sig hela gänget på bussen till linköping. Lisa och ja åkte hem till mig för att fixa inför kvällen och de andra åkte hem till Sofia. Fram på kvällen träffades vi igen för att göra Hamnfestivalen. Kvällen blev som den blev. Det började regna. Saker hände. Saker som inte ska komma ut över internet. Vi satt på en kulle och lyssnade på musik och hade det trevligt. När det regande som meset drog vi till donken. Kvällen slutade med att lisa och ja såg på film och hade det mysigt.




Lisa <3

Emma joinade oss oxå :)





Hämtat upp Malin senare <3

Restan av bilderna får bli osedda!
<3


Tisdag 25 maj

Ja har en glad känsla i magen!
På första naturkunskaps lektionen åkte vi ut i skogen. Fanny som har tjatat så länge om att vi ska åka ut i skogen. Nu får hon som hon vill. Typ hela klassen satt och sjöng till radion i bussen. Glädje!! I bussen planerades fredagen. PEPPA, för hamnfestival! Det ska bli skit kul!
Det märks att det snart är lov. Lektionerna ställs in allt oftare och det är inte lika seriöst längre. Det känns som om det var igår som det var den där första dagen. Shit va nervös jag var! Det ska bli skönt att slippa känna den nervositeten igen.


Lisa och jag letat stenar xd


Ben and Jerrys, tjejsnack och film löser ALLT!
Emelie Jonsson<3

Solen tittar fram mer och mer!

Bilderna får tala för sig själva! Snart är det sommar. Vet att ja tjatar mycket om det. Men det det ska bli så skönt med lov!







UNDERBART!
<3

Internet, en bra uppfining när det fungerar!

Internet har inte fungerat sen i onsgdags men nu är det igång igen! Så här kommer en sammanfattning av vad som hänt!

Torsdag
Den längsta dagen i veckan blev en av de kortaste. Hade lektioner fram till lunch, alla lektioner efter lunch blev inställda! Carro och ja satt och glassade i solen innan vi åkte hem. I linköping så tyckte vi att vi var värda bosses glass. Polka och marängsviss<3 Och eftersom vi inte hade nåt internet så kunde ja inte plugga. Oj då! Så ja gick ut och sprang. Malin tyckte att ja skulle komma upp till stallet och göra henne sällskap när hon red ut, så då fick ja ännu en spring tur. Mkt tränging under samma dag.

Fredag
Kortaste dagen den här veckan. Hade bara NP matte på förmiddagen. Det kändes jätte bra. Men så visade det sig att typ ingen skrivit samma som ja. Aja, vi får se hur det går! Resten av dagen va ja med Issa. Följde med som smakråd när hon skulle välja tapeter. Fick lust att göra om ja oxå. Men mamma säger nej. Käka på donken. Hände en rikitig skojsig grej där. Men ja vene riktigt om ja ska berätta så ja stuntar i det xd När vi var klara där så åkte vi hem till henne. Vi hade bestämmt oss för att sola, även fast det var molnigt. Solen tar iaf (a) En bra dag med henne!

Lördag
Träffade pappa och dom på förmiddagen. Va på riddarspelen. Solen stekte och det va skit varmt! Systren va gullig. Vi e ganska lika (a) Åkte till åtvid när vi va klara. Träffade den saknade Johanna på kvällen. Satt nere vid bryggan typ hela kvällen och snackade om allt och inget! Det kändes som om det var sommarlov, inget att oroa sig för utan bara sitta där och ha kul! Brände mig skit mkt under dagen men kvällen va grymt bra!

Söndag
Idag skulle Johanna och ja badat. Hmm, gick inge vidare. När vi skulle ses regnade det. Men när vi kom ner till badet så sken solen. Men lata som vi är orkade vi inte gå hem igen. Så vi gick hem till henne ist! Får ta coh bada en annan dag!
När vi kom till stan på kvällen träffade ja Malin. Vi gick till Valla och spelade minigolf och käkade glass! Klart förlorde ja, men skit samma. Kul hade vi! Det kändes som det var sommarlov den kvällen oxå!

Det här har varit en riktigt bra helg!

<3



Malin e duktig!

"Orkaen kommer!"


"Don't let anybody tell you who you are!"

