Lördag 26 mars

Lilla syster fyller ett år idag!

Var på bio med Bachan igår. Vi såg I am number four, hade längat jätte länge till den skulle komma ut. Den JÄTTEBRA!! Och kvällen var underbart bra!

Dagen idag började tidigt. Åkte och spinnade med Anna på morgonen. Rikigt skönt att börja dagen med att tränigspass. Speciellt om man ska sitta och plugga resten av dagen. Har ett jätte stort prov i mirkobiologi snart så det är det som jag har pluggat på nästan hela dagen. Tog en lång promenad med hundarna mitt på dagen i det jätte fina vädret. Men sen så satte jag mig med plugget igen. Kom på att jag inte alls skulle plugga på det som jag pluggade på efter en timme, så nu har jag pluggat på fel saker. men det jag skulle skriva är klart. Nu ger jag upp plugandet för den här dagen och till och med helgen. Mys kväll med vovvarna är vad som väntar. Och så earth hour så klart!

Torsdag 24 mars

Igår var det ingen jätte bra dag precis, var arg lite för mycket. Så när jag vakande i morse bestämde jag att idag skulle inget få göra mig så arg. Men efter några timmar i skolan så sket sig det. Lisa och jag fick veta lite saker om praktiken och det gjorde mig både arg och ledsen. Lugnade ner mig efter ett tag. På mikrobiologin håller vi på med att odla bakterier, skit äckligt!!! Fast intresant. Åkte till biblan med Issa efter skolan för att plugga. Det går lite bättre att plugga där och så blir det roligare när man inte sitter själv. Sen var det körlektion, tycker det är jätte kul. Fast idag gick det inte så bra som jag hoppats. men det blir bättre! Trampade till Bachan efter körlektionen. Satt och pratade jätte länge. Men sen var vi båda tvugna att ta tag i plugget. Men man måste ta rast i bland och då kom vi in och prata om massa konstiga och roliga saker.
Finfin blid på halva klassen i labbrockar.

Måndag 21 mars

Det blev en lång helg den här helgen för idag är det studiedag. Hade faktiskt tänkt att plugga mycket emellan de saker som jag skulle göra. Åkte till stallet imorse och skötte morgonsysslorna. Körde Chiffen och han gick jätte fint!! Är jätte stolt över honom. Väl hemma sen var planen att plugga tills jag skulle åka till stan för att äta med Pernilla, men fastnade vid datorn. Det blev en jätte trevlig lunch med Pernilla. Vi satt och prata om allt, det är bland det bästa med henne. Man kan alltid prata om allt!! När jag kom hem igen så var fortfarande planen att plugga, gick lite bättre den här gången. Sen var det dags att åka till veterinären. Mille tyckte inte det var kul och det visade han väldigt väl. Nu sitter jag här vid datorn igen och den här gången SKA jag plugga. Massören sa i lördags att jag kunde få ont i ryggen dagen efter alltså igår, men då kände jag inget. Men idag, aj!! Har ont i hela ryggen och nu har det gått upp i nacken och gett mig huvudvärk. Så nu får vi se hur det här ska gå.


Världens finaste valp!

Lördagkväll 19 mars


Såg ni månen igår?? Den var jättte stor! Bachan och jag gav oss ut och kollade på jättte månen. Har på senare tid börjat tycka att månen och stjärnorna är jätte coolt. Tänk att de finns där ute i rymden och har gjort så länge. Och att de är så stora, men vi tycker att dom är rena motsatsen.

Lördag 19 mars

Har haft den här låten i huvudet hela veckan, ÄLSKAR den!!
Gårdags kvällen spenderades hos bästastebästa Bachan. Vi satt och pratade om allt och inget, som vanligt, i några timmar. Och så kollade vi på let's dance med hennes mamma. Älskar att vara där hos dom.
Idag har jag varit på massage. Det va så himla skönt fast ändå ren smärta, somnade nästan. Ville inte att tiden skulle ta slut! Min rygg är jätte dålig, med det ska det bli ändring på.

Tisdag 15 mars

Är han inte bedorade vacker??
Den sötaste katt jag någonsin sett! Var på studiebesök på ett katthem idag med skolan. Den första katt jag ser är den här, lille Ceasar. Tycker inte om katter så jätte mycket, är mer en hundmänniska. Men den här lille krabaten ändrade på det, VILL HA EN KATT!! Helst Ceasar såklart. Han låg i mitt knä under hela besöket och jag ville bara ta med honom hem. Han var så himla mysig och jätttttte söt!!

