Onsdag 30 Juni

Denna dag har ja längtat efter länge av ganska några anledningar. En Eclipse, två träffa Bachan, Julia, Cissi, Tre sitta ute i solen med vännerna och äta, fyra PLL, fem bara två dagar tills sommar lov på riktigt.
Vissa gäster är ju bara för roliga, men man ska inte prata om det. Men ja kan säga att ja fått några fina skratt stunder. Idag var det massor att göra och ryggen sa ifrån redan vid frukosten. Men när dagens arbete var avklarat åkte ja och mötte bachan eh mtill henne och fixa. Titta på  veckans PLL!!! Älska! Ner till stan och träffa Julia och Cissi. Satt och snackde MASSA minnen, åt, snackade mer och hade en bra stund! Har saknat det så mkt! Men sen till dagens höjdpunkt ECLIPSE! Filmen, ja finner inga ord! ÄLSKA! En tår i ögat på några ställen. Bäst av dom alla om man inte räknar med den första, den första filmen när det sak komma ut flera är oftast (enligt mig) bäst! :)
När filmen va över och alla hade kramat varandra hej då åkte ja hem och sov. Klockan va lite efter nio, men halv fem på morgonen ringer klockan, SEGT! Men snart LOV :D

Pussar på dagen!


Julia & Bachan<3 
thih, ja tvingade dom att posa lite... Cissi ville dock inte... Men hon var med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0