Torsdag 30 juni

Fyller arton om en månad, whiiii!!
Nyss hemkommen från ett dopp i sjön med kusinen Tindra. Har på sista tiden kommit på att vi är kanska lika, både i anskitet och i sättet. En rolig sak som mormor såg när vi simma var att vi simmar exakt likadant, benen rakt ut och fingrarna i sär, lite roligt faktiskt! Vi har också varit och plockat jordgubbar. Mitt himmelrike, ÄLSKAR jordgubbar och kom hem med 5 kg! MUMMS!!!!
Taggar redan inför magaluf resan, det ska bli så himla skoj!! Och ju mer vi pratar om det, desto mer längtar jag. Vi ska bada, sola, partaja, slappa, dyka och bara ha det underbart!!!

Tisdag 28 juni

Har varit och solat på beachen i berg med malin. Vi båda brände oss en del, ryggen skulle smälta in om jag ställde mig framför en karamellröd vägg. Körkortsboken fick följa med idag också, väl läst som den är faller sidorna ut en efter en. Tog även första doppet i år, det var väldigt kallt! När vi fått nog av värmen åkte vi hem, malin åkte hem och sov och jag åkte hem och pluggade. På kvällen träffades vi igen och lagade mat och satt och chillade på altanen. Riktig sommalovs känsla! Och imorgon börjar jobbet på allvar.

Midsommarhelgen

Midsommarafton blev en mysig dag med familjen. Vi åt väldigt äcklig sill, samma visa varje gång "man måste smaka!", tog det lungt, övningskörde, dansade kring midsommarstången som mathias byggde i trädgården, lekte med hundarna, spelade kubb och grillade på kvällen.
midsommardagen åkte jag till Bestorp för att fira farfar tillsammans med släkten. Vi ungdomar, som farfar kallar oss, satt och spelade kort och snacka på altan. Det blev en bra dag men kvällen blev väldigt jobbig. Min farfar är bästa farfarn i världen! Alexfandra och jag fortsatte kortspelet när de andra åkt hem och på kvällen kunde vi inte sova så vi kollade på film halva natten.
Blev skjutsad tillbaka till åtvid på söndagen. Det var jättttefint väder hela dagen så jag låg ute och solade i trädgården, jätttteskönt! Åt ute med mormor på kvällen och glass hemma hos gunnar, jättemysig kväll med god mat och fint väder. Min moster håller på att flytta så jag har fått massor av kökssaker, blir sugen på att flytta när vi kollade igenom alla lådor.
Och idag, måndag, tillbringade jag förmiddagen i stallet körde Chiffen och så fick jag en liten lektion av anna när jag körde Celine. Jättekul! Badade även Celine, var lika blöt som hon när vi var klara. När jag kom hem så gick hundarna, jag och körkortsboken ner till andra anna och hyrde in oss på hennes altan och låg och stekte hela eftermiddagen.
ÄNTLIGEN FINT VÄDER!!!!

Torsdag kväll 23 juni

Nyss stigit upp ur ett långt och härligt bad, inte badat i badkar på typ ett  halv år så när man är i åtivd får man passa på. Paolo spelas i bakgrunden och jag är jättte trött!
Vovvarna, jag och Anna tog en två timmars promenad i skogen på förmiddagen, hittade massa smultron och hundarna hittade mängder av fästingar. BLÄ!! Det känns som det kryper överallat! I stallet körde jag Celine, hon har aldrig gått så fint med mig tidigare än vad hon gjorde idag. Det är en fantsktisk känsla som stiger i kroppen, hon är en stjärna! När Anna kom hem körde vi Isak, kungen! Snart åker vi till Jönköping på tävlingoch det ska bli jätekul . Anna skickade med en påse dumle klubbor. Det är farligt gott och påsen är nästan slut och det var typ 20 stycken i.
Imorgon är det midsommarafton och det kommer nog bli en helt okej dag iallafall. Bara regnet håller sig borta är jag nöjd.

Torsdag 23 juni

Tog sovmorgon idag och för en gångs skull gjorde hundarna det också. Mille och alma ligger och snarkar bredvid. Världens mysigaste vovvar.
Va med Carro igår, vi lagade lunch och satt och snackade länge innan vi åkte upp till Valla och spelade minigolf och satt och prata. Förlorade som vanligt, men kul hade vi och det måste vi göra om någon gång snart!
Dagens plan är att åka till stallet i eftermiddag, hoppas bara inte det regnar och sen åka ner till åtvid och stanna till söndag.
Vill ha sol och värme!

