onsdag 28 mars

Sitter på jobbet och bloggar för ovanlighetens skull (?), just nu är jag jätte stressad, irriterad och väldigt sur. Precis så som en receptionist ska vara, eller??
Idag har H09A varit i tingsrätten på rättegång.... Men lustigt nog var det inte oss som rättegången handlade om, men det kunde det varit. Rktigt intresant var det iallafall och Lisa, jag, Erica, Josefin och Johanna har skaffat oss en nuý hobby - gå på rättegångar! Och skoldagen avslutades med ett stort och svårt djursjukvårdsprov. Det blir bara svårare och svårare. Sen skulle jag plugga men fick hoppa in och jobba. Provet imorgon kommer gå åt pipsvängen!! Men då är det tur att jag ska träffa skanade Anna imorgonkväll, för då blir jag alltid på bättre humör!

saknar den här pojken något sjukt mycket!!

Söndag 25 mars

Livet är underbart!
Sitter på jobbet och solen skiner utanför. Ser ut som det kommer bli fullt upp här idag mycket gäster och rum som ska städas. Pallrar mig nog ut på en promenad i solen efter jobbet innan jag tar tag i plugget.
Hungerspelen med Issa i Fredags, älska säger jag bara älskar!! Efter att issa åkt hem igår så träffade jag Malin på stan. Vi en jättebra dag, vi lämnade ut hennes CV, tog en promenad, lagade middag, åkte iväg en sväng med bilen, tittade på film, satt och snackade och sen kom även Emmie en sväng på kvällen. En grymt bra dag med fina vänner!!


Torsdag 22 mars

Det är redan torsdag... Vad händer med tiden egentligen? Tiden skulle behöva stanna upp ett tag, så man har en chans att tänka på vad som egentligen händer.

Denna dag började på akuten. Emmie var här igår kväll och vi hade lilllördagsmys med masssa tjejsnack och för mycket onyttigheter. Men sen så bär det av till akuten med emmie, 1177 säger att det kan vara en blodpropp i benet. Vi spenderade 2.5 timme på akuten men som tur va så var det ingen fara och vi drog ett lättat andetag. Vi roade oss med det mesta som att videoblogga var femte minut och det var 2.5 timmars upplevelse utöver det vanliga. Vi skaffade oss många goa skratt. under kvällen och även personalen fick sig ett gott skratt så där på kvällskvisten.
I skolan så lekte vi sövning och operation på djursjukvårdslektionen, mycket roligt. Johanna och jag lyckades rädda lilla hunden Rut från att dö en plågsam död. Skrev även ett konsitigt samhällsprov som ändå kändes bra. Och sen var dagen typ slut. Fanny och jag körde Core på kvällen - HELT slut i kroppen efteråt. Mycket skön känsla!! Och nu är det lite plugg kvar och sen väntar sängen. LOVELY!


seriöst från första sekund! - Du är bara för bra<3

Söndag 18 mars

Sitter och pluggar samhällskunskap, det går sakta men framåt. Ska snart åka till stan och träffa Bachan. Lisa och jag var hemma i Lakvik fredag till idag. En jättemysig helg på landet! Vi har verkligen levt lantislivet, vi har kollat på stjärnorna - fantastiskt, gått många små promenader, en längre vandring i skogen, gått vilse, åkte falkmoped i fullfart på grusvägen, sett på film och suttit och pratat i timmmmmar! Det var verkligen helt underbart! Längtar till sommaren för då finns det ännu mer man kan göra där ute.



tisdag 13 mars

Ett lyckorus far igenom mig och det känns som inget kan ta det ifrån mig! Hoppade fram genom stan med euphoria dunkande i öronen. Kom precis hem från att ha varit och lyssnat på två som var på utbytesorogramet förra året, så himla intressant! Intevju nästa vecka och jag är så sjukt nervös. Lilly, en barndomskompis, testade även tanzanias delikatess som är friterade gräshoppor. Intrssant måste jag påstå. Spenderade en heldag med Malin igår, lunch på stan, en del shopping, lite plugg, stallbesök, träning och massa prat hann vi med. En jättebra dag med min fina vän. Den här veckan är det bara massa måsten i skolan, men det ingår ju tyvärr. Lisa och jag spenderar dock hela helgen på landet och vilar upp oss. Underbart!

lördag 10 mars

Sitter hemma hos issa, vi kör på en plugg dag. Något som verkligen behövs, då högen av allt som måste göras bara blir högre och högre. Projektrapporten är typ klar, lite finslip kvar. Och sen är det äntligen klart!
Åt ute med Bachan igår, jätte mysig, vi satt och snacka i timmar om allt mellan himmel och jord, både på restaurangen och hemma hos henne. Vi kunde inte ses jätte länge för hon skulle upp och jobba idag, men lite är bättre än inget. Blev en spontan utgång med Frida senare på kvällen.
Nu ropar samhällskunskapen att det är dags att fortsätta.


Onsdag 7 mars

Den här dagen har varit så himla bra!! Vollyboll hela förmiddagen, vårt lag hade garanterat den bästa lagandan av alla lag. Alla gick in för det och adrenalinet var på topp hela tiden, så sjukt kul! Vårt lag hamnade på en andra plats i slutändan. Efter lunch tog lisa och jag oss en powernap på en timme innan det bar iväg till friskis och svettis. Vi var ett litet gäng som körde gärnet. Klippt slut efteråt - precis som det ska vara! Kom hem tidigt vilket var skönt eftersom det är så mycket plugg, hoppas av hela mitt hjärta att provet imorgon går bra. Har inte rikigt haft energin att plugga så mycket. Har bokat upp tvättmaskinen inne hos Emelie ikväll så vi passade också på att ta en fika och sitta och snacka ett tag. Nu så har jag precis lagat mat och diskat, känner mig rikigt duktig. Så det är väl dags att ta tag i plugget igen innan det är sängen som gäller.


Sommar och sol - lääääängtar!!

Tisdag 6 mars

Mamma är här och det är alldeles underbart!! Massssa prat, the, husesyn och nu nyheterna.
Det är asa mycket i skolan just nu och det blir inte bättre, utan det byggs på mer och mer. Men antar att det är så som det ska vara. Bara att leva med det. Har fått svar från utbytesprogramet i costa rica, tanzania eller filippinerna som jag sökt. Hoppas på en intervju och sen ett tre månaders arbete. Man ska inte hoppas på för mycket, men håller tummarna. Det är verkligen det som jag vill göra. Imorgon är det friluftsdag, vollyboll hela förmiddagen och sen friskis och svettis hela eftermiddagen med bastu och allt. Kalasbra!


:*

Lördagkväll 3 mars

Tillbaka i stan igen. Åkte dirket hem efter skolan igår och jag ville verkligen inte åka in till stan igen, vill bara va hemma! Men kvällen igår med familjen var underbar. Jag har världens finaste valp. När jag kom hem igår så slängde han sig över mig och var överlycklig, sen släppte han mig inte på hela kvällen. En fantastisk känsla. Mamma och jag skruvade bokhyllor och garderober och pratade hela kvällen. Det är så fint där ute, med huset, sjön och skogen, så fridfullt.
Idag så har jag jobbat, men det har varit en lugn dag på jobbet med lite små fix hit och dit. Åkte hem igen efter jobbet och åt och fixade i ordning mitt rum. Så nu är det nästan klart.
Men nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen. Kroppen har fortfarande inte fått tillräckligt mycket sömn efter utgången med Frida och Victor i torsdags. Men men, man lever bara en gång.



Vill bara kunna stänga av tankar och känslor för en stund, inte behöva tänka utan bara va för en liten stund.

RSS 2.0