Tisdag 29 november

Idag har vi varit i kolmården hela dagen. Vi har kollat på massa hunddjur och varit på föreläsningar. Men det bästa var mötet med vargarna. Så himla underbara djur! Dom var jätte nyfikna och tog verkligen för sig när dom skulle hälsa! Riktigt mysigt!!

Åh vad jag saknar det!

Saknar känslan i magen när man galopperar över fälten, känslan av frihet!

Söndag 27 november

Första advent och fyra veckor kvar i skolan innan jul, helt sjukt!!
Öppet hus igår va faktiskt helt okej, det kom mycket folk och det gjorde att tiden gick snabbt. Lisa och jag åkte hem till henne när allt folk hade gått och allt var undan plockat. Vi lagade mat och satt och prata nästan hela kvällen. Både djupa, som behövdes, och typiska amanda och lisa samtal. Det är sjukt vad mycket vi delar med varandra! Sen kan man ju undra hur vi kommer in på att prata om vissa saker. Speciella är vad vi är, men det var mysigt! Vi kollade på män som hatar kvinnor, sjuk men ända bra film! Kan inte släppa den!
Idag kör jag på en inte-göra-ett-skit-dag, känner att jag behöver det!

Lördag 26 november

Hade världens mysigaste kväll igår med Emmie. Vi kolla på idol och paranormal activity 3 och satt och snackade i timmar. En kväll som verkligen behövdes!! Nu bär det av mot skolan, öppet hus tajm. Ska hämta upp lisa inne i stan i Norrköping, wish me good luck för där hittar jag verkligen inte!!

Fredag 25 november

En vecka av blandade känslor har passerat. Vissa stunder har varit toppen medan andra har varit skit! Det har varit as mycket i skolan, prov och inlämningar. Igår hade vi lite kul, hela vårt lilla gäng hade likadana kläder på sig bara för att vi tyckte det va kul. Min lediga kväll igår spenderade jag på jobbet med Ulrica. Full fart i tvättstugan, men även det kan va roligt. Vi skrämmde upp varandra så himla mycket på kvällen. Fasiken va rädd jag var! Imorgon har vi öppet hus i skolan och alla treor måste vara med. Så idag har vi hållt på med förberedelser. Skola på en lördag, yippie! Men efter öppet hus åker jag till Söderköping och hem till Lisa.
Nu ska jag ta cykeln och cykla till min kära vän Emmie som jag saknat massor!

Söndag 20 november

Ännu en helg som passerade i rasande fart! Men den har varit toppenbra!! Fredagen med först troppan med projektet, vi gick omkring bland aporna och dom satt på våra axlar, armar och var i våra väskor. En riktigt mysig förmiddag! Och kvällen med Idol med Bachan, FANTASTISKT!! Känslan när Jessie J sjöng Price tag och hela cloetta center sjöng med henne går inte att beskriva! GÅSHUD! Och alla idoler, dom va asbra!
Hela lördagen och halva söndagen har bestått av slapp, plugg och packning i kartonger. Vet att jag är tidigt ute men tycker det ska bli så kul så jag vill packa allt på en gång! Kvällen idag har gått i fotomodellernas spår. Mamma, jag, Erica och Susanne har varit på det här modell för en dag. Vi hade hysteriskt roligt!! Blev sminkade, fixade i håret och fotade. Så himla roligt!!

Fredag 18 november

Sitter på bussen till Norrköping och lyssnar på Hold you med Gyptian, min nya drog! Länge sen ett inlägg, skyller även den här gången på att tiden går för fort! Är så grymt glad fortfarande, och i tisdags fick jag veta att jag fått en lägenhet. Från första december är den min! Whihooooo! Idol med Bachan och två av hennes kompisar. Ska bli skit kul, dessutom kommer Jessie J! Aaaaah! Ser fram emot kvällen ! Men innan dess, projektarbete hela dagen. Breaking dawn i onsdags, den som inte vill läsa får hoppa över det här. Men filmen va så himla bra! Tjöt och skrattade hela filmen. Och den slutade precis där jag ville att den skulle sluta. Åhh. bara att vänta på nästa, juli 2012.

Söndag 13 november

Har haft ännu toppen bra helg, !! Och det där humöret verkar vara här för att stanna, lovely!! Har varit med Bachan nästan hela helgen, underbart! I fredags körde vi på chilla/utgångskväll/natt! Vi chillade först hos henne, kollade på idol, vampire diaries och fixade oss. Gick till stan, träffade maggan och emmie en stund. Bachan och jag drog vidare till Lascala, där träffade vi ulrica. Så vi satt där och pratade ett bra tag. Till sist kom vi till dit vi skulle gå, platå, dansade halva natten och bara hade det asbra! Det va jättekul!
I går så blev hon firade av sin famlij, vi var ute och åt på ming. För god mat!! Åkte hem till dom och åt gudomligt god tårta och massa annat mumms!! Riktigt rolig och bra kväll! Så himla trevliga människor!
sisters<3

Tisdag 8 november

Åhhh är så där glad och lycklig i hela kroppen!
Det är Bachans födelsedag idag så halv sju i morse stod jag utanför hennes dörr med kladdkaka och present. Grattis igen älskade sis!! Första skoldagen efter lovet och det har varit en toppen dag. Man kunde tro att lisa och jag inte setts på veckor, våra munnar va inte tysta en sekund! På eftermiddagen körde vi rallylydnad med klassen. Riktigt kul!! Fifasen va vi garvade! Slutade tidigt så lisa och åkte in till norrköping och tog en fika på vårt ställe. Jätte mysigt! Fick ett ryck hemma och började städa och plugga, får det när jag är på så bra humör! Nu blire Harry potter för hela slanten. Som sagt glad är dagens humör!!
I'm going to live my life to the very end. Even the crazy parts of it. So hello happiness.

Söndag 6 november

Helt slut i hela kroppen efter en helg på jobbet!! Emmie fyllde i fredags och kväll var annorlunda, askul, flummig och allmänt kanonbra! Började med middag hemma hos emmie! Alla va super pepp! Vi åt och dansade! Drog ner till stan senare, lite fler än förra veckan. Jättekul! Maskeradkväll på sliver, körde på ingen utklädnad och en kort visit på Lascala. Det va massa folk och jag träffade bland annat Ullis i folkmassan. Men som sagt det var askul! Framåt halv tre dorg vi hem, efter flera timmar på dansgolvet!!
Johanna har alla bilder, hoppas på att få dom. Har en på frida och mig från sliver.

Tisdag 1 november

En jättefin höst dag! Bachan kom vid lunch och vi var ute och gick jätte länge i skogen och pratade och tog kort. Fick en liten, fast samtidigt inte, impuls att ta ett till hål i örat så vi åkte ner till stan och så sköt dom ett hål till i örat. Där uppe, så nu har jag alla sex hål som jag vill ha. Fast samtidigt kan ajg tänka mig ett till, fast var? Eftersom det är lov så unnade vi oss mat på vårt ställe, kycklingtallrik. Godare får man leta efter!! Gick och satte oss på gungorna i lekparken proppmätta. Vet inte hur länge vi satt där och bara pratade. Jättemysigt! Den där flickan asså, vi känner verkligen varandra! Det här med tvillingsjälar är inte omöljigt att det finns. Men framåt kvällen började vi frysa och gick in och poppade mängder av popcorn, som sagt det är lov, och kollade på film.



RSS 2.0