Torsdag 28 Februari

Nu kan jag verkligen säga att slutet känns nära. Imorgon bär det av hemåt. Blandade känslor och det kommer kännas konstigt till en början eftersom jag kommit in i en vardagsrutin här borta. Nu ska jag helt plötsligt vara ledig i en vecka och sen åka till Afrika. Har inte riktigt fattat det än.
De senaste dagarna, när jag inte jobbat, har spenderats på gymmet med dom jag bor med. Mycket roligare att gå dit tillsammans även fast man inte får lika mycket gjort. Hehe. Vi har också haft myskvällar med film nästan varje kväll, alla myser ner sig soffan och sitter där till alldeles för sent på kvällen/natten. Och som sagt det är det här jag kommer sakna mest! Packade och städade allt igår, fyra tunga väskor är packade. HJÄLP?! Ber till gud att detta ska gå bra.
Ikväll ska Olsson och jag laga fin middag och mysa med massa gott. Ser fram mot kvällen!

Ponnyn <3


Söndag 24 februari

Ännu en sån där perfekt dag med mina härliga lägenhetsdelare! 
Den började på eftermiddagen runt fem då några jobbade och resten var för bakis för att röra på sig, hehe. Vi drog ner till den lilla butiken runt hörnet och handlade det som behövdes för att baka pizza. Väl hemma i köket sattes det igång, mjölet yrrde överallt och jästen dödades och så flög det svamp, tomat och kyckling hela köket. Det var bara så mycket glädje och skratt. Pizzan var super god. Efter maten blev det efterrätt, kladdkaksmuffins, och film. Case 39 och massa mys i soffan. Följde Mathilda till bussen för att säga hej då, kommer sakna henne massor! När  jag kom hem hade halva gänget gått och lag sig men några av oss satt och kollade på film till halv tre. Härlig dag med mina roomies!
 

fredagkväll 22 februari

Spenderar ännu en fredagkväll på jobbet, än så länge är det väldigt lugnt och händer inte så jättemycket. En liten rush kommer nog allt sen.
Idag var det näst sista passet på Grand, imorgon är sista. Det var väldigt lugnt så maggie, jag och ebba fick tid att små prata lite. Mysigt!
Efter grand traskade jag iväg till gymmet för att möta sara och Olsson. Vi fick även med pojkarna idag så då va vi typ alla samlade igen - härligt!!

Och igår fick vi ett ryck att åka till donken på kvällen så vi tog t-banan och hälsade på Olsson på jobbet. Försökte vara så jobbiga kunder som möjligt. Underbara människor. Kommer sakna dom!!









Torsdag 20 februari

En vecka kvar tills det är min sista kväll här i Norge. Det ska bli så himla skönt att komma hem och va ledig en vecka innan det bär av till Afrika. Börjar bli lite nervös nu med flygbyten och allt det där. Men det ska nog gå bra.
Men igår hade jag en kort dag vilket betydde att jag slutade halv tolv. Mötte Issa efter jobbet, vi gick och fikade, satt och pratade - jättemysigt! Hon följde med hem en sväng innan hon åkte till jobbet och jag gick och mötte Sofia för en fika på waneys. Där satt vi ett bra tag och bara pratade. Hemma blev det mys med Carolina, Marcus, Christoffer och Thildiz. Film, prat, pingis och mat.
Och under den här dagen har jag tänkt att det här är det jag kommer sakna. För det är sånna här dagar eller sånna här stunder som gör det roligt att vara här. Det är då jag är glad och ler äkta leenden. Så jag måste ändå medge att jag kommer sakna det här till en viss del. Hoppas på lite mer mys med dom jag bor med innan det blir hemfärd.



Elin och jag tog en sväng på stan och hamnade i klännings affären.