MAGALUF

Äntligen är allt bokat och klart!!!
Den 16 augusti åker issa och jag till Magaluf och det ska bli så himla kul!!!

Måndag 20 juni

Tog dagen som den kom fram till eftermiddagen och pluggade massa körkorts teori. Inte för att det fastna nåt iallafall, men det är en början. Tog en fika nere hos Anna på eftermiddagen innan jag åkte till malmslätt för att möta upp Evve, Felicia, Jessi och Helena. Vi gick och handla mat och godis för över 100 spän, mycket godis ska det vara. Sen så cyklade vi till Emma. Grillade och satt på altanen och pratade hela kvällen. Vi körde en lek, kropp mot kropp. Asroligt fast väldigt svårt. Vid elva åkte jag, evve, Jessie och emma till Jessi en sväng sen så skjussade hennes bror oss till valla så gick vi till paradiset mitt i natten, jätte mysigt! Och så såg vi fladdermöss. Hemma hos mig tryckte vi ner oss fyra stycken i två nittisängar, trångt med myspys. Riktigt bra kväll!

Söndag 19 juni

Dagen på jobbet var mycket bättre än igår!! Jobbade med den nya tjejen hela dagen och hon är bra skön! Jobbet blir mycket roligare om man skrattar under tiden. Men det känns i kroppen efter en arbetsdag på nio timmar, men nu är jag ledig en vecka. Ska åka till Åtivd över midsommar, mamma tyckte att jag skulle ta flakmopeden ner till dom men det skulle ta as lång tid så jag åker med dom istället och stannar hela helgen. Länge sen jag var där och är det fint väder är det jätte mysigt!! Mamma och jag såg sjunde Harry Potter filmen nu på kvällen och hon var ju mer inne i filmen än vad jag brukar va. Nu är det sängen som väntar för kroppen orkar inget mer idag.

Lördag 18 juni

Sitter på jobbet och ska tillbringa resten av kvällen här. Är irriterad och ledsen, känns som det börjar bli en vana. Inget bra! Magaluf biljetterna går inte att boka, något fel på sidan, och så vill jag åka till Issa på midsommar, men det kan jag inte för färjan går inte tidigt på lördag så att jag kan vara hemma tills jag ska vara hos farfar. Och så har jag inget att göra på midsommar och det är en av anldeningarna till att jag är på de humör som jag är på. Men en positiv sak är att måndagkvällen ska bli jättekul och den ser jag fram emot jättemycket! Grillkväll med malmslättstejorna och efter distans festen med Emma och Evve igår så kan den sluta hur som helst!! Helt galet vad man kan ha för samtalsämnen.



Torsdag 17 juni

Jobbade till tolv idag, och sen så ska jag jobba hela helgen. Träffade Bachan efter jobbet. Träffade henne igår också, nu när det är lov kan vi ses oftare och längre vilket ska bli jätte kul! Idag så gick vi på stan, måste spara pengar till magaluf men köpte en jätte fin klänning, tredje klänningen i år, och en tjocktröja som jag älskar! Vi gick och åt lunch på café M, ett jättmysigt café där vi satt och åt och pratade länge!!
Ska börja plugga körkortsteori ikväll, lockar inte men det måste börjas pluggas. 

Avslutningen i nian.

Onsdag 15 juni

Skolavslutning idag!!! Hade en lektion på morgonen och sen hål till Historian vid ett och sen hål mellan två och tre då avslutningen började. Väldigt mycket hål för att vara en avslutningsdag, aja. Lisa och jag tänkte spela aquagolf på hålet men det var inte öppet så vi gick och drog omkring och pratade med folk typ hela dagen. Efter avslutningen och hejdå kramar, kommer sakna vissa jätte mycket, åkte jag och Issa till stan för att gå till en resebyrå och be om råd vart vi ska åka. Men vi kände att det fixar vi själva så vi åkte hem till mig istället för at kolla på resor. Magaluf blir det, det ska bli as kul!! Vi lagade mat, åt, och så satte vi oss ute i hängmattan och lyssnade på musik, åt jordgubbar och pratade.

