Wishes



"Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now!"




Midsommarhelgen 24-27 Juni

När midsommar kommer, då är det sommar. Även fast ja jobbar så känns det som somarlov, har hela eftermidagarna att göra saker. Åkte ner till Åtvid efter jobbet. Satt ner på bryggan och läste typ hela kvällen. Det går inte beskriva hur underbart det är! Midsommarafton?? Ja vad ska man säga? Har haft bättre?? Jo, dcet har ja. Men så här efteråt så vare inte så dåligt. Den dög, fint väder och en helt okej mysig dag. Mille kom på att sjön inte va så farlig som han trott att den var. Med andra ord, han börjar tycka om att simma. Vilket ja tycker om, då slipper ja bada själv :) Han simmade runt som en tok! Finaste valpen! Min! Han gör mig glad, han vet hur man ska trösta. Han gör mig stolt och lycklig! Men han vet oxå exakt hur han ska göra för att göra mig sur. Fast det viktigaste, han gör mig hel! Älskar honom MASSA! Satt och tänkte på Ericas och mina midsommrar på sågis. Kommer ihåg att dom va skit roliga! Saknar det faktiskt. Vad hände mer den här helgen då?? Badade massa mer och solade. Men något brun blir ja ju inte. Övningskört lite oxå. Bilen lydde inte så det gick inte så bra! Har oxå läst ut två böcker! NÖRDEN! Fast dom är jätte bra! Älskar dom! Vill ha nästa NU! Träffade pappa, lillasyster, kusiner, med andra ord SLÄKTEN på söndagen. Badade med kussarna och dom satt och mobba mig :( Fast ja har iaf världens bästa kusiner! Dom är grymt bra! Hahaha! Nu är det ännu mer folk som blir rädd av mitt skratt. Inte bara du Fanny ;) Helgen va fullspäckad, träffade min blondin när ja kom hem. Vi gick till paradiset. Det stället går inte att beskrivas i ord. Det måste upplevas för att man ska förstå! Om man ens gör det då. DEt är en av de finaste platserna på jorden!

Pussar på helgen!
<3










Tisdag 22 Juni

Kom en timme försent till jobbet för att mobilen tyckte det va kul att stänga av sig mitt i natten. *SUCK* Samsung säger ja bara. Fast ja älsakr min bebis iaf<3
Det va svårt att hålla tårarna borta när tåget åkte förbi imorse. Men gårdagen va inget Hej då, utan ett Vi ses!
Dagen tuffade på. Det är skit kul att kul att jobba med Josse. Vi har samma humor xd 
Åkte till Bästa vän efter jobbet. Cyklade ner, en så kallad snabbis vilket det inte blev, till stan. Rea på gina. Shoppade lite summer clothes. Hem till mig och gjorde piroger, något som ja inte var så bra på xd Satt på altanen i det fantastiska vädret. Snackade om allt och inget. Vi pratar verkligen om allt och det känns tryggt. Och det är en av anledningarna till att hon är min bästa vän. En av många! Kollade på Pretty Little Liars. Skit bra serie!

http://www.youtube.com/watch?v=SUO8B47XtGY Check it out! :D




Gammal bild! FLYGPLAN :D
<3


Måndag 21 Juni

Ny vecka, mer jobb. Mer gäster, nya gäster. Ja, en helt ny vecka! Efter jobbet åkte ja till Issa. Överlycklig över att få träffa henne en gång till innan imorgon. Kvällen va jätte bra! Hade skit kul! Garva så ja tjöt flera gånger. Hon vet hur hon ska göra för att få mig till garv! Skulle hjälpa henne att göra engelskan klart. Men som vanligt när man ska plugga tillsammans så hittar man något annat att göra. Ni vet ju hur det brukar vara. Den här gånge slutade det med att vi kolla på LOST trailers och Ian Somerhalder blider xd Som sagt en perfekt kväll!



Älskar Henne!

<3

Helgen i Stockholm 18-20 Juni

Åkte upp till Stockholm efter jobbet i fredags. Började halv sex på morgonen så ja va HELT slut! Och kusinerna tyckte vi skulle börja leka så fort vi kom fram. Men som tur va hittade ja en film som ja tvingade dom att se. Så dom blev lite lugnare och insåg att dom var väldigt trötta. Alla tre satt nästan och sov tillslut i soffan.
På lördagen så åkte vi in till stan. Vi tyckte vi var tidiga men det var vi verkligen inte. Vissa hade till och med sovit där för att få en bra plats så att de fick se brudparet. Okej, ja vet att ja var nördig. Men det va kul att se det. Och prinsessan va jätte vacker. Bachan och ja hade ååååå :') sms kontakt typ hela dagen. Ännu nördigare, men vi bjuder på det ;) Man såg typ inget men det va stämningen så som räknades. Allt folk! Det är ett minne för livet. Hela lördagen vare bröllops tema. När vi va klara på stan så satt vi i soffan helva natten hemma på Ekerö och kollade xd Daniels tal gjorde min tårögd. Det var perfekt! Dagen var en upplevelse för livet. Nördigt, men en upplevelse!





