Onsdag 27 Juli

Liseberg med bästa Bachan idag!
Och fifasen va kul vi har haft! Bussresan ner peppade vi med musik och för min del för mycket godis. Och väl på Liseberg så kan man säga att vi var verkligen inte ensamma där! Det var misnt 20 miunterskö överallt och som längst stod vi i över en timme till atmosfear. Men skitsamma för vi hade asa kul iallafall. Uppswinget är den bästa! Får värsta adrenalinkickarna när det går fort! Haha och flumeride är helt klart en av dom bästa och kålorado när Bachan blev blöt, men man ska inte kasta sten i glashus som det heter för jag blev då lika blöt! Och Atmosfear, fy tusan så rädd jag var och Bachan va ännu räddare, kände mig som världens elakaste vän när vi var på väg upp. Men när vi var nere skrattade vi. Några norska tjejer kom fram och krama oss för att dom va så rädda efteråt, dom var jätte gulliga! Och så första backen i Balder, me like a lot! Bussresan hem då peppade vi musik och somnade i en hög när vi nästan va hemma. Dagen har som sagt varit asaduperbra!!!
FLUMERIDE!

Måndag 25 juli

Äntligen ledig i två veckor och bara fem dagar kvar att jobba den här sommaren. Men shit vad fort det gått, kändes som det nyss blev sommarlov.
Den här dagen har varit asbra, är så himla glad!! Vi åkte ner till Åtvid på kvällen och träffade kusinerna. Eller ja, jag ser dom som kusiner. Dom har köpt en valp, den är så himla söt! Saknar valptiden! Busade med barnen och hundarna. Wanda tre år än skön filur. Vi grillade och satt ute och pratade hela kvällen. Riktigt trevligt!! Och inget regn, kors i taket.


För Norge - 2011-07-22


Det som hände i Norge är ofattbart!
Att någon är kapabel att göra något sånt här är helt sjukt! Förstod först inte riktigt först vad som hänt, det är en stor och fruktasvärd händelse som är svår att ta in och den går inte att förstå.
Läste nyss det här blogginlägget från en av ungdommarna som var på Utøya, http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst, får tårar i ögonen. Det är så otroligt många som dött, så många som förlorat någon och så många som är drabbade.
Det är så fruktansvärt hemskt!!

Lördag 23 juli

Gårdagen med Lisa va AWESOME!!! Kom till henne på kvällen, vi åt, satt och snacka och fixade oss fina. Fick att lisa och jag ska åka och rida tillsammans i present i höst, whihooo!! Åkte in till norrköping senare, satte oss i Trädgården och tog en drink och pratade. Tråkigt nog så började det regna så då gick vi till munken in the park, en jättemýsig pub och satt där och prata i stället. Framåt halv tolv så gick vi vidare, nu i ÖSREGN, till Puls. Där dansade vi och hade skitkul tills fötterna och halsen va helt borta!! Och det åskade så mycket så strömen försvann några gånger under natten men så länge musiken var i gång så la man knappt märke till det. Men det märktes dagen efter för ALLA tåg var inställda. Men jag hann med en ersättningsbuss så jag kom i tid till jobbet. Trodde det skulle vara en ganska lugn kväll på jobbet, men icke. Hade fullt upp hela kvällen. Helt slut!!

fredag 22 juli

Sitter i åtvid och väntar på min tur in i duschen så jag tänkte slänga in ett litet inlägg så länge. Har som sagt köpt nt mobil och försöker nu aktivera spotify, vilket inte går!! Igår så var vi, jag, mamma och mathias, i opphem och lyssnade på Sara Löfgren. Brukar inte lyssna på henne men hon är bra och det va mysigt att göra något med famliljen. Det hinns lixom inte med när jag jobbar så mycket. Idag så ska jag åka till Lisa och det blir även utgång ikväll. Det ska bli kul! Sen ska jag jobba resten av helgen. Nu är duschen ledig och inlägget är litet.

Onsdag 20 juli

Är dödstrött! Vet knappt vad det är för dag och ögonen vill inte vara med!! Jobbat hela veckan och fortsäter resten av veckan, är ledig på fredag och slutar tidigt imorgon. Åker till Åtvid imorgon och sen vidare till Lisa på fredag. Känner dock att jag börjar bli förkyld kan ju bero på att jag bada i iskallt vatten i söndags men jag vägrade låta markus vinna vadet om att jag skulle bli en rutten skit, det blev jag dock iallafall men han kan inte kalla mig badkruka iallafall eller så beror det på att jag inte sovit tillräckligt mycket. Men de får jag ta igen en annan vecka och jag vägrar bli sjuk. Nästa onsdag åker jag och Bachan till sköna Göteborg och besöker liseberg. Om två och en halv timme får jag åka hem till min ny inköpta mobil, wihoooo!!  

Fredag 15 juli

Bachan kom hit och åt lunch vid två. Vi satt och snacka hur länge som helst eftersom vi inte setts och kunnat prata på flera veckor och igår så kunde vi inte sitta och prata på samma sätt. Båda hade sett fram emot harry potter filmen på som vi såg på kvällen så länge! Och det är synd att serien är slut eftersom det känns som vi växt upp med den. Och när det äntligen, fast ändå inte, var dags att se den så vill jag att det skulle vara en vecka kvar. Filmen var fantastikstunderbartsorligt bra, abslout en av de bästa!! Grät och skrattade massor!