Va skit nervös när ja såg bussen svänga upp mot köpman... Gick på bussen och sätter mig berdvid en helt okänd... Sen vare bara att öppna käften och börja babbla. Det gick inte så bra. Men han svara på det ja sa och gick inte därifrån. En liten lättnad. Väl framme i norrköping gick issa och ja  över till bageriet och köpte chokladbollar. Ja som intalat mig själv att bli nyttigare, men man måste ju få inviga stället. Halva förmiddagen ägnades åt NP engelska. Skit svårt! Och som vanligt på tisdagar har vi naturkunskap från typ elva till fyra. Men idag så fick vi en uppgift som skulle vara klar tills imorgon. Vid halv ett va vi färdiga. Så carro, sofia och ja åkte till linköping och gjorde stan. Leta bikini, men som alla andra dagar så fanns det igen som va bra. Väl hemma igen va ja ute och sprang. Riktigt skönt!! Nu är det djurkunskpas uppsasten som gäller en stund.



Bara för att ja saknar dig!

Bilder från Lisa!

Fick massa bilder från hösten av Lisa. Här kommer några!









HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Nån kom på oss!



Då vare skola igen!

Idag va man tillbaka till skolan igen efter 2 veckor. Det va jätte kul att träffa alla saknade människor igen. Lixom två veckor och ja saknat dom så mycket. Hur ska det då gå över sommarlovet?? Vi fick våra tröjor. Alla andra klasser fick dom typ i höstas eller i början av terminen och vi nu. Lite sent. Och så fick vi reda på klasserna till tvåan. Jag e jätte glad över att Lisa och ja ska gå tillsammans i två år. Det är en lättnad att veta att hon finns där! Ännu ett och, på etologin så fick vi reda på att vi skulle göra ett grupparbete. Vi ska göra om människans beteenden i olika situationer med nya människor. Så när ja och sofia kom tillbaka till stan så började. Folks reaktioner xd Så vi får se hur det går imorgon, för då ska ja ägna halva resan till skolan med att prata väder, vinter och vulkanen med en helt främmande människa. Bara inte Sofia sitter och garvar så fixar det sig nog xd

Har fått den här låten i huvudet. Och det e Issas fel xd
http://www.youtube.com/watch?v=zDX0imolG90&feature=fvst 


Tröjan (y)

Sommaren på väg??

Vädret igår säger ja bara... UNDERBART! Förmiddagen ägnades åt att träna hunden. Han e duktig. SÅ det kanske blir några tävlingar i sommar om han fortsätter så här. Lite stolt känner ja mig! Hjälpte även mamma att fixa altanen. När den e fixad, då äre snart sommar! På eftermiddagen/kvällen åkte ja till Issa. Mys kväll me film, dator och matlagning. Och en del skratt! Laxgryta á la Issa. Det va en bra kväll!
<3


Du e bra du!

"You make me happy!"

Fredags kvällen blev riktigt lyckade trots att vi inte tältade. Malin och Emmie kom på kvällen. Och det började med att vi utforskade shell och coop. Hemma så satte vi igång en film. Barnhemmet. Den va bra! Första slutet dock inte så bra. Men som Emmie sa så vände pannkakan på sig igen och det blev inte lika lyckligt, tur det. Favoriten i repris körde vi oxå såklart. Men den bidde inte lika kul. Det e ju inte så svårt att bjuda lite på sig. "Han" ville ju bara hitta ett coop nära xd Kvällen/natten/morgonen slutade med att vi somnade alla tre i min säng.
Tack för en rolig kväll! Men vi ser till att leta upp ett tält tills nästa gång!

En av "Kvällens":
"joo, men det kan ja oxå känna som att det blåser på kinden. Som nu till exempel!"
"Men du, nu är ju fönstret öppet!"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


,

Så skönt att få sova ut LÄNGE!! Gårdags kvällen va jätte mysig! Min mormor är bäst helt enkelt och ja älskar henne! Nu sitter ja och väntar på att doktorn ska ringa så ska vi diskutera min käke. Nåt borde man kunna gör åt den! Och datorn e dum så ja kan inte kolla på sista tVD! Men snart bär det av ut på nya äventyr med Malin! Och ja tror till och med att de slutat regna. JAAA, det har det!
Bye so long!

Impuslgrej

Klockan va tjugo i nio i går kväll när Malin och ja kom på att vi skulle gå på bio. Tjugo i nio hade ja inte kommit hem från stallet än. Ja slog personligt rekord i både dusching och fixning. Vi slog båda nytt personligt rekord i cykling till stan. Klockan nio va vi framme och hade fått biljetterna. Filmen rekomenderas starkt! The last song! Grät som ja vet inte vad! Och en sån lillebror vill ja oxå ha! Cykelturen hem blev dock inte särsklit mysig det både blixtrade, åskade och regnade. Allt på en gång! Då äre det bra och ha lite bra humor och pigga upp stämningen med! En rikigt bra och mysig kväll med Malin!

<3


Välkommen till min blogg!

Nu har ja väntat länge...
Och nu vill ja börja blogga igen...
Vi får se hur det går den här gången!

RSS 2.0