Söndag 28 augusti

Issa fyller nitton idag, grattis till dig! <3
Trodde jag va frisk igår så jag gick på massage, vilket va jätte skönt, va ute och tränade och träffade Bachan på kvällen. Vi hade en jätte mysig kväll. Tog en glass på stan och satt och pratade länge!
Men idag så va jag inte frisk längre. Attans. Men har tagit det lugnt och kurerat mig så att jag orkar praktiken som börjar imorgon. Är jättenervös. Men jag tror det blir bra, ska bara hitta dit också. Har aldrig varit i Motala förut så vi får se hur det går. Men  det ska bli kul. Har redan börjat skriva packlistan till England, tre veckor kvar nu. Är inte så nervös än, men det kommer säkert snart.
"Turn the lights out now, Now I'll take you by the hand, Hand you another drink, Drink it if you can ,Can you spend a little time, Time is slipping away from us so stay, Stay with me I can make, Make you glad you came"

Fredag 26 augusti

Nu har första veckan av trean gått. Vi började i tisdags och gick i skolan två dagar. Igår va vi på studiebesök först på doggsencenter och sen på strömsholm. Och idag är vi lediga. Kan inte fatta att trean börjat, vill att skolan ska ta slut, vill ta studenten fast samtidigt inte. Nu är det sex veckor kvar tills jag sitter i skolan igen för nu är det praktik som gäller. Först på motaladjurklinik i tre veckor och sen åker Lisa och jag tilll Beverly i England i tre veckor. WOHOO!! Men gårdagen då, jo studiebesöken va helt okej och dagen var rikigt rolig! Strömsholm är riktigt fint! Vi gick runt och kolla på stallarna och käka i typ tre timmar innan själva studiebesöket började. Och när vi åkte hem på kvällen kan man säga att vi var lite flumma. Man kan ju undra hur man kommer in på vissa samtalsämnen. Kom hem vid tolv och va helt slut! Idag ska jag städa, packa upp från magaluf något jag inte hunnit än. Resten av helgen ser lugn ut. Hoppas Bachan är frisk så vi kan ses någon av dagarna.

"Vi va faktiskt på MALLORCA!"

Dagarna i Magaluf va grymtfantastisktbra!!
Komma från ett 16 gradigt regnigt sverige till ett 35 gradigt soligt mallorca, kan det bli bättre? Knappast!
Vi har badat i klarblått varmt vatten, solat, åkt båt, varit på fiskmassage, partajat, skrattat och skämtat, shoppat, badat och solat ännu mer och bara njutit av mallorca! Älskar att bada i den blåa vattnet, man ser botten även fast det är djupt och ja, det är underbart! Va små sjuk hela veckan, men skit samma vi levde livet iallafall! Som sagt det va asbra, kunde knappt blivit bättre! Tack Issa, älskar dig!
Peace five!









Måndag 15 augusti

IMORGON BÄR DET AV HIT!! TAGGA!!! :D

Söndag 14 augusti

Är sjukt trött idag!! Ringde Emma efter jobbet igår och dom var kvar på keep it loud så jag åkte dit och träffa Emma, Evve, Jessi och Helena. Vi hade jätte kul! Vi trängdes bland folk, dansade, snackade, dansade lite vid scenen eller ja försökte det va lite trångt kan man säga. Vi träffa massa folk som Emmie, Lisa, malins kompis som va med på valborg, och gamla klasskompisar som man inte sett på år och dar och MÅNGA mer. Hahaha ja kvälllen va väldigt BRA!!!! Men sluta lite sent om man skulle upp vid sju, men vad är väl en bal på slottet?
På jobbet va det såklart fullt upp och något att göra hela dagen. Ganska skönt iofs då går tiden lite fortare. Så nu är allt sommarjobb för iår gjort och nu börjar helgjobbet igen.
Va ute på tjejmiddag med Annorna i området och Emilia på kvällen. Det är en tradition eftersom både jag och Emilia fyller på sommaren så blir det svårt att gå ut då så då gör vi det i slutet i stället. Jätte mysig kväll!
Två dagar tills vi åker, whiiii!

Lördag 13 Augusti

Sitter på jobbet bara fyra timmar kvar. Issa kom hem igår, ÄNTLIGEN!, så jag åkte till henne på förmiddagen idag. Guuuh vad jag saknat henne! Vi satt och prata och körde vår traditionella massage, missade bussen och så tog vi en promenad. Och på tisdag åker vi! Whiii så kul det ska bli!
Ska nog ta och träffa malin och emmie efter jobbet för lite keep it loud och även försöka hitta Malmslättstejorna bland allt folk innnan jag åker hem och sover innan en ny dag på jobbet. Och imorgon kommer det finnas en del att göra.


Fredag 12 Augusti

Malin kom hit igår eftermiddag på fika. Planen var att vi skulle ta en promenad men vi gjorde varmchoklad, åt cup , prata och laga middag istället. Gick lika bra det.


Idag så har mormor varit här på förmiddags fika och jag städade hela lägenheten även idag innan hon kom. Tycker JÄTTE mycket om min mormor hon har något väldigt speciellt! Åt lunch med Pernilla på stan vid lunch. Vi satt och prata om allt och inge. Bästa fastern man kan ha!!! Hemma så packade jag klart, det är säkert inte klart men det är typ klart iallafall, och STOR städade skrivbordet från massa saker som jag aldrig kommer behöva. Och på kvällen hade vi familjemys med film och god mat.