Torsdagen den fjortonde juli

Vaknade av att en viss Alma låg och morrade bredvid mig. Hon hoppade ner och sprang rakt in i dörren, tänkte inte mer på det och somnade om. Sen kom jag på, jag fyllde ju år!! Mamma, Mathias och hundarna kom in och sjöng fint för mig! Fick prsentkort på inredning till bilen. Vid lunch så kom vänner och släkt till åsmestagård så åt vi lunch! Riktigt trevligt och fick många fina presenter! På kvällen gick malin, emmie och jag ut på plaza och åt mat. Mysig kväll! Vid halv elva drog malin hem och emmie och jag fortsatte ut på krogen! Rikigt kul hade vi!! Vi träffade okänt folk från danmark som vi snackad med. Hahaha ja, fyfasen va kul vi hade!!! Och som emmie kallade den när den var slut, det blev en kvällsupplevelse lite över det vanliga!! En fantastiskt bra födelsedag! <3

Onsdagen 13 juli

IMORGON, IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!
Och för fyra år sen idag så fick jag min valp, bästa presenten jag någonsin fått!!
Första bilden första dagen, finaste valpen i världen!
Har jobbat dom tre dagarna hittills i veckan och jobbar även nästa vecka hela veckan. Vi övningskör nästan varje dag och jag pluggar mer än jag någonsin pluggat till ett prov innan!! Min kusin Tova har varit hos mormor i veckan så jag har även träffat henne, vi spelade minigolf. Hon är bra go den lilla flickan, hon kallas blondin bella och är rikigt stolt över det. Lilla Tova! Vi var också och kollade på hus igår, huset var fantasktiskt blev kär så fort jag såg det. Men det låg uselt till! Så nu glömmer vi det huset.

Helgen i götene 7-10 juli

På torsdags eftermiddagen pacakde jag, anna och hästen in oss i ett ekipage och daniel och vagnen in i ett annat ekipage och så bar det i väg till Götene i västergötland på tävling. Helgen har varit toppen rolig!! En helt ny upplevelse. Och anna är en sån skön och härlig person! Helgen har innehållt tävling (såklart), promenader med Isak, borstning, broddning, massera Isak, mysa med Isak, cykla några kilometer varje dag, kolla på maraton(ser jättekul ut!), gå på prisutdelning, sitta på kvällarna under vårt partytält och äta gott, prata skit och skratta, sovit i en välingpöl och massa annat skoj!!
Resultatet i tävling blev så här trea i fyra i dressyren, tvåa i maraton, trea i precision och totalt trea.
Som sagt en riktigt rolig helg!!
Lite maraton bilder:

Onsdag 6 juli

Det här brevet från issa låg och väntade på mig när jag kom hem. Blev så glad att jag började stor tjuta, saknar den flickan MASSSOR!
Har spenderat två dagar i rad i stallet för packning och träning inför tävlingen vi åker på imorgon och stannar till söndag. Det ska bli roligt!! Jag och hundarna var ute i skogen i två timmar igår och plockade tre liter blå bär och åtta liter vinbär som det just nu kokas saft av. En saftnörd som jag är! Resten av dagen i dag är fullsmockad ska packa, städa, plugga och träna.

Måndag 4 juli

Klev upp ur sängen tio i sex imorse och då var det ändå sovmorgon en timme mot om jag hade jobbat. Körlektion kvart över sju var det som stod på schemat. Har en ny körskolelärare nu för min förra har gått på semester och hon är jättebra! Stannade kvar på körskolan och pluggade lite efter lektionen och ska även tillbaka i eftermiddag på teorilektion. Var helt slut när jag kom hem så jag la mig på mammas säng och så kom hundarna upp och la sig hos mig. Alma på armen och Milles panna mot min panna och så somnade vi. Dom är en stor trygghet i mitt liv! Planen för kvällen var att Carro och jag skulle fixa grillkväll för lite stalltjejor men carro blev tyvärr sjuk så det får bli en annan gång. Dagen idag ser väldigt lugn ut och det behövs efter en veckas jobb.
What if I went and lost myself?
Would you know where to find me
If I forgot who I am,
Would you please remind me
What if I fall and hurt myself? Would you know how to fix me
What if I went and lost myself?Would you know where to find me
If I forgot who I am, Would you please remind me?

Söndag 3 juli

Mötte upp Lisa på rese efter jobbet igår. Saknat henne massor!! Vi hade bestämt att vi skulle åka ut till stallet och det var fint väder när vi åkte från stan. Men så fort vi satte oss i vagnen och skulle köra iväg började det ösregna och åska massor! Vi tänkte att vi kör på fältet så är det ingen risk att åskan slår ner på oss, vi fick veta av anna sen efteråt att man absolut INTE ska vara på fält när det åskar. Åskan var runt om oss och det blixtade massor från alla håll! När vi var genom blöta vände vi tillbaka. Älskar det svenska sommarvädret, eller var det ironi? Väl hemma och ombytta åkte vi ut på ett litet äventyr till statiol och hyrde film, så klart hade det slutat regna då också. Hem och lga mat och krypa ner i soffan och se på film. En jätte mysig kväll!! Och idag så har vi, nästan, bokat hotell som vi ska bo på i london när vi åker dit helgen innan praktiken. Mitt på oxford street och nära till allt, perfekt!!
Lisa ska ut på äventyr med blueberry hill!! Tycker hennes outfit är riktigt snygg!!

fredag första juli

jobbar, JOBBAR och JOBBAR!!!
Det är inte alls mycket att göra på jobbet så jag försöker komma på saker att göra, typ putsa fönster, sortera nycklar och damsuga varje millimeter av golvet, ja det tar iallafall lite längre tid och man har något och göra. För sitter jag bara och glor kommer jag på så mycket att tänka och det kan sluta med att jag blir arg. Inte så bra när jag ska vara trevlig mot gästerna. Slutar om tjugo minuter och börjar halv sex imorgon. Ingen sovmorgon här inte. Men efter jobbet imorgon kommer lisa!!


Älskade mamma! :*

RSS 2.0