Söndagsmys 17 februari

Igår var det nog den bästa dagen sen jag kom tillbaka efter nyår! 
Vi, alla som bor i vår lägenhet och ett gäng i lägenheten under, hade planerat enda sen i måndags att vi skulle ut på äventyr idag, Olsson kom med Holmenkollens pulkabacke så det gick tåget. Men när vi dit var alla pulkor utlånade så vi improviserade ett tag innan vi bestämde oss för att åka hem. Halva gänget tog vägen och vi den andra halva tog snövägen. Den nästan en meter djupa snövägen... Men guuh vad roligt vi hade, vi gick vilse i skogen i två timmar och skrattade oavbrutet. När vi väl kom hem sen dukade vi upp långbord med tacos och åt för ett helt fotbollslag. Till efterrätt blev det kakbuffé, lite för mätta och trötta kröp vi ner i soffan och tittade på the perks of being a wallflower. Super mysig film!! På senkvällen tog några av oss en promenad till operahustaket. En härlig avslutning på en underbar dag!
 

lördagkväll 16 februari

Åå har haft en så bra dag, trots att den började med värsta hemlängtan. Kom hem från jobbet runt halv åtta imorse sov till tolv. Var ovanligt pigg konstigt nog. Drog till gymmet, gick först på core pass och så blev jag kvar på zumban efteråt. Skrattade och log genom hela passet, hängde inte med på alla rörelser men hade fruktansvärt roligt iallafall! Hemma städade jag rummet så man ser ett golv nu. Hängde med killarna i vardagsrummet resten av eftermiddagen, spelade Fifa, vilket jag sög på, och så satt vi och snacka. Mysigtmysigt! Sen kom vi då till stunden det var tänkt att jag skulle sova, fick nog två timmars sömn iallafall. Käkade mat med Elin innan det bar av till jobbet. Hon är en riktigt härlig person!! Nu - jobb i åtta timmar. Imorgon pulka och mysdag. Whihoo

Fredagnatt 15/16 februari

Första natten själv på deli och jag måste medge att det har varit lite små läbbigt vissa stunder. Vi hade en smått arg man inne som stod och skrek, honom slängde jag ut och så många fulla människor. Men det har ändå gått helt okej. Mohamed blev kvar två timmar extra för det hände en lite insidens i butiken, vilket inte gjorde mig något för då slapp jag va själv. Men dagen idag, eller ja igår, blev en väldigt lång dag. Först grand sex till elva. Stod och pressade apelsinjouice i nästan fyra timmar. Lagom intressant. Sen iväg till gymmet i nån timme och så ett improviserat danspass. Riktigt härligt, hade ett leende på läppanrna och tankarna vandrade inte utan dom var just där i den stunden. Så skönt! Hemma var jag hemmafru en stund, diskade, lagade mat och tvättade innan jag kröp ner i sängen och kollade på film och sov några timmar innan det bar av hit. Morgondagen blir inte mycket annorlunda, bara minus grand på morgonen. En timme kvar sen sängen!!
"A smooth sea never made a skilled saillor"

Valentines Day

Det blev en mysig start på denna Valentines day, mötte Olsson i hallen när jag kom hem från jobbet igår vid halv tolv tiden. Vi satte oss i köket med nybakade kakor och te och pratade ett bra tag. Sen anslöt även de fyra nya killarna så då forsatte samtalsämnenea rulla ett tag till.
Tog mig sen en riktigt lång sovmorgon, behövligt!! Mathilda och jag åt Valentines frukost tillsammans toppat med hjärtklubbor. Är det Valentines day så är det! När hon åkte till jobbet tog jag mig en power Walk då hostan inte riktigt lagt sig än, men imorgon blir det äntligen gymmet igen.
Nu står jag bakom kassan på deli, inte lika mysigt men men har iallafall fått gosa med en lite valp och unnat mig en tårtbit.

5.5 timmar kvar!








tisdag 12 februari

Igår gjorde jag något som jag har velat över och tänkt mycket på - sa upp mig från deli. Det var jättejobbigt eftersom jag faktiskt trivs med dom jag jobbar med. Så först var det jobbigt men nu är det mer sur, arg och lite dåligt samvete. Men det är mitt val och jag vill åka till Afrika så mycket mer! 
 