Onsdag 10 augusti

Lisa kom till mig igår och eftersom det skulle bloi dåligt väder bestämde vi oss för att gå på bio. Men när hon kom satte vi oss och prata om allt och inget i flera timmar. Sen så var det fint väder så vi bestämde oss för att äta på stan och eftersom det inte finns Subway i norrköping så äter vi det när vi är här och så satte vi oss på en uteservering på kvällen och drack ett glas vin och snackade till filmen började. Vi såg Birdesmaides, ASBRA!!! Satt och garva hela filmen!! På natten när vi kom hem så va det stjärnklart så vi tog med oss var sin filt och gick och la oss på en bänk vid en fotbollsplan och låg och kolla och prata. En JÄTTEBRA och mysig dag med Min Lisa!!
Och idag så tar jag det lugnt, när mamma och Mathias jobbar så känns det som jag får vara hemmafrun, har varit duktigt och städat varje dag den här veckan.

Måndag 8 Augusti

EmmiePemmie kom hit idag och vi fick värsta rycket att gå ut och fota. Så vi Sminkade varandra i typ två timmar och var ute och fotade aslänge!! Emmie är grym på frisyrer och smikning medan jag själv, ja det blev väl inte lika bra. Men det va en as rolig dag med mycket skratt och prat.
Några bilder av 500:

Lördag 7 augusti

Sista dagen ensam hemma och den njöts av att bara slappa, städa, tvätta, träna och träffa Emmie. Har bestämt mig för att börja träna på riktigt nu så jag gav mig ut och sprang typ 5 kilometer. Älskar att springa det får mig att rensa ut huvudet och det kan jag säga verkligen behövdes idag. Va ganska så arg när jag gav mig ut och när jag kom hem, ja då kändes det bättre. Va en dukigt dotter och lagade mat åt mamma och Mathias tills dom kom hem. Mötte upp Emmie senare på kvällen så gav vi oss till Ellan på Chillkväll/fest. Det blir alltid äventyr när vi ska iväg och efter att vi varit vilse i lambohov ett tag kom vi fram, med hjälp av GPS. Hahaha! Vi satt och snacka med folk hela kvällen och Emmie och jag hade mycket att prata om eftersom det va länge sen vi sågs. Så det va en jätte bra kväll!

Fredag 5 augusti

Igår va Anna och jag och badade nästan hela dagen med hundarna. Mille och Alma, kors i taket, älskade att bada. Brände mig as mycket på lår och rygg. Kan ju bero på att jag nästan bara solade ryggen, smarthead! Men men det var en jätte härlig dag i solen!
Nu sitter jag och väntar på att Bachan ska komma hit så får vi se vad vi hittar på idag. Det blir nog iallafall inget solande.
Du får stå kvar , för jag går nu och jag är starkare än du. Det har jag lärt mig nu!


Onsdagkväll 3 augusti

Är HELT slut! Har varit ute i solen typ hela dagen! När Bachan vakna, hon är inte svår väckt om man väl bestämmer sig för att väcka henne och utstirrning brukar funka, så åt vi frukost och så gav vi oss ut i solen. Vi låg även i dag på loppgräsmattan och solade, snackade, spelade kort och lyssnade på musik. Har fått en fin bränna på insida lår, vet inte riktigt hur jag lyckades men ont gör det iallafall. Sen på sen eftermiddag så gav vi oss ner en snabbis på stan och shoppade. Blev inte jätte många fynd, men lite. Sen skildes vi efter två dagar, men återförenas igen på fredag. Hemma tog jag och hundarna en långpromenad i skogen. Väl hemma igen hamnade jag i hängmattan med en bok och musik. En riktigt bra och somrig dag. Imorgon bär det av till någon sjö för bad.

Onsdag 3 augusti

Bachan sover men jag har varit uppe och gått ut med hundarna och diskat. Känner mig duktig. Dagen som kommer, kommer liknar gårdagen. Bachan och jag ska ut och dyrka solen och bli ännu brunare. Vi låg i flera timmar igår och solade, spelade kort, lyssnade på musik och snackade. Toppen dag om du frågar mig. Hennes mamma har också informerat om att det är stor rea på stan och tycker vi ska ta oss dit. Så vi tar nog en sväng dit senare i eftermiddag och shoppar loss. Nu tänkte jag vara en underbar vän och göra frukost på sängen så att vi kommer ut i solen.

Måndag 1 augusti

Har en depp dag, är sjuk, tjuter och ser på film. Det är as fint väder men jag ligger i mammas stora säng, dom är bort resta och dp tar jag sängen, och skiter i det. Hundarna ligger bredvid och har gjort hela dagen, finast är dom. Hoppas det är lika bra väder i morgon för då har jag bestämt mig för att sluta deppa och vara frisk! Om två veckor kommer Issa hit och om femton dagar åker vi till Magaluf. Det får mig på bättre tankar. Och imorgon kommer Bachan. Kanske ska ge mig ut och springa brukar få mig på bättre tankar.
I wish I could turn back time

Helgen i Vaggeryd

Som rubriken lyder så har jag varit i Vaggeryd i helgen. Anna, jag och hästen och Daniel och vagnen, som vanligt, packade in oss i var sin bil i Torsdags och så bar det iväg till Vaggeryd. Den här gången bodde vi inte i tält utan i stuga, vilket va väldigt skönt!!! Så precis som förra gången så var det tävling vi var på och det har varit fantastikst kul! Men vi har förutom att tävlat promenerat Isak, mockat, på kvällarna har vi grillat, suttit och snackat, garvat och garvat lite till, jag har kollat på maraton, promenerat Isak lite till, träffat massa folk, myst med Isak, garvat ännu lite mer och så har jag varit sjuk. Men helgen har varit toppen och Anna är en grymt bra person!

RSS 2.0