Onsdag 16 Juni

Halva första veckan på hotellet har gått. Dagarna går fort och snart är det helg. Och det är kul. Dagens tips är att inte städa en dusch som är på med kläder på. Man blir blöt! Och inte så lite heller.
Har fått ett jätte bra bok tips från Issa. The house of night. Så efter jobbet så åkte ja och köpte ännu en av dom böckerna. La mig i solen och läste när ja kom hem. Äntligen är solen här igen. Den får gärna stanna längre. Bara det är fint väder när ja slutat jobba oxå!
Fram på eftermiddag/kvällen trampade ja upp till stallet. Skrittade ut barbacka på Jack med tjejorna. Mysigaste ever! Våra lektioner brukar alltid vara så allvarliga. Men idag red vi barbacka och bara lekte. Galopperade runt och slalom och massa kul. Teamwork på Ramon och Jack! Raceade långsidorna upp. Känslan i magen när han tog fart och utan sadel! Känslan! Känslan av frihet! Ler fortfarande! Efter lektionen skrittade vi ut igen. Sommarkänsla! Och ja är så glad! Rikigt bra avslutning på terminen!





Måndag 14 Juni

Idag är det exakt en månad kvar tills ja sjutton. Och i dag börajde sommarjobbet. Tre veckor på hotellet. DEt började med att det fanns MASSOR att gör, vilket är skönt så attt man slipper bara stå och hänga. Upp och ner i alla trappor så motion kommer ja få gott om. När ja slutade vid tre va ja HELT slut. Men försökte desperat få tag i issa. Träffade henne, sista gången innan hon åker :'(, på stan och hjälpte henne handla massa saker. När vi va klara så kom inte ja ens ihåg vad vi hade köpt. Issa flyttade för inte så länge sen och eftersom hon gör om i sitt rum nu så har ja fått massa idér på hur ja vill göra. Så när ja kom hem så började ja dirket med att mublera om och fixa och så. Men det va så dammigt så ja tröttna efter ett tag. Och på något konstigt sätt så fanns det några hundben nergrävda som hade åkte ner bakom sängen. Undra vem som lagt dom där? Mille *HOST*




Jag kommer sakna dig mer än ord kan säga, älskade vän :*

Söndag 13 Juni

Idag har Emmie och jag slavat åt Malin hela dagen på tväling någonstans i norrköping. Morgonen började ju bra med att Madixi, sälskapet åt malins ponny, bet mig på låret och drog mig i håret. (Det rimmade ju till och med) Där sjönk mitt humör. Men malin kan ju vara så rolig ibland så då hjös det igen. Väl på plats så va madixi gladare, inga mer bet. Vilket va en lättnad. Malin kämpa bra i båda klasserna och kom tre i den första. Vilken framgång dom har gjort tillsammans. Det är en obeskrivlig skillnad! Dagen va riktigt bra.




Hon bjuder på den fina minen ;)



På kvällen så körde vi en riktigt mysar kväll med chips och film. och så skämde Malin och ja ut oss på coop som vanligt! Alla va helt slut efter dagen. Och så måste ja tillägga att vi är gryma på att sjunga xd

Ni två är helt klart UNDERBARA! <3

STUDENT FIRANDE

"För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, om två, fy fan vi är bra!"

Va på Markus utspring i reget i Fredags. Fast regent gjorde inte studenterna ledssna, dom verkade lika glada ändå! Dom sjöng och skrek, man kunde inte göra annat än att skratta åt dom. Jag vill oxå åka flak och sjunga och skrika! Bara två år kvar, det går fort. Men vad ska man göra sen?


Paraplyn ivägen HELA tiden!



