Måndag 30 januari

Ny vecka och nya tag! Nyss hemkommen från ett träningspass på frisiks med Fanny. Är stolt över oss att vi håller våra nyårslöften och fått in en rutin på det här tränandet! Det är rikigt roligt och jag ser fram emot passen under dagen. Bara släppa loss i en timme och bli helt slut, underbart! Den här veckan är det ganska så mycket at göra i skolan med prov, inlämningar och annat som ska göras. Så nu känns det att det börjat på igen. Så förutom det så får vi se vad veckan har att erbjuda.





Livet är ganska så smått underbart just nu, önskar att det vara så för alltid...

Söndag 29 januari

Hade en sån grymt bra kväll med Lisa igår! När jag kom til henne så lagade vi mat och satt och prata, hur mysigt som helst. När vi gjort oss iordning så gick vi till Munken, en mysig pub, och satt där och prata och kolla på folk. Senare så gick vi till Puls, hur mycket folk som helst. Vart man än gick så var det fullsmockat. Vi träffade både trevligt och mindre trevligt folk. Vi dansade och hade det jätte roligt hela kvällen och natten. En grymt bra kväll som sagt! Nu är jag hemma igen och borde ta tag i plugget. Men det är ju inte superkul direkt. Sen bär det av till Emmie för myskväll med henne och Frida.



Lördag 28 januari

Hänger just nu i soffan med mammas dator i knät, internet input grejen är trasig på min dator. YIPPIE!! Musiken på högsta volym - taggar inför kvällen! Då blir det party med Lisa i Norrköping!
Hade en jätte mysig kväll med mina brudar malin och emmie igår. Vi skulle ut och käka, fina som vi är så tog vi pizzerian. Nära och bra! Satt och prata och garva hur länge som helst. Sen så gav vi oss ut på äventyr med bilen. Malin var den som fick ha hand om GPS:en, eftersom vi inte hittar i vår egna stad, och det gick som det gick. Vet inte hur många, enligt malin, uRsvängar som vi gjorde under kvällen. Efter att vi dumpat av emmie vid slutdestinationen gav malin och jag oss hem till malin och mös ner oss i sängen med en film. Super!
Idag har Anna och varit och kollat klänningsmodeller till studentkläningen, riktigt mysig och trevlig tur på stan!

Utan blomman dock..

LITE stor bara...





"Maybe if you can't get somebody out of your head, they're supposed to be there"

Fredag 27 januari

Är sjukt trött idag, fått typ 4 timmars sömn. Frida, jag och hennes kompis mattias var ute på torsdagsklubben igår. Vi höll oss på dansgolvet nästan hela kvällen och natten. Det var så sjukt kul! Så att vara lite trött idag gör inget, man lever bara en gång! Åker snart till norrköping och shoppar loss med Lisa. Vi hade bara en lektion idag så vi ställde in den, att vara ledig gör mig inget!
Lite bilder från Service lektionen på stan i tisdags, hade så himla roligt!




Dom två var inte särsklit seriösa!

Söndag 22 januari

Har haft en grymt bra helg! Kom hem från spinningen för ett tag sen och tog en lååång dusch med hårinpackning och ansiktsmask - JÄTTESKÖNT! Anna och jag var på balmässa idag för att hitta inspiration till studentklänningen, men vi hitta inte jätte mycket. Men det var bara kul att gå runt och se vad som fanns.
Bachan och jag tog oss en riktig slappar kväll igår i soffan  med mat, prat och mycket film! Välbehövt för oss båda! Men vid tio tiden satte vi igång Zumba dvdn och dansade loss i vardagsrummet! Mycket mysig kväll men min underbara!

