Tisdag 28 september

Va hos en specialist med käken igår. Hon va jätte duktig! Hon satt och intevjuvade mig i en timme över saker ja gjort det senaste året för att det kunde ha blivit som det blivit. Var det för att ja gick omkull med hästen för ett år sen? För att ja blev påkörd? För att ja varit så stressad? En blanding av det där kan vara anledningen. Men svaret får kan vi inte få svar på. Men ja får inte bita på inersidan av kinden mer, har fina ärr av det, ja får inte bita på naglarna, vilket är bra för att ja vill ha långa naglar och det sista och det väsrta, ja får inte tugga tuggummi mer!

Millen va med i skolan idag. Guldstjärna på honom! Ibland blir ja bara så stolt över honom och så glad över att ja inte gav upp. Det är linas förtjänst att det går så bra! Lisa skjutsade mille och mig in till norrköping, drottningen över bilköring! Tog en spring tur för att hälsa på min Agda förut. Agda<3Berit! Nu har ja sjkutit upp plugget FÖR länge och ja  måste ta tag i det.


Söndag 26 sepmteber

Mötte issa på stan igår. Vi fick för oss för ett tag sen att vi skulle testa att vaxa benen. Men innan vi fick göra det var vi tvugna att plugga. Satte oss på bibloteket. Fick lite gjort, men hade ingen motivation. Får göra det imorgon ist. Vi fyra gav vi upp och begav oss hem till mig. Käkade och kollade på Aladin, har sagt det förr men säger det igen. Man blir aldirg för stor för disney filmer. Sen vare dax för benvaxningen. AJAJ, men mkt stora bokstäver! Fy helskotta, smärta rakt igenom! Grannarna undrade nog vad vi höll på med!
Resten av kvällen spenderades med film. Killers, de´n har ja väntat länge att se! SKITBRA! Och anastasia, ingen disney film, men minst lika bra! Men efter mindre än halva tredje filmen somnade vi typ.

Dagen idag, kollade klart på filmen som vi inte orkade se klart, svanprinsessan, disney maraton blev det! Hon har lärt mig äta ärtsoppa, mkt godare än vad ja trott! Och så såg vi en film till. En rikigt film helg! Underbart bra helg!
<3






Onsdag 22 september

Halva veckan gått, inte långt kvar till helg igen. Hade historia prov, det skulle va lätt. Men den lätta delen i provet hittade ja inte. Tyckte det va svårt. Carro ringde och påminde mig om att vi hade fia sista gången på lektion på kvällen. Åkte hem Carro och så släpte vi fantasin fri och gjorde tårta. Och motivet på, alla såg såklart vad det föreställde ;) Eftermiddagen med Carro va rolig, borde göras om! Hoppade Philo på lektionen förutom att ja satt som en hösäck och styrde som en kratta gick det bra. Han e duktig! Fikade allihopa efteråt och tårtan var godkänd!





tisdag 21 september

Va vaken lite länge igår så att gå upp imorse va en plåga. Låg och tittade på The horse wisperer och grät floder! Kollade fel på klockan så ja fick stressa iväg, trodde ja. Kom bara tjugo minuter för tidigt till stan. Men ja tog en tidigare buss och pluggade duktigt.
Redovisning på första lektionen. Usch, men skönt att den är gjord. Hade akvaristik hela eftermiddagen. Fy, vill inte ha akvarium! Alldeles för mkt jobb.
När vi skulle åka hem så åkte bussen bara förbi. Lite smått arg! Mupp! Men efter en halvtimme kom det en ny. Hem fort och sen bort till anna på middag. Mycket trevligt. Promenad i skogen efter maten. Millen va as duktigt, han gick lös och skötte sig som en ängel! Min valp!
Och nu är det tänkt att ja ska plugga så det är väl bara att ta itu med det. Det blir ju inte gjort annars. 


 
Det är då sånna här saker Issa och ja roar oss med på håltimmar xd


Söndag 19 september

Precis hemkommen från 10 timmars häst. Följde med Malin och My på tävling i Bjärka. Riktigt kul man kan ha! Fotade och stod och hejade på. Malin slog personligt reckord och kom femma av 21 startande i LB och My vann LA klassen. Duktiga valla tjejer! En av många roliga dagar med Tema valla xd

Johan fyller idag oxå, va hos honom igår på "kalas". Vi roade oss med att kasta macka på sjön, spela Wii och äta! Har blivit sämst på mackakastningen, när ja va liten kom ja iaf någonstans och Wii kan ja ju inte säga att ja är så bra på heller men kul vare, rikigt kul!

<3
 
Bild från Markus student.

Fredag 17 september

Har inte bloggat på skit länge, har blivit väldigt dålig på det. Veckan som gått har varit fullproppad med plugg, skola, plugg, stall, plugg. Träningsvärken från ridlektionen i onsdags sitter kvar än, värre idag än vad det va igår. Hade självförsvar på idrotten i tisdags, men om man skulle bli överfallen, skulle man tänka på det vi lärde oss då? Man har ju inte precis tid ellatt tänka. Men det vi lärde oss gjorde skit ont och om man tar i kan handleden gå av. Och så har datorn gått sönder igen!  

