Onsdag-Lördag 29-31 Juli

Min saknade Lisa kom till mig på Onsdags kvällen. Vi hittade inte på så jätte mkt på kvällen satt och snackade om det mesta. Det har ju endå gått tre veckor sen vi träffades sist så det hade ju hänt en del. På torsdagen så drog vi ner till stan fram på dagen. Gick en sväng och så gick vi på bio. Sex and the city 2. Jätte bra, man får sig några goda skratt! Det va synd att det regande på kvällen hade så gärna velat att vi gick till Paradiset men det kommer fler somrar. Tittade på PLL på kvällen. Blev jätte glad att hon oxå tyckte om det :D Fredagen innehöll mest fix och prat. Ja har undrat många gånger hur många minuter vi är tysta när vi ses, det kan inte va många xd
På kvällen bar det iväg till Fannys omtalade Mjölby! Det blev en jätte bra kväll. Med dans, massa musik och mycket skratt!












Tisdag 27 Juli

Dålig uppdatering på sista tiden. Ja vet. Men det har inte hänt så jätte mkt. Åkte till Ponny igår. Träffade Anna som är hemma nu :) Pratade om det mesta och tog en sväng ut på fältet. Bachan va här igår kväll. Mys med mat, gottgott och Beverly Hills :) Spelade kortspelet oxå :) Blir bara roligare och roligare :)

Och idag så har det känts som om ja har varit värsta hemmafrun xd Har städet, plockat bär, kokat saft, bakat, tvättat och massa sånt. Inte för att det märktes att ja hade städat för att djuren på fyra ben har en förmåga att håra ner mattorna lika fort igen. Har gått långpromenader med dom i det fina vädret. Har ätit lunch med mormor. Man blir starkare för varje gång man pratar med henne! Och hon är bra rolig xd Men ibland kan hon va lite för överbeskyddande :* 

FAN FAN FAN! Måste ja bara tilllägga oxå!

Imorgon kommer Lisa hit! :D

<3

Torsdag 22 Juli

Träffade den saknade Carro! Vi satt och fikade hela eftermiddagen.Drack några koppar kaffe och pratade om allt! Det bara flytter på och det känns så lätt. Precis som det alltid varit! Det hoppas jag oxå att det alltid kommer att vara! Och vi tänker rätt så lika på saker. Våra sommar äventyr vad temat ;) haha! Shoppade lite med. Carro hittade en del åt mig :)

<3


Tisdag 20 Juli

Idag åkte Bachan och ja och plockade jordgubbar :D Bland det bästa som finns! Men det fanns inte så jätte många fina kvar :( Fast vi satt där och letade och åt nästan mer än vad vi plockade :) Underbart att sitta där! Himlen! Vi plockade 2 kg var :) Sen så trampade vi hemåt. Spelade ett skit kul kort spel. Konken, klurigt men mkt värt att lära sig! Snackade om allt och inget. Öppnade paket. Fick ett halsband och tårar i ögonen! Kollade på PLL! ÄLSKAR! Det slutade jätte spännande!

You know I love you!




Det som hände på Bornholm stannar på Bornholm (10-18 Juli)