Lördag 21 januari

Lördag igen, det är jätte skönt att vara ledig men det är skrämmande vad fort veckorna går! Vovarna och jag tog oss en välbehövd sovmorgon och sen en lång promenad på det, jätte skön start på den är dagen!
Gårdagen var jätte mysig, Emmie och jag tog bussen till Frida på kvällen och så åkte vi till en av hennes kompisar och bubblade bubbelpool typ hela kvällen, vi satt och snacka, skratta och bara chillade. När Emmie och jag kom till stan så var planen att vi skulle gått ut men båda var helt slut så vi hoppade det. Det kommer fler helger!!
Bachan kommer senare idag så det är nog bäst att börja städa av lägenheten, ser ut som en bomb har slagit ner i mitt rum.


Onsdag 18 januari

Sitter och käkar annans, ASGOTT!!
Skoldagen blev kortare än vad det var tänkt, klagar inte! Klassråd är något som vi har ganska så ofta, vi snackar mer om annat än det vi ska men det är trevligt. Idag så blev det klart, VI HAR ETT FLAK OCH EN MUSIKANLÄGGNING! Så nu peppar vi! Provet, som var det vi skulle göra idag, var jättesvårt och krångligt. Men det gick nog hlet okej! Lisa och jag unnade oss en lunch på stan efter provet för vi tyckte vi var värda det! Skulle fyllt i tattureringen när jag kom till stan men den har fortfarande inte läkt, lixom det har gått över en månad nu! Lite irriterande. Så jag tog en lång promenad med hundarna istället, jätte mysigt! Nu är det dags att ta tag i plugget och sen ge mig iväg till friskis.

Dagens humör är mycket bättre än gårdagens!


Valpen min<3

Tisdag 17 januari

Vill bara krypa ner i sängen och tjuta, är så arg och ledsen! Gräver istället ner mig i djursjukvårdshäftena och inväntar att spiningpasset ska börja. Ny vecka, nya kurser och nytt schema och än så länge funkar det helt okej! En ny kurs som började idag verkar bli riktigt rolig! Det är mycket praktiskt vilket är skönt! Slutar innan lunch imorgon, whii! Inte för att vi gör det varje vecka menmen.

söndag 15 januari

Nyss hem kommen från ett danspass med Lisa och Fanny på friskis, vi skrattade nog mer än vad vi gjorde rätt. Men huvudsaken är att vi hade roligt och det hade vi!! Lisa kom ju som sagt hit igår och det var en så mysig kväll, som alltid med min fina vän! Vi åt gott och satt och prata om allt! Annars när vi har filmkväll bruakr vi inte hinna se fim för att vi snackar så mycket men igår hade vi bestämt att se de avsnitt av switched at birth som hade kommit ut och så kollade vi på dyngkåt och hur helig som helst, så sjukt rolig men samtidigt så vissa delar är sorgoliga men hon skämtar till det ändå. Idag ahr vi varit dukiga och pluggat en stund iallafall, lite är bättre än inget!
Resten av kvällen ska spenderas framför nån film och mys med valpen.

Lördag 14 januari

Ojoj vad fort den här veckan har gått!! Första veckan på terminen avklarad, en vecka närmare studenten. Blandade känslor inför det. Det kommer bli sjukt kul men samtidigt är det sorgligt.
Skolan såg ut som innan lovet även den här veckan också, nästa vecka börjar det nya schemat. 8.20 till 4 nästan varje dag, det är två dagar som vart snälla och låter oss sluta halv fyra istället. yaaay!
Träningen började på riktigt den här veckan också, corespin i tisdags, svinjobbigt, och jympa i onsdags med Fanny, så sjukt roligt garvade typ hela tiden! Och imorgon är det dans som gäller.
Emmie och Frida kom igår så gjorde vi oss i ordning och satt och snacka innan vi drog ut till Platå. Det var en jätte rolig kväll på dansgolvet med två grymt bra brudar!!
Lisa satte sig nyss i bilen i söderköping och är påväg hit. Myskväll med film och massa prat är det som gäller!

Fredag 6 januari

Lunchrast på jobbet, det är fullt upp och det känns som.jag börjar bli sjuk. Usch och fy! Emmie, Frida och jag hade myskväll igår hos emmie, vi tänkte gå ut men vi orka inte. Vi satt och snacka typ hela kvällen, vi åkte runt med emmies bil eftersom hon tog körkort i onsdags och så kollade på film, eller ja Frida och jag kollade på film och emmie sov. Men en riktigt mysig kväll. Efter jobbet idag ska jag åka till svenmyra och fira Markus och träffa släkten. Ska bli jättekul eftersom vi inte ses så ofta.

Onsdag 4 januari

Att skriva CV är svårare än vad jag kommer ihåg, vad ska man ha med och inte?
Planen för idag var egentligen att Lisa och jag skulle åkt till Örebro, men eftersom det var klass 1 varning imorse så kände vi att vi nog inte skulle ge oss iväg så vi körr nästa helg istället. Så idag har jag varit hemma, tänkte då att jag skulle plugga men det var svårt så jag lämnar det till en annan dag. Gav mig ut och sprang istället och körde Zumba, jätttttte skönt att börja träna igen!! Och justeee, Emmie tog körkort idag! Är så stolt över henne!!! Nu ska vår ullared resa bli av!

Tisdag 3 januari

Herregud vad fort det kändes som förra året gick, det kändes som om det bara var några månader sen som jag var hos Issa på käringön och firade Nyår förra året. Men icke! Året har varit både jättebra och jobbigt. Allt kan väl inte vara på topp hela tiden. Men har hunnit så mycket roligt i år och träffat så många nya vänner. Hoppas 2012 blir minst lika bra och ännu bättre!

Igår hade vi myskväll hemma hos Isabelle hela gänget. Det var en jättbra kväll, vi satt vid köksbordet och åt och snackade nästan hela kvällen, hur mysigt som helst. Framåt tolv satte vi igång meangirls, en rikigt tjejkväll måste ju innehålla en riktigt tjejfilm. Som sagt, det var en rikigt bra och mysig kväll hela gänget!

Idag har Tindra varit här hela dagen, vi har spelat massa spel och så var vi på bio. Alvin och gänget 3, den var faktiskt lite rolig! Men Tindra och jag hade en mysigdag tillsammans. På kvällen gick jag på aupair möte, dom typ informerade och pratade om hur det var. Kände efter det att jag nog inte ska åka längre, det är nog inte min grej alls! Ska kolla upp volontär arbete i Afrika i stället. För det verkade också roligt och jag kan inte göra allt, så blir det inte aupair så blir det något annat.

Snodde fannys bilder från när vi var hos Isabelle



om nyårsafton igen...

Min telefon är hemma och gårdagen var inte dålig alls längre. Visste inte vart jag skulle ta vägen när en tjej svarade i andra änden, blev så himla glad! Men den där promenaden kändes lite onödig, men men det är ju bara nyår en gång per år. Men nyårslöfte no:1 är fortfarande att HÅLLA BÄTTRE KOLL!! Och så ska jag ladda ner appen where is my anoroid, så att man kan spåra den. Men jag ska inte tappa bort den igen!



Om nyårsafton

Hade ett ASGRYMT och samtidigt SKITDÅLIGT nyår. Det va asgrymt för att Lisa och jag hade det jättemysigt när vi åt, som alltid! Och så var det asgrymt för att jag hade askul med Ulrica och Hanna. Vi var först hos Ulli och sen hos några andra innan vi drog in till stan. I stan hade vi det också asbra tills jag kom hem och upptäckte att min mobil var HELT BORTA. Fyyfaaaan vad arg jag var på mig själv!! Så vad gör jag inte, min första tanke är att jag måste till Ulrica, så jag går dit. Typ en mil och sen när jag berättat för henne går jag hem igen. Hur slut i huvudet får man bli?? Har ett ställe där den kan vara med det öppnar imorgon vid 11. FML! Ska faaan aldrig dricka igen...
Ber till Gud att jag hittar den och då ska den få en sån där liten väska så att jag altid har den på mig.
Nyårslöfte no:1 HÅLLA BÄTTRE KOLL PÅ SAKER!! För jag kan inte hålla på så här.
jaa bilderna är i mobilen....


RSS 2.0