Idag då, äntligen fredag! Dagen börajde tidigt, gick upp 3.00 för att fixa veckans vampire Diaries. Fick sova två timmar efter att ja fixat det. Och på bussen fick vi se :d Iiiiiii! Psykologi enda fram till lunch, toppen! Lisa, Issa och ja roade oss med hänga gubbe sista halv timmen. Suddigummiludd och apelsinkoncentratjuice xd
Lisa och ja skrev på vår akvriegrej efter lunch, snacka om vilket fint akvarie det skulle bli. Men det skulle nog kosta några tiotusen lappar. Men drömma kan man.
Issa och ja spenderade lite tid på bibloteket när vi kom till stan. Vi skulle vist ha typ läst ut en bok redan i Engelskan, bra information säger ja bara. Men biblan hade ju såååå många böcker att välja mellan, verkligen. Lite smått arg när ja åkte hem.
Nää, nu blir det en riktigt hemma kväll. Idol, film och mys med valpen.

<3


Söndag 12 september

Åkte till Habibi igår kväll. Kollade på nya tVD. Gaaah, det här blir en bra säsong! Och Ian Somerhalder är så
JÄKLA snygg!
Idag så har ja varit och hälsat på Malin när hon sålde popcorn, evve som råtta och lite annat folk i valla.
Har även bakat begels och pluggat lite.
Åkte till Habibi igår kväll. Kollade på nya tVD. Gaaah, det här blir en bra säsong! Och Ian Somerhalder är så
JÄKLA snygg! Åt alldeles för mkt gott!
Idag så har ja varit och hälsat på Malin när hon sålde popcorn, evve som världens sötaste råtta och lite annat folk i valla. En av mina vänner är starkast i världen :D Hihi!
IAN <3

Torsdag 9 september

Inte bra, det börjar bli en vana att det blir för långt mellanrum mellan inläggen. Så vad har då hänt? Det är som vanligt typ, skolan och skolan och åter skolan. Mille va med i tisdags och skötte sig perfa! Onsdag igår, redovisade våran snygga "jakob" på Svenskan. Man får lite saker och ska "göra" en person av det. Roligare än vad det verkar. Upp till stallet så fort som möjligt när ja kom hem. Träffa folk som man inte sett på en vecka. Lika kul varje gång. Red dressyr på Bizzan, snacka om att hon kämpar för att få som hon vill!
Och sen idag, den långa dagen blev inte så lång. Hoppade meriten i skolan och gjorde den hemma ist. Någon hade punkat min cykel imorse, det gjorde dagen till en dålig start. Förbannad var ja! Höll på att missa bussen dessutom. När skolan slutade och jag kom till stan så fick ja gå och lämna cykeln på lagning. Fan ta den som punkade den! Så nu sitter ja och gör klart uppdraget, skriver medans skrivaren "skriver ut", den tuggar mest. Men det är snart klart och då blir det promenad i solen med voffsingarna.
Åker till Söderköping imorgon, så nu blir det ett hack i uppdateringen igen.
<3

Måndag 6 september

Dagens tema va Don't drink and drive. Föreläsning hela förmiddagen på Eber. Lyssana på folk som pratade om sina upplevelser, hemskt! När det va över tog vi, lilla gänget, en tur på stan. Shoppade lite och bara umgicks. Käkade friterade kyckling bollar, me like a lot! Upplevelser i någon park på eftermiddagen. Lisa och jag snurrade bil, snacka om läskigt! Fick lite smått panik där när man hängde upp och ner. Men det fixade vi. Va hemma rätt så tidigt, va tvungen att göra klart uppdraget som ska vara klart imorgon, hann dock inte. Men det löser sig. Lång promenad med Mille på kvällen, iskallt men mysigt! Imorgon följer han med till skolan, hoppas han sköter sig! Några avsnitt av GG hinns nog oxå med idag.

<3


My beautiful!

Lördag 4 september

Jobbat hela dagen. Sprungit upp och ner för alla trappor. Tvättat och städat. Plockat och fixat. Är helt slut! Men det blir en likadan dag imorgon om inte värre. Hann inte allt idag så det blir dubbelt så mkt på vissa ställen. Har gått och skrämmt upp mig själv oxå, tror att någon följer efter mig. Haha.

På tal om något helt annat. Efter skolan igår så gick Issa och ja på stan. Vi åkte därifrån med ungefär likadana saker som såg likadana ut. Shopopade loss på Clas Ohlsson, vi såg nog lite lost ut där. Åkte från stan med två ringar, en temros och en plattång inhandlade.

Ne nu ska ja krypa ner i sängen och äta middag, lite sent men det borde göras, och se på Gossip Girl.

<3


Torsdag 2 September

Det är redan september, vart håller 2010 på att ta vägen? Det kändes som om det nyss va januari eller juni/Juli och 30 grader varmt. Nu har ja nästan börjat med vantar på morgonen när ja åker till bussen.

Den här skoldagen va den slappaste än så länge. Läraren till första lektionen va sjuk, så första lektionen gjorde vi en uppgift och så fick vi ledigt sista eftesom vi hade henne då oxå. Efter det Projekt och företagande, gjorde inte mkt. När den lektionen var slut en halv timme för tidigt slutade vi. Innan ja åkte till jobbet, dom ringde imorse, satt vi oss och letade stependier. Jobbade några timmar. Hemma så färgade ja håret. Det skulle blivit mörk brunt, just nu ser det mest svart ut, men de går ju ur lite i början. I morgon äntligen fredag och sen helg!

RSS 2.0