<3
<3

Tisdag 14 juni

Fyller arton om exakt en månad!!
Näst sista dagen i skolan idag, det känns konstigt på ett sätt. För det känns inte som om det var så länge sen som tvåan började. Dagen idag och dagen igår kändes så ovärt att gå till skolan. Vi gör inget utan det känns mest som vi sitter. Lisa, jag, Josefin, Johanna och Erica åkte till stan i norrköping igår för att äta glass och gå och shoppa. Det var jätte kul och det är roligt att vi börjar lära känna varandra bra. Lisa har gått och smittat ner mig med sina baciller i helgen och nu har det brutit ut. Så jag ska ta och bädda ner mig i sängen med ett halv kilo jordgubbar, körsbär och vindruvor för att bli frisk tills imorgon. Tänker inte bli sjuk och Lisa blev frisk fort så det tänker jag också bli.  

Fredag 10 juni

För jag har tagit studenten, för jag har tagit stundenten, för jag har tagit studenten, om ett år, fy fan jag är bra!

Idag har jag varit ledig från skolan och varit på Emilia och Henriks student. Först sprang Emilia ut, fick tårar i ögonen. Hon är en sån härlig person och jag ville bara krama om henne! Är jättestolt över henne! Sen försökte vi ta oss från Berzan till Katedral, vilket var lättare sagt än gjort. Massa folk var det överallt. En jättegald Erica skrek på mig från ett fönster. Låter som farmor, men det känns inte länge sen som vi var små och hade grodsimskola på landet. När vi väl sen hittat Henrik i folkmassan och vinkat av honom på flaket åkte jag och emilia finbilen genom stan hem till deras pappa för där var det stort studentfiraden. Var så himla glad för deras skull!!


Onsdag 8 juni

Idag var det avslutning i stallet, sista lektionen. Carro kom till mig efter skolan för att vi skulle baka vår traditionella tårta. Den blev väldigt speciell och när vi åkte från mig såg den god ut. Det kan man väl inte riktigt säga att den gjorde när vi kom fram. Vi, guppen, hade bestämmt att eftersom det var sista gången skulle vi leka gymkana, precis som förra året. ASKUL!!! Red lille Ture, en rikigt busunge. Åkte av ett antal gånger för att lillen mest bockade och slängde sig hit och dit, men det är bara upp igen och köra vidare. Skrattade mig igenom hela leken, det är så kul att någon gång bara få leka och inte köra så seriöst hela tiden. Vi skrittade ut en lång sväng på kvällen och sen var det dags för de andra att smaka på den goda tårtan. Den var väldigt god men ingen tyckte den såg god ut och jag förstår dom. Carro, Amanda och jag startade sedan vattenkrig mot Sofia. Tre mot en, mycket rättvist och väldigt roligt! Eftermiddagen och kvällen var jätterolig och jag kommer sakna gänget!!
'
'

Tisdag 7 juni

Sitter och pluggar till historia provet tills imorgon. Har sagt till mig själv att sitta och plugga till minst elva. Får vi se hur det går. Ska skriva klart en uppsats, städa förådet och åka till ica och handla. Issa och jag planerar en resa till Malta i sommar, hoppas och vill att vi kommer iväg!! Imorgon är det riskettan som gäller och så åka till norrköping för att skriva prov innan carro kommer hit för att baka vår traditonella tårta.
Och juste, det åskar och jag sitter här och myser! Har alltid tyck om åska och kommer nog alltid göra det! Men när strömmen gick förut blev jag lite putt men den kom lydigt tillbaka.

Det finns många olika religioner i världen.





Vi kom in i en diskussion om religioner, det slutade så här. HAHAHAHAHAHAHAHA :D

Lördag 4 Juni

Det var 18 grader när jag gick ut med hundarna kvart över sju och 25 grader när jag kom till Issa halv tio. Utomlandskänsla!! Issa och jag låg och solade, spelade kort och hade vattenkrig. Det kändes som sommarlov!! Men vid typ ett var jag tvungen att åka hem och jobba. Hade mycket hellre stannat hos issa. När jag kom till jobbet var det då tänkt att schemat skulle vara klart för sommaren, storryck på det schemat!!! Men morfar sa att vi skulle fixa till det, min morfar är bra han. Annars har det varit en lugn dag på jobbet och har försökt att inte titta ut på det fina vädret. Får lite ångest av att sitta inne. Snart är dagen över och sängen väntar.

