Tisdag 23 november

Den långa tisdagen har varit en bra dag! Sällskapsdjur på morgonen, såg på film. Fick tillbaka proven, det tillhörde inte den bra delen av dagen. HATAR kryssprov! Fys på idrotten. Det är hjärnan som säger att man inte orkar, mycket sant. Jobbigt som satan var det iaf, oavsett vad hjärnan sa! Djurhantering på eftermiddagen. Lisa och jag började inne hos fåglarna en liten stund, lite små äckliga djur. Men man ska ju kunna det oxå. Sen resten av eftermiddagen var vi hos reptilerna. Höll vattengamen och kungsboan, lite stolt! Och så höll ja den stora håriga spindeln!
Lite bilder från dagen

Torsdag 18 november

Dagen idag har jag längtat till enda sen jag fick veta vad som händer den här dagen, Harry Potter har premiär! Hihi!
Hade en jätte lång dag i skolan, gick till tio i tio. Resan till och från Norrköping tog längre tid än vad jag var i skolan. Hemma försökte jag plugga, det gick inte så bra eftersom jag bara ville att klockan skulle bli halv tre så att Bachan slutade. När den äntligen blev halv tre cyklade jag till henne. Vi kollade på dom sista avsnitten av Merlin, bölade lite på slutet. Och tack bachan! Inget mer behövs sägas! Sen cyklade vi till stan, POTTAN!! Älskar filmen bästa av filmerna! Humorn och allt var skit bra!! Men 2,5 h gick så fort. Dobby<3!

Onsdag 17 november

Igår släppte lisa och jag fantasin lös, som det så fint heter. Vi gjorde om hos marsvinen, dom fattade dock inte vad dom skulle gör med alla nya saker och satt mest och gömde sig hela tiden.
Mordisk blick på lisa<3. Vi satt och borrade i en stock med betong borr, inte konstigt att det inte hände något
I stallet idag kom jag att tänka på om jag verkligen ska fortsätta rida eller om jag bara ska byta stall. Känner inte så mycket längre. Det är varken kul eller tråkigt. Philo är så duktig, men det känns ändå inte bra. Eller var jag bara känslig idag? - inte så konstigt om jag inte var det. Jag ger det några gånger till så får vi se vad som händer.

Måndag 15 november

Borde gå och sova. Är skit trött och har knappt orkat hålla ögonen öppna idag. Skolan har varit så seg. Kändes aldrig som den skulle ta slut. Men äntligen så gjorde den det! Var och frågade om praktik plats, hoppas hoppas! Malin och jag gav oss ut på en promenad, den skulle bli en kort snabbis. Men när vi väl kommer ut så går vi i serpentiner för att hinna prata om allt. Just nu har jag jätte lust att kolla på merlin, men då kommer imorgon vara lika seg. Ska åka skridskor på förmiddagen. Ett år sen sist, får se hur de går. Ont i fötterna kommer jag ha iaf.

Sommar och varmt. Saknar det!

DELENA<3

Gråter varje gång jag ser den här!! Bachan är bäst!!

Lördag 14 november

Dagen började med att jag steg upp tidigt och åkte till Högåsa. Hjälpte Anna på tävling, alltid roligt att umgås med henne. Man lär sig så mkt när man är med henne. Hon och Isak är duktiga. Första tävlingen och första plats. GRATTIS!! Issa hoppade på bussen när jag åkte hem. Eftersom det regnade ut bestämde vi att vi skulle ha en slappa framför filmer resten av dagen. Började med charlies änglar. Sen sattes det igång att baka pizza, något vi märkte att vi hade dold talang på! Pratade om allt mellan himmel och jord, en av anledningarna till att jag tycker om att umgås med henne!! Resten av kvällen blev det mys i soffan med En djävuls romans och zombieland. Lite tårar på en djävuls romans. Se den! Kvällen kunde inte blivit mkt bättre. Nu kommer vi inte ses på länge :( Kommer sakna henne!
Bilden<3

"Pluggar" på bibblan med Issa

Vi har inte alls tröttnat på att plugga!!

