tisdag 24 april

Spenderar denna fina tisdagskväll i Emmies soffa med varm choklad (mum) och en masssa snack om allt och inget. Det kan knappast bli mycket bättre. Imorgon är det 5 timmars nationella prov som gäller, taggad till tusen. Eller??


lördag 21 april

Precis hemkommen från en väldigt lång promenad med Ulli. Är helt slut i hela kroppen och ändå är klockan bara åtta. Börjar bli gammal. Har även hunnit jobba några timmar idag och mer blir det imorgon. Sjukt mycket att göra. Rena träningspasset! Igår va en riktigt slapp dag i skolan. Vi slutade till lunch och så åkte Lisa och jag ner till stan och käkade. Jättemysigt! På kvällen blev det utgång med Frida och hennes kompisar. En rolig kväll med dans och mycket folk! Nu blire chill resten av kvällen, pallar inget mer idag. Tror nog att jag också håller på att få magkatarr eller nått sånt kul, har haft oupphört ont i magen några dagar. Yippie, dags att stressa ner lite kanske.


Onsdag 18 april

Sitter på jobbet och väntar på att de sista gästerna ska anlända. Det är en ganska lugn kväll på jobbet och mycket var redan klart när jag började. Foten är mycket bättre och imorgon överger jag kryckorna och tar mig an världen på egen hand. De i klassen kallar mig för farmor och det är precis så jag känt mig de senaste dagarna. Men nu är det bara på allt och börja med träningen lite smått igen - LÄNGTAR! Mycket i skolan nu framöver och det kommer bara rassla till så är studentveckan här. Men först ska mängder av prov skrivas, redovisningar ska genomföras och inlämningar ska in. Men det är också mycket roligt att se fram emot. Det kommer bli AWESOME!


"Ångra aldrig något som en gång fick dig att le"

fredag 13 april

Är just nu as depp och mycket känns meningslöst. lite känslig kanske?? För egentligen är livet så himla underbart!! Har haft en jättebra dag med min Bachan, lunch på stan, mycket prat och många glada skratt! På kvällen begav vi oss till Bachans kompis Maja, dom hade förfest så vi satt och snacka. När dom drog ut så gav jag mig hem. Utgången igår blev inte långvarig på grund av foten, faaaan!! Har fått låna Annas kryckor så nu kan jag ta mig fram iallafall. Tar nu och säger god natt till världen, hoppas av hela mitt hjärta att foten blir bra snart. Känner mig väldigt låst.

I wish you were here....

torsdag 12 april

Malin och Emmie är på väg hit, trotsar den stukade foten och kör på utgång idag! Legat hemma nu i två dagar och vilat så det får den klara. Pluggat det mesta som måste pluggas och lite till. Inte för att det märks för högen blir inte mindre iallafall. Har varit jätte duktig idag och städat lägenheten och fixat, vad gör man inte för att tiden ska gå. Frida var här igår, vi hade myskväll med film och mycket prat. Jättemysigt!


Studentkryssning

Hejjävlar vilken kryssning det blev!! Klassen har taggat i ett halvår och nu så är den över. Men så sjukt kul det var. 200 % party hela tiden och ett mycket härligt gäng. Stukade foten tidigt på kvällen, men man lever bara en gång så jag körde vidare. Vi dansade verkligen hela natten. Vi höll igång till frukosten serverades på tisdag morgon. En upplevelse för resten av livet - tjejer ni gjorde kvällen så himla bra!















resten får bli osett - Hehe...


Påskhelgen

Helgen var jättebra, skönt att bara vara hemme på landet. Besök varje dag och alldeles för mycket tårta. I fredags anna och emilia, fikade och promenad. Filmkväll med mamma på kvällen, passion of the christ. Lika otäck varje år. Firade mamma i lördags med mycket god mat, tårta och underbara människor! Och på söndagen kom Emmie ut hit, vi åkte flakmoped - dundrans vilken fart vi fick på den, laga mat, snackade oavbrutet och kollade på film.
Som sagt, en jättebra helg!

mina diamanter <3

Lååååångfredagen 6 april

Igår började det sista lovet. Firades med Subway i det fina vädret med issa, underbart. Klassen vill ha en personliglåt till utspringet och jag har lovat att göra mitt bästa för att få ihop något. Kan ju bara säga att det inte riktigt var min grej och att det låter för jävligt... Men tre timmars jobb så blev den 1 minut långa låten "klar". Emmie kom senare på kvällen, mys och prat var det vi ägnade oss åt.
Skulle jobba idag så det blev ingen sovmorgon här inte, 05.00 ringde klockan. LOVELY! Men snart bär det av hemmåt sdär jag stannar hela helgen. Emilia och Anna kommer idag, imorgon kommer mormor och gunnar och andra Anna och sen på söndag kommer Emmie ut och hälsar på. Ska bli riktigt roligt!

England 2011 <3


Tisdag 3 april

Våren är här! Även fast det är svin kallt så kommer den sakta men säkert.
Har haft en underbart bra vecka och haft datorn avstängd nästa hela veckan, men nu kör vi en liten update. 38 skoldagar kvar av gymnasiet, gråta eller skratta? En balandning kör vi på. Det planeras som bara den inför studenten med låtar, flak, middagar och utgångar. Och så får vi inte glömma studentkryssningen på måndag. Det är så mycket roligt att se fram emot de kommande månaderna.
Ute i huset går det också framåt, inte fort men det händer iallafall saker. Det blir så himla fint. Ska åka hem under hela påsken, ska bli rikigt skönt att komma ut på landet. Hoppas på fint väder med många promenader med hundarna i skogen. Sen ett välbehövt påsklov, nästan fullsmockat med många roliga saker planerade.
Imorgon har Lisa och jag veterinär jour med bengt röken, får vi se vad den kvällen har för intressanta saker att erbjuda.


Never regret something that once made you smile


RSS 2.0