NYÅR<3

Fredag 3 Juni

ÄLSKAR SOMMARVÄRMEN!!!
Hade körlektion på morgonen, det gick jätte bra och uppkörningen är preliminär bokad. Åkte till stallet efter det och stannade nästan hela dagen och bara njöt av att vara ledig. Har bränt mig massor på axlarna. Man tänker inte på att solen tar när man gör saker, men det gör den! Körde Celine, asså det är så himla roligt!! Att den lilla ponnyn bjuder så mycket på sig själv och sammarbetar så lydigt, nästan jämt, är ren glädje. Tänkte köra till kalktäktet och bada men väntar nog någon vecka till så att det hinner bli riktigt varmt och skönt. Fick en dusch när jag badade Celine så det dög iallafall. När anna kom hem körde vi Isak. Det är en så stor skillnad på honom från i höstas och nu. Han växer och blir duktigare och duktigare. Ser fram emot tävlingarna i sommar, det ska bli jätte kul! Första är i vaggeryd i fyra dagar och den andra är i jönköping i tre dagar, längtar! En liten film från när vi var ute, jag vet att man mest ser annas rygg men det var lite skumpigt där bak.
ÄLSKAR SOMMARVÄRMEN!!!
Hade körlektion på morgonen, det gick jätte bra och uppkörningen är preliminär bokad. Åkte till stallet efter det och stannade nästan hela dagen och bara njöt av att vara ledig. Har bränt mig massor på axlarna. Man tänker inte på att solen tar när man gör saker, men det gör den! Körde Celine, asså det är så himla roligt!! Att den lilla ponnyn bjuder så mycket på sig själv och sammarbetar så lydigt, nästan jämt, är ren glädje. Tänkte köra till kalktäktet och bada men väntar nog någon vecka till så att det hinner bli riktigt varmt och skönt. Fick en dusch när jag badade Celine så det räckte och blev över. När anna kom hem körde vi Isak. Det är en så stor skillnad på honom från i höstas och nu. Han växer och blir duktigare och duktigare. Ser fram emot tävlingarna i sommar, det ska bli jätte kul! Första är i vaggeryd i fyra dagar och den andra är i jönköping i tre dagar, längtar!
En liten film från när vi var ute, jag vet att man mest ser annas rygg men det var lite skumpigt där bak.

Onsdag 1 juni

Det har varit en jätte bra dag!
Va i stockholm med skolan, kanske lite meningslöst att åka buss i fyra timmar och att stanna i stockholm i tre timmar, men det var jätte kul!!
I stockholm så gick vi på guidning först på ett museum och sen i gamla stan. Guiden var jätte bra och två timmars guidning gick jätte fort. Jag, malin, josefin, oskar, ida, julia, sofia och isabelle köpte sen mat på donken och satte oss vid hamnen i solen och åt. Fantastiskt mysigt!! Efter lunch var det då dags att åka hem och hemvägen betydde guidining för min, mailn och oskars del. Det gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå!
Åkte till stallet dirket när jag kom hem, var inte så jätte pepp på det. Men det blev jätte roligt! Vi red ute och man skulle galloppera 200 eller 300 meter på 1 minut i lag, alltså det skulle gå lååångsammt. Vårt lag vart grymt bra!!
Efter stallet hem och duscha snabbbt och så ner på stan för att träffa malin, emmie och Hanna för att gå på bio. Vi såg Baksmällan 2, inte ett dugg bra ibörjan eftersom jag inte sett ettan men den blev roligare. Och nu har vi fått tre nya smeknamn, Malin var Alan, den som är lite små trög och kommer med helt random komentarer då och då, jag var Stu den som lätt får panik när det krånglar till sig och Emmie var Phil, den som i krissituationer håller sig lugn. Som när nyckeln gick av i hänglåset på ön, då var det emmie som tog tag i att såga av roten om båtens kedja satt fast i medan jag och malin hade lite smått panik. Fina minnen!
Som sag dagen har varit JÄTTEBRA!

RSS 2.0