Precis kommit hem från en kurs med Deli, kanske var lite onödigt men var anmäld från innan så gick iallafall och så skulle Lotte dit så vi drog sammen. Kursen var på huvudkontoret i två timmar och sen efter det så var det lanseringsfest vid en å någonstans. Sushi serverades, brukar inte tycka om det men gav det en chans och det var rikigt gott. Satt mest och prata och skratta med Lotte om alla roliga minnen från Akersgata. Bästa teamet säger allt - Lotte, jag, Frida och Sofia!!  Vi båda lessnade ganska snabbt på festen och gick därifrån, tog oss en promenad in till stan. Mycket mysigare!! 
Snart sängen, blir en tidig och lång dag imorgon. God natt världen.

Söndag 10 januari

Några av dagens lärdomar - Börja inte städa rummet när huvudvärken dunkar ner i tårna, man blir bara förbannad. Gå inte bakis på ett intensiv spinnings
pass, det svartnar lätt framför ögonen. Gå inte bakis till jobbet där det luktar ny bakade bullar hela dagen, du vill bara spy på dom. Gå inte bakis till ett jobb du måste le på hela tiden även fast kunden är drit jobbig, kan sluta med att du lackar ur. Försök inte äta dig mätt, det finns inget stopp. Tre huvudvärkstabletter hjälper inte, då lär inte fem göra det heller. Med andra ord - va inte bakis!

Så hängde iallafall med Martina ut igår. Mötte henne på jobbet, tog några glas vin tillsammans med henne och Mario. Sen så drog vi hem till Martina, som för övrigt bor jättefint!! Senare på kvällen, eller mer natten, drog vi inte till stan igen och gick in på nån krog och drack öl och vin och snackade i timmar. Trevlig kväll!!

Idag är det dock ingen trevlig dag, snart över!! Det är semeldagen här i Norge och vi har nog sålt några hundra semlor men det finns ett antal kvar. Mummsigt!!

Lördagkväll 9 januari

Lääängesedan jag skrev något nu kan bero på att denna vecka har det varit fullt upp hela dagarna, knappt hunnit tänka på vad som händer ens. Vet iallafall att jag har grym träningsvärk i hela kroppen, för det känns i varje steg som tas! Precis så det ska kännas efter fyra dagar i rad på gymmet. Ingen vila ingen ro imorgon kör vi igen - spinning i en timme och så nån timme på gymmet. Elin och jag var på corepass idag och efter fem minuter skrek musklerna. Det är då man inte ska ge upp har jag lärt mig så vi kämpa oss vidare. 
 
Imorgon har jag min första sovmorgon på en vecka, och sovmorgon är annars 6.15 istället för 5.45. MEN imorgon står den på 10.00 - UNDERBART!! Vad denna kväll har att erbjuda får vi se, Martina försöker få med mig ut vilket hon troligen lyckas med annars så ligger jag i min sköna säng och slappar, rätt så skönt det också. Hehe.

Lördagkväll 2 februari

Klockan är inte ens nio och jag står nästan och sover, helt sjukt!! Idag skulle varit min första lediga dag sen nyårsafton, men så blev det icke. Fick mig iallafall en skapligt lång sovmorgon innan jag gav mig iväg och tränade och städade rummet och tvättade - husfrun i fraten. Sen bar det av till löve, var där några timmar igår också. Saknar  att gå dit för det är så härliga människor och jag har alltid så roligt. Jobbade med med två killar och herregud när dom kom igång och snackade så fick jag inte stopp på mitt garv - underbart!! 
Efter jobbet skyndade jag mig iväg till centralstationen för att möta issa som flyttar upp idag. Blev rikigt glad över att träffa henne igen! Vi skilldes rätt snabbt eftersom hon skulle åka med hon som hon ska bo med hem till dom. Vi får ta och ses snart igen!
 
Nu - sängen eller film, det är frågan? Det är ju trots allt lördagkväll. Eller? Känns mer som vilken tisdag eller onsdag som helst. 
 
 
 
 
 
Min fina prins vad jag saknar dig!
 

RSS 2.0