Tisdag 28 februari

Det är så konstigt att gå från att äta tillsammans med familjen varje dag till att behöva komma ihåg själv att ta upp mat ur frysen varje morgon. Men man kanske vänjer sig. Saknar familjen massor redan, men imorgon får jag träffa mamma igen. Shopping på ikano står på schemat. Pluggar flitigt som en myra till projektredovisningen nästa vecka, så sjuuuukt nervös. Men det känns bra och snart är det klart! Nu känns det verkligen att skolan börjat igen och snart så kommer det vara as mycket plugg som ska hinnas med och bli klart i tid. En månad till studentkryssning och sen rassalar det bara till så är student veckan här. Läskigt. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och cykla till träningen.

"Vad vore jag utan dina andetag?"

Söndag 26 februari

Tillbaka i stan efter första dygnet i huset. Familjekväll igår. Mamma hade fått för sig att vi skulle lyssna på melodifestivalen på radion, eftersom det inte finns några kanaler på tvn, men det sändes ju inte på radion såklart. Så istället fortsatte vi med det vi gjort i några veckor nu, packa. Fast den här gången packade vi upp alla lådor. Och idag så har vi städat hela gamla lägenheten, det tog så sjukt lång tid! Kändes aldrig som vi skulle bli klara. Nu ska jag laga lite mat och börja på plugget jag glömt under lovet, sen SÄNGEN! Helt slut i hela kroppen. Imorgon börjar vardagen igen.



Fredag 24 februari

Kroppen är en underlig varelse... Hade ett antal grader feber i onsdags kväll, vaknade igår och mådde bra. Tänkte "Tur det!". Lisa kom och hjälpte oss att flytta hela dagen. En ängel! Vi bar och bar lite till, men mest så åkte vi bil. Fram och tillbaka och hit och dit, men vi hann att snacka ur oss om allt. På kvällen kom Emmie och vi lagade vår trerättersmiddag och åt och hade det super bra! Senare ut på krogen, mådde fortfarande riktigt bra, till Sliver. Sjukt mycket folk! Och Sak Noel var där under kvällen, galet är ordet! Men sen nån gång så kom febern tillbaka. Vi stod i och dansade tills kroppen sa NEEJ inte mer. Men kvällen va iallafall grym! Och idag så är febern borta igen och jag mår bra... Weird! Idag så har vi fortsatt med flytten, sjukt vad med saker man har egentligen. Ikväll kommer Issa hit och då blir det film och chill.




Onsdag 22 februari

Ont i ryggraden, mycket ont i ryggraden - snälla säg inte att jag håller på att bli sjuk. Lite förkylning kan jag stå ut med men inte feber och hela den slängen också. Myser med Alma i soffan och glor film, gör allt för att bli bättre.
Fikan med Carro igår var jätte mysig, det fanns mycket och prata om och många koppar kaffe blev det. Tvingade hit min käraste vän Emmie på kvällen, snack och planering inför morgondagen. För då blir det tre rättersmiddag innan utgången. Hoppas bara förkylningen ger sig.... Klockan är ett och jag är redan utråkad, en film till kanske? Eller varför inte packa ner de sista grejorna i kartonger för imorgon flyttar vi. Sista natten här blir i natt, sorgligt. Men det blir nog bra till slut.



Måndag 20 februari

Äntligen sportlov! Fick lust att ta en riktigt lång promenad helt själv förut, så jag släpade med mig Alma ut i över en timme. Vi bara gick och gick, underbart! Issa och jag tog en fika och en sväng på stan på förmiddagen. Vi har inte setts på asa länge så det var riktigt kul att ses igen! Nu hade jag då tänkt göra klart allt plugg jag har under lovet så att det är klart. Det är inte så mycket så kan lika gärna göra det, så är det borta sen. och sen ikväll är det träning som gäller!





Imorgon så ska jag träffa denna sköna dam!


Fire in the hole!

Hallå i stugan!

Lördagen börjar dra sig mot sitt slut och övergår snart till söndag.. MEN denna gång slipper vi söndagsångesten, vilket är värt ett halleluljha! Vårt sista sportlov.. där kan vi börja snacka ångest.. men det är ännu ett av livets skeden och som tur är tar man med sig alla minnen till en förhoppningsvis ljus och rolig framtid! ;D

Sitter just nu och filosoferar med min bästa , med tända ljus, musik och i stort sett bara njuter av livet! Detta är verkligen livet, det finns så många måsten jämt. Men inte ikväll. Ikväll spenderar jag min kväll med mina bästa och fina vän Amanda, och det är dom här fina stunderna man tittar tillbaka på när man känner att man har nått botten. Är så glad att jag har dig! Du skulle bara veta vad du betyder för mig! Du är värd guld! Ord räcker inte till hur mycket jag älskar dig,puss på dig! <3

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll min härskap!

juste.. det är Emmie som gästbloggar hähä

tack för mig!
Ciao!