Som rubriken säger det som hände där stannar där ;) Så nu ska ja tänka vad ja kan avslöja ;) Det har varit skit kul! Ett nytt äventyr i livet. Guuh va ja har garvat! xd Malin och ja kom ännu närmare varandra om nu det va möjligt. Vi missa inte tåget och vi gick inte vilse i Malmö. Och vi blev inte sjösjuka på båten. Stugan, ja vi fixade den till vår. Lite kläder här och där och wipps så va det typ som hemma. Nästan xd Bara att hemma sover man inte med döda flugor xd Vi har solat MASSOR. Först blev vi jätte röda!! Stranden va JÄTTE fin! man såg inte ens slutet på den och havet underbart vackert! Vi klagade inte på mer än 30 grader varmt och strålade sol hela veckan! Men ja fick solsting och feber första dagen. MEn det gick över ganska fort. En iprem, en film, humorn och sömn så vare borta xd Vi gick lite mer än en mil till Aakirkeby en dag. Fråga inte varför xd Men det va ingen bra idé! Men vi fick lift tillbaka. Scary! Och danskarna fatta inte vad vi sa och vi fatta inte vad dom sa så vi fick snacka engelska ist. Men då fatta inte vi knappt va dom sa iaf. Och på kvällen blev det en sväng till Aakrikeby igen ;) HAHAHA xd Men vi har varit i några andra byar oxå. Som Årsballe till exempel. HAHAHA xd Lyssna på det ÅRSBALLE xd Kvällsdopp i det blå har vi oxå hunnit med. Dykt i vågorna! Älskar det! Och Ja fyllde år mitt i veckan :D Alla kom in och sjöng för mig och ja fick paket :D Solade och badade hela dagen! Underbart härligt! Grillade ner på stranden på kvällen. MKT flum xd En dag så va vi i en jätte fin by på ett berg. Malin och ja shoppade loss, eller typ. Det va iaf jätte fint där! Sista natten bröt vädret sitt mönster, ÖS regen och åska! Fast det va fortfarande jätte varmt! "Såg du blixten?" "Komkom!" Snacka om borta xd

Malin<3Amanda

And here comes some pictures :)




































BYE BYE

Nu blir det en dålig updatering här ett tag. Åker till Danmark med Malin imorgon. Hörs om lite mer än en vecka!

Fredag 9 juli

Dagen har spenderats i stallet. Tok hästen hade kommit hem, så vi fick göra upp om vem som ägde grinden i år igen. Ja vann :D Körde ner och badade med ponny! Jätte skönt i vattnet. Men en as stor blinning attackerade oss :( Ponny gick jätte fint! Super shettisen! Han va väsrta gullig för när ja sa hejdå så kollade han bara på mig men när ja kom ut ur hagen så hörde ja något som dundrade mot marken. Då kom han i full gallop imot mig :') En liten tår i ögat, fina ponnyn!


Där borta kommer ponny i full gallop!




<3


:*

Samtalet från Indonesien toppade dagen! Saknar henne!

6-7 Juli SÖDERKÖPING

Vart hos Lisa i den fina staden söderköping. Ja tror inte vi var tysta många minuter. Vi babblade på om allt! Vi var och badade på ett jätte mysigt ställe. Cyklade 2 mil, duktigt av oss! Dit vägen kändes lång, men tillbaka vägen. Vart tog den milen vägen? Helt plötsligt var vi i söderköping igen. Middag på balkongen! Smultornstället på kvällen! Glassarna va STORA och jätte GODA! Fotade massor vi bäken, eller som ja kallar den ån. Mobbade tröga ankor! Och hade det jätte roligt! Det är så lätt att umgås med henne! Är inte orolig för tvåan längre, för med Lisa så kommer allt bli lättare. TACK för allt! Du får mig alltid må bra!

:*












3-5 Juli

Helegn i åtvid!
Den har bestått mest av bad och sol. Jätte skönt i vattnet! Det har behövts ett dopp då och då i det här vädret. Vem kunde tro att det skulle bli sånt härt underbart väder så länge? Nu ska det inte klagas utan bara njuta! 30 grader, klar blå himmel hela helgen och 24 grader i vattnet. Det kunde knappt blivit bättre! Om bara Johanna hade varit hemma :( Då hade det varit toppat!
Sjukhuset idag röntga käken. Dom spände fast mig i en läskig maskin. Men det är skönt att veta att det inte är något farligt, ska åka till en specialist som ska kolla mer på det. Käken åker till höger när ja pratar och om ja är tyst för länge fastnar den, vad föredrar man??
Packar tills imorgon då ja lämnar linköping och åker till söderköping. Saknar Lisa! Det ska bli jätte kul! Och så packas det oxå tills på lördag då malin och ja lämnar sverige för att åka till kan du runke min taske for en tia - landet. Wiiiii! Älskar sommarlov!