Kusnier är vi allihopa, allihopa! <3

Gumman<3

hahaha


fotonörden number two

Torsdag 10 Juni (senare)

Åkte ner till stan på eftermiddage för att möta upp Lisa. Ville inte riskera att hon gick vilse ;) Puss på dig! Vi åkte hem och fixa oss och hon fick stå ut med min familj en stund. Den här gången slapp vi strömavbrott mitt i allt.
Kvällen spenderads i trädgårsföreningen med roligt folk. Och den blev riktigt lyckad! Alla från gänget kom inte men lite regn kunde inte stoppa Fanny och Sofia från att gå ut ;) Regnet kunde inte heller hålla Emma hemma som joinade oss! Det va inte lika livat där som förra året men lite folk som ja kände stötte ja på. Vi hoppade runt till musiken och firade att lovet är här :D

Hade ingen kamera med mig men mobilen fick en bild på Emma och Fanny i trädet. Det kommer mer bilder fraån Victor senare :D


Update!

Det kommer bli en dålig uppdatering nu ett tag. Men det kommer en sammanfattning av gårdagen, dagen och helgen på (troligtvis) söndag.

Torsdag 10 Juni

Lovet började precis som ja ville ha det. Fast ja hade hoppasts på bättre väder! Åkte ut till chiffen på Förmiddagen. Dressyr tränade honom. Han va jätte duktigt! Han gick så fint! Ja va jätte stolt över honom. Han är en shettis. Vissa tror inte att shettisar kan gå i fin dressyr. Chiffen kan! Och han gör det bra när han vill!
Anna var den som lärde mig allt om grunderna i ridningen och Chiffen var den som fick stå ut med allt. Anna var en som lärde mig inebröden av körning. Chiffen var den som fick stå ut med allt då oxå. Anna är en av mina förebilder inom hästsporten! För det va hon som lärde mig grunderna till allt ja kan!


2000

2009

2010

2010

Onsdag 9 Juni

Sista dagen i skolan för den här terminen. Sista dagen i ettan. Sista matte lektionen. Sista!
Lisa fyllde arton idag. Och det firade vi med att sätta ögonbilndel på henne och så satte vi oss på tåget mot linköping.Fast vi försökte lura i henne att vi skulle till Mjölby. Dock så är lisa inte så lätt lurad men ett tag så viste hon inte riktigt var vi var. När den lilla promenaden genom stan med en 'blind' lisa var över så kom vi fram till Ming! Maten va as GOD! En thaländare retade fanny för hennes matvarnor. HAHAHA! När magen var full av mat så gjorde vi även ett besök på bosses! Den gamla kombinationen som vanligt, polka och marängsviss! Men efterrsom det va avslutning på eftermiddagen så kunde vi inte stanna så länge. Avslutningen då. vad ska man säga. vi satt i Herjedalen och lyssna på folk som sjöng och pratade. Och nu är inte H09B samma klass längre :(
Nu har vi splitrats :( Dagen var lyckad! Och ja tror nog Lisa är nöjd! Och imorgon så ska det firas att det är sommarlov!
Och ett jätte stort grattis till min älskade LISA!






när vi andra inte ens hade ätit upp började fanny på glassen >.<


Min fina traktorpartner!

Födelsedagsbarnet<33








Och så den sista bilden få bli på den bästa faddern. BIANCA :D



Måndag 7 Juni

Nu är lovet nära. Skåpet är nästan tömt. Det enda som ligger kvar där inne är matteboken. För den sista lektionen i ettan som vi har är matte. Och vi var tvungna att ha med oss böckerna, lite meningslöst om ja får säga så. Klädskåpet är dock inte tömt, men det är så mycket saker där inne. Kläder och skor, det får bli att ta hem det imorgon. Idag så skrevs det näst sista provet och den sista redovisningen gjordes. Och det kändes ganska bra. Imorgon ska den sista inlämningen in och det sista provet ska skrivas. Sen är allt skolarbete för ettan avklarat. Allt! Och sen är det lov i 10 och en halv vecka. 75 dagar!



"Vad vore jag utan dina andetag?!"


Grillkvällen!

Kvällen va rikigt bra! Det är bland det mysigaste ja vet att sitta på en filt med roligt folk en hel kväll och bara skratta och ha kul. Som sagt kvällen va riktigt bra, men grillen höll på att bli överkörd av en moppedist, myggorna och ankorna anföll. Fast det gjorde bara kvällen roligare, dock inte myggorna. Dom överlever vi utan!
Kvällen är ganska svår att sätta ord på. Den va BRA! bilderna talar för sig själva!