Söndag 13 mars

Kvällen igår hos Emmie med Malin var helt fantastiskt bra!! Min hals är helt borta idag så mycket skrattde jag, lycklig smärta med andra ord. Vi satt i flera timmar och bara pratade om allt och dansade runt i Emmies halva natten. Kan inte sluta le när jag tänker på det!

Här kommer några av bilderna från kvällen
Malin log sitt nya leende hela kvällen.

Lördag 12 mars

Äntligen helg och man får sova ut. Men dagen ser typ likadan ut som när det är skolan bara att det inte är någon skola, måste plugga till prov nästa vecka och göra klart en redovisning. Mamma och jag var ute och övningskörde förrut. Det är jättte kul! Målet är ett körtkort några dagar efter att jag fyllt år.

Bachan var här igår, det fanns mycket att prata och kvällen tog slut lite för fort som vanligt. Men vi hade det jätte bra.

Nu ska jag ta tag i plugget tills jag ska åka till emmie, tagga för ladies night som malin uttrycker sig. Wiiiiiiii!



Onsdag 9 mars

Sitter i datasalen i skolan och skriver om min APU. Jag vet ju vad jag tyckte var kul, men det är svårt att få ner det i ord. Det var kul för att det var det??
Idag är det Historia prov, kan det när ja läser boken. Men inte när jag förhör mig själv, så det får vi se hur det går.
Ska träffa Carro ikväll och det ska bli jätttte kul!! Och om jag har tur har Evve tagit fel på dag, så jag får träffa henne också.

Har en grym träningsvärk i hela kroppen efter klättrningen i går, ville ligga kver i sängen och inte gå upp imorse så ont hjorde det. Men det va så himla kul, älskar känslan i magen när man har kommit enda upp. Men man blir helt slut efter en timme och det satt i hela dagen.


Måndag 7 mars

Pluggar, pluggar, pluggar och pluggar lite till. Sitter och pluggar till historia provet på onsdag. Det är jätte svårt att få in allt och huvudvärken gör det inte ett dugg bättre. Blir mest arg. Det är inte så jätte svårt utan det värsta är just det där att få in allt. Är jätte trött också och att Mile ligger berdvid och snarkar och att Alma har däckat i knät gör det inte bättre. Får ta och plugga klart så jag får gå och sova. Imorgon ska jag och lisa och halva skolan åka och klättra och sen åka till simhallen, friluftsdag. Det var jätte länge sen jag klättrar så det ska bli jätte kul!


Sommarbilder från Åtivd:
Checka Almas öron xd

Söndag 6 mars

Det är första helgen i månaden det betyder att 14 timmar av min helg har spenderats på jobbet. Och den här helgen har det varit mycket och ganska stressigt. Igår var klockan helt plötsligt bara tre, men det är bättre än när det inte är något att alls göra. Men nu är det en månad tills det är jobb igen.

Var på musikal med Issa och hennes kompis igår, det var deras kompis som hade regiserat musikalen. Den var jätte bra och dom var jätte duktiga. Hade en jätte rolig kväll med dom, garvade nästan hela tiden!

Nu var det då tänkt att jag skulle plugga tills vi ska ut och övningsköra. Har en liten fobi för att backa, så det är det som vi ska hålla på med idag. Men hunden ligger på mina fötter och det är elakt att köra bort honom. Veckan som kommer, kommer bli en jobbig vecka. Det är väldigt mycket som ska hinnas med. Men men, det får gå som det går. Och på ett sätt vill jag att det ska bli nästa helg fort, för då ska jag till Emmie.



Ett stort <3 på bilden!

Fredag 4 mars

Ännu en vecka har gått och den här har varit jobbig, något att plugga varje dag och nästa kommer bli värre!! Har varit och bokat körlektioner, ska försöka ta det där körkortet tills jag fyller. 4 månader och 10 dagar kvar.

Läser en kurs som heter Guide och informations teknik och idag var vi på guidad tur på ett museum. Tycker verkligen inte om att stå och prata inför folk, därför valde jag kursen. Och efter att ha lyssnat på guiden och fått lite råd så känns det bättre. Nästa vecka ska jag och en tjej guida 11 åringar bland gnagarna i djurhuset, det blir spännande! Och så ska vi någon gång i maj guida släktingar på Tropikariet.


RSS 2.0