Fredag 2 Juli

Jobbet avslutat för den här sommaren. Under de här veckorna har ja haft as kul, men vissa dagar har varit SÅÅÅ sega. De första två veckoran jobbade ja med Josse vilket va roligt! Att ha någon att prata och skratta med. Gör allt mkt lättare och roligare. Hon har lärt mig dricka kafe men det är både bra och dåligt. Bra för att ja orkar de tidiga mornarna men dåligt för ja känner redan att ja måste ha. Den sista veckan har ja varit själv där och då har tankarna snurrat lite för mkt om allt. Och det har gjort mig orolig helt i onödan. Saker som ja ångrar att ja sagt på ett sätt, att ja borde sagt på något annat, vågat ståt på mig i vissa situationer. Eftersom ja har fått så mkt ensamtid så har ja faktiskt kommit på lösningar. Och kommit på saker som gjort mitt självförtroende bättre. En sak som ja kom, det gjorde mitt självförtroende dock inte bättre, va att ja saknar Josse!

Fredagkvällen spenderades på altanen med Malin och Emmie. Malins födelsedagspresen kommer bli as bra xd Konstigt att den inte redan är uppfunnen xd Åt SKIT dyra potatisgratäng xd med dennis korv. Haha, vi satte oss på framsidan och grillade mitt på asfalten där bilarna åker xd Blåbärspaj och jordgubar till efterrätt. MUMMA! Flumma loss, och ja, det märks att det är sommarlov. Sommarflummet kommer! Jättebebisen malin, det va nog dagens skämt! HAHAHA! En bra kväll, det var det. En bra kväll med dom två av de bästa!

:*

Malin kom inte med/ville inte vara med på så många bilder. Men hon är i bakgrunden någonsatan.






Torsdag 1 Juli

Idag är det en dag då ganska många fyller morfar, Evve och Anna. Tre men iaf, mer än det va igår ;)

Fick hjälp på jobbet idag, lite roligare att vara två. Nutta och ja va duktiga, vi piskade alla mattor och tvättade dom. Hon skratta åt mig när ja fick allt grus över mig :( hihihi, fast kul hade vi :D Och hoppas inte mattorna blev förstörda, vi tyckte dom borde bil rena. Imorgon är sista dagen. Saknar att jobba med Josse :(  
Träffade EmmisPemmis efter jobbet, det bästa med att jobba halv 6 till 2 är att man har hela eftermiddagen och kvällen att göra saker. Emma och ja badade i tinnis. Varmt och skönt! Har saknat henne :) och våra pratstunder. Åkte en läskig ny ruchtkana :S Gick och fikade efter, satt där i solen och njöt av sommaren och pratade. Måste göras om!


Issa! Tänker på dig! Kramar till Dig!

Pussar
<3

Onsdag 30 Juni

Denna dag har ja längtat efter länge av ganska några anledningar. En Eclipse, två träffa Bachan, Julia, Cissi, Tre sitta ute i solen med vännerna och äta, fyra PLL, fem bara två dagar tills sommar lov på riktigt.
Vissa gäster är ju bara för roliga, men man ska inte prata om det. Men ja kan säga att ja fått några fina skratt stunder. Idag var det massor att göra och ryggen sa ifrån redan vid frukosten. Men när dagens arbete var avklarat åkte ja och mötte bachan eh mtill henne och fixa. Titta på  veckans PLL!!! Älska! Ner till stan och träffa Julia och Cissi. Satt och snackde MASSA minnen, åt, snackade mer och hade en bra stund! Har saknat det så mkt! Men sen till dagens höjdpunkt ECLIPSE! Filmen, ja finner inga ord! ÄLSKA! En tår i ögat på några ställen. Bäst av dom alla om man inte räknar med den första, den första filmen när det sak komma ut flera är oftast (enligt mig) bäst! :)
När filmen va över och alla hade kramat varandra hej då åkte ja hem och sov. Klockan va lite efter nio, men halv fem på morgonen ringer klockan, SEGT! Men snart LOV :D

Pussar på dagen!


Julia & Bachan<3 
thih, ja tvingade dom att posa lite... Cissi ville dock inte... Men hon var med :)

RSS 2.0