Fredag 4 Juni

Idag kändes det lite ovärt att åka till skolan. Vi had bara en lektion, etologi. Men eftersom det inte är många dagar kvar nu så vill ja träffa klassen så mycket som möjligt. Och så var vi tvungna att skriva klart etologin oxå. Hade betygsnack oxå, det gick bättre än vad ja väntat mig :D
När den där en och en halv timmen var slut så åkte ja dirket till Högåsa. Älskar det där stället så här års, gården, omgivningen, doften (även fast det mest stinker gris), hästarna, katterna och ALLT! Och i Chiffens box så var det kanin ungar, världssöta!! Turen i skogen blev en upplevels för sig. Chiffen slog personligt rekord i feghet. Den här gången va det ingen orm eller något råddjur. Inte ens en levande varelse. Utan en kartong, ja ni läste rätt. En KARTONG! Vi kommer i lite lugn fart på vägen. Och så helt plötsligt ser han kartongen, han slänger sig åt andra hållet, vagnen går upp på ett hjul och så sätter han iväg i galopp, det va väldigt nära att vi välte där ett tag. Men när han märkte att den inte följde efter så lugnade han ner sig. Skogsrundan går mellan gården och ljugsbro, när vi kommit en bra lång bit så hittar vi äntligen skogsstigen tillbaka. Även fast det va i höstas som vi körde där sist så kände han igen sig. Han kom ihåg galopp backen, han va så glad! Hans små hovar bara dundrade mot marken när han tog fart. Känslan i magen är obeskrivlig! Jag ler fortfarande. Eftersom det va så länge sen som vi körde där så kom ja knappt ihåg vägen. Men ponny hittade och wipps så va vi tillbaka där vi gick in i skogen en timme tidigare!

Det  är tio år sen i år som vi lärde känna varandra. Tio år! Tiden går fort och ja önskar inte vi hade ett så långt uppehåll innan vi träffades igen.







<3!

Torsdag 3 Juni

Dagens tema var PEPPA FÖR SOMMAR!
Och det va tänkt att klassen skulle gå och bada på lunch rasten. Det blev dock inte så. Istället så hade jag och Fanny vattenkrig! Den lilla skiten blötte ner mig as mkt! Hon fick allt igen, så det behöver ni inte oroa er för ;) Man kan ju undra vad folk omkring oss tänkte. Dagens underhållning? Kanske det! Våta var vi verkligen och skit kul hade vi!
Vi har typ varit ute hela dagen och bara chillade. Solade med Carron på hålet, låg på gräset och bara snckade och garvade! Träningsverk i magen? Det kommer ja absolut ha imorgon! Dagens workout! Eftersom det inte blev något bad på lunchen så tog Emma och ja årets första dopp i Stångån när vi kom till linköping. Bara så där en aning kallt! Sommar känslorna bara stiger och ja är glad!
Men det är sorgligt att det bara är fyra dagar kvar med klassen, nästa år kommer inte H09B va samma folk längre. Bästa klassen kommer splitras.







Vattenkrig+Fanny+Amanda=SANT <3


Carro<3


ÅRETS FÖRSTA DOPP!

HOPPET!

Bevis, vi har badat!
 
Hedvig följde med som fotograf!

<3


Tisdag 1 Juni

Jag tror det knappt men idag är det första juni. Det är 8 dagar kvar till skolavslutningen. 8 dagar kvar tills vi går ut ettan. Shit vad fort det har gått! Men i år så tycker ja att det ska bli skönt med lov. För jag vet att ja inte behöver oroa mig för tvån. Lisa finns där! Alla andra oxå såklart, men vi går i samma klass! Ska jobba tre veckor på hotellet. Annars är lovet ganska oplanerat. Malin pratade om att vi skulle åka utomlands. Vilket skulle va skit kul! Ojoj, vet inte ens vad som skulle hända. Hur ska vi hitta i något annat land när vi knappt hittar i stan?? Men det fixar vi!! Och alla kvällar i paradiset. Och det bästa av allt, slippa all stress som skolan ger. Bara leva i 2 månader utan att ha massa måsten.



<3

Måndag 30 maj

Måndagar är korta dagar och inte så jobbiga lektioner. Så det känns som om dagen bara springer fram. När vi åkte från norrköping tyckte carro vi skulle ta en glass på bosses. Ja tänkte, det är molnigt! Men när vi kom till Linköping va det som att vi hade åkte jätte längt för där va det SOL! Så det blev en glass på bosses i domkyrkoparken. och som alltid polka&marängsviss. Lovely! Carro hänkade med hem. Red dressyr lektion på kvällen. Philo va inte som vanligt, men fram på slutet började ja känna igen honom mer! Resten av kvällen satt Carro och ja ute på altanen. Drack smoothie och njöt! Men tillsut kom djävulen i miniformat, myggorna! Då fick vi fly in.




<3!!!


RSS 2.0