måndag 31 jaunari

Fösta dagen på prakitken. Precis  som förrut får vi inte berätta så mycket om praktiken, mer än vart det är och lte vad vi gör. Mina tre praktik veckor är på ATG hästklink i mantorp. Starten på morgonen blev inte vad jag hoppats men det blev bara bättre och bättre. Och själva praktikdagen var mycket bra! Har fåt varit med på undersökningar, på röntken, tandläkaren, hovslagaren och hämtat in och ut hästar till stallet. Redan efter första dagen är jag jätte trött, kommer nog