Lördagkväll 18 februari

Nyss hemkommen från en hel dag i huset. Det är jättefint! Men det är fortfarande mycket kvar att göra så vi kommer få bo mitt i renoveringen ett tag. Menmen, det blir fint när det blir klart. Har hållt mig ganska mycket för mig själv idag, väldigt skönt kände jag. Målade golv på förmiddagen, låg där och tänkte på allt verkligen. Började stor tjuta några gånger, men jag behövde den stunden för mig själv. Fixade lite i mitt rum, packade upp klädkammarkartongerna, för den är helt färdig, och så målade jag lite här och var där det behövdes. Tog också en lång promenad med Alma. En bra och lugn dag. Snart så slutar Emmie jobba och så kommer hon hit så blir det tjejsnack och ben and jerrys, toppen avslutning på dagen.


You're the best

lördag 18 februari

Sitter i bilen på väg till huset. Har inte varit där sen dagen efter Lisa och jag kom hem från England. Det har hänt så mycket där ut sen dess, det ska bli jätte spännande att se.Det är inte klart än, men man kan nog börja se ett slut . Va ute igår med Frida, Victor och deras kompisar. Det var ännu en riktigt rolig och lyckad utgång!!

Torsdag 16 februari

Ännu en natt med 3-4 timmars sömn, börjar bli riktigt frustrerad över att jag inte kan sova. Emmie kom till mig igår kväll, vi hade alla <3-dag mys i efterskott. Vi gjorde det vi är bäst på hela kvällen, satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Hon är en så grymt bra person!! Sitter nu på bussen på väg till skolan. Och imorgon är det fredag och så LOV! Whii!

Alla <3-dag

Myser med min finaste pmsvovve i soffan. Hon är bra underbar! Har haft en riktigt bra dag, väldigt soft. Hela eftermiddagen har vi försäljning och sercive och idag betydde affär. Vår populäraste vara var de självlysansde kaktusarna. Köpte med mig en hem, så nu lyser den upp lägenheten på nätterna. Perfekt nattlampa. Fick en jättefin ros av min bästa Lisa. Åkte till jobbet och hängde lite med Ulli när jag kom till stan. Snacka lite skit är alltid roligt. Väl hemma gav mig ut och sprang i snöovädret och nu äntligen landat i soffan. Lite plugg att göra men sen myser alma och jag ner oss och kolla på film.

söndag 12 Februari

Helgen har varit helt underbart bra!!
En hel dag på Gustavsvik igår. Vi hade bokat relax avdelningen i två och en halv timme. Vi bubblade bubbelpool med ansiktsmask och hårinpackning, vi bastade och bara skämde bort oss själva. Så fanastikt! Men sen så har Gustavsvik också ett äventyrsbad... Vi blev som barn på nytt, åkte vildfors. Ojoj, det gick verkligen vilt till! Så sjukt roligt hade vi. Vi plaskde runt tills vi inte orkade tänka längre. Väl tillbaka hos Lisas styvappa efter hela dagen i vattnet satte vi igång en film och bara slappade resten av kvällen. Man blir helt slut när man vart igång en hel dag. Det var en helg vi båda behövde, bara ta det lungt och leka som barn igen. Toppen helg med andra ord!



fredag 10 februari

Ännu en vecka närmare sportlovet och tiden går så sjukt fort. Sitter i bilen på väg till Örebro. Äntligen dags för Lisas och min spa/äventyrsbad helg. Det ska bli riktigt roligt och mysigt. Bara ta det lugnt, något vi behöver, och ha en riktigt rolig helg. Lever livet....

Tisdag 7 februari

Studiedag, whii!
Träningsvärk som in i norden! Skivstångpasset som vi skulle gått på igår var fullbokat så då körde vi intensiv jympa istället, så grymt jobbigt men fruktansvärt roligt. På't igen nästa vecka bara!!
Idag ska det hinnas med mycekt:
-Vårdcentralen - igen, börjar bli stamkund där...
-Plugga svenska i mängder
-Springa - blev ingen jympa med Fanny och Sara.
-Hundpromenader
-Kolla restaurang till studenten
-Packa i kartonger - Flyttlasset går om två veckor

Och så ska jag träffa världens bästa Bachan ikväll!

Lördag 4 februari

Ligger i sängen och känner mig halvt medvetslös... Igår belv det en utgång trots att det var jobb idag. Riktigt roligt var det iallafall och jag är glad över att jag gick ut. Lite party är aldrig fel! Men nattens tre timmars sömn och åtta timmar på jobbet börjar att kännas ordentligt nu. Dagen på jobbet har varit lagom i allt, det har funnits saker att göra hela tiden men inte för mycket så det blivit stressigt. Efter jobbet så tog jag och Emmie oss en promenad, mysigt men svinkallt! Ska nog ta och gå och lägga mig nu så att jag håller mig vaken till middagen och familjemyset till melodifestivalen. En tradition här hemma, man måste kolla på melodifestivalen minst en gång tillsammans hela familjen. Imorgon väntar jobb igen följt av pulka åkning. Man blir aldrig för stor för att leka!!


Säger bara Emmie Henningsson<3

Torsdag 2 februari

Sitter på bussen på väg till skolan. Förfrös nästan fingrarna när jag cyklade till bussen trots att jag hade vantar. SVINKALLT! Kommer säkert bli ännu kallare när vi flyttat också. Bara några veckor kvar nu. Det blir nog bra. Igår va jag, mamma, annorna och emilia på lotta design och gjorde smycken. Tog fram min kreativa sida och fick ihop ett armband och ett par örhängen. Riktigt roligt!

RSS 2.0