Tisdag 9 november

Tänkte bara säga att det har snöat hela dagen om ingen har märkt det. Första dagen i skolan efter lovet, en vecka lov till hade väl inte skadat. Men men, nu är det bara att sätta igång igen. Årets första snöbollskrig med issa på väg till skolan, lite smått blöt när vi kom fram. Har haft samma lektion typ hela dagen, sällskapsdjur. Och så mitt emellan lite idrott och skolfoto. Man kan ju undra hur fint det blev, mössfrilla is the shit! Retat Lisa extra mycket idag (a) Hihihi!!! Snöbollskrig på väg till bussen också, man måste ju passa på nu. Ännu blötare än på morgonen!

Måndag 8 november

Liten sammanfattning av vad som hänt de senaste dagarna. Körlektion i fredags, gick bättre än vad jag trott. Inte så många kärring stop. Firade Malin för andra gången på kvällen med lite folk. Åt mat, malins traditions tårta och massa onyttigt men gott! Kollade på Idol, följt det väldigt dåligt i år. Och sen blev det paranormal activity kanske inte det bästa valet eftersom jag skulle cykla hem själv, tjatade ut malin om vad som skulle hända. För att inte va lika rädd när ja cyklade hem ringde ja issa så hon fick hålla mig sällskap.

Jobbat hela helgen, mycket att göra igår typ inget att göra i lördags. Åkte till Grebo på lördag kvällen för att fira Maja. Johan och jag satt och snackade tjej snack typ hela kvällen, bra rolig är han! Och Gårdags kvällen spenderades hos Bachan. Pizza och Merlin kväll! Gillas mkt!
Bachan fyller år idag så ska åka och fira henne när hon kommit hem från skolan. Varit hos Anna på förmiddagen, erbjöd mig att slava lite. Med andra ord, hjälpa till att smörja körselen. Det blir mycket roligare när man är två! Mycket skratt och prat. Och fika som belöning.
Nu skare pluggas tills det är dags att åka.

Torsdag 4 november

Emmie fyller år idag :d GRATTIS!!!!

Har hunnit med mycket idag! Åkte till Högåsa på morgonen, har inte varit där på alldeles för lång tid! Mysiga murmelmarsvinet vad jag har saknat honom. Han börjar få vinter päls och är jätte lurvig, men under allt det döljer det sig en liten ponny. Fick träffa Linas bebis, han tyckte nog ja var läskig för han grät när han såg mig :( Men söt va han! Pratade och umgicks med Anna. Hon ska entastisera mig i skolan lite så jag kan vara där oftare, hehe. Det låter bra tycker jag! Issa klev på bussen på väg till stan. Vi åt en snabbis och jag duschade innan vi åkte till stan. Letade klänning till henne och vi hittade en. Satte oss och fikade, behöver inte säga vart för vi går mest dit för att det jobbar en snygg kille där (a) och nu jobbar det två snygga killar där (a)! Vi är grymma på att cykla!!! Måste bara poängtera det! Dagens, "kör upp den lite högre!" HAHAH xd Innan jag åkte hem träffade jag Bachan så hämtade vi Pottan biljetter!! Bästa platserna!!!! Hem och åt och så iväg igen. Klev på bussen och åkte till stan med Evve, Emma, Helena och Jessi. Bio time!! Saw, FYFYFYFY! Kramade Evves hand lite hårt ibland. Filmen var äcklig!!! Ska aldrig mer se en Saw film, försök inte lura mig heller!
En mycket bra dag med mycket bra folk!
<3

Tisdag 2 november

Varit hos lille Arrow idag oxå. Tror något att det hänt något med han, ett lite framsteg har han gjort. Gick framåt i paddocken, inte så framåt som man önskar men lite. Tog en tur i skogen. Han fick några glädje hopp och satte iväg över fältet. Och det var utan att man behövde tvinga honom. Duktig ponny. Hoppningen idag gick dock inte lika bra, fast han var nog trött, så det kan varit en anledning.
Nu måste ja sätta fart med engelskan, men det går mer bakåt än framåt. För jag har gjort det igen, fan! Men Bachan kommer ikväll, yippi!!! Saknar henne!
Hahaha, kollade igenom lite bilder från nian häromdagen. Mötet med Dileva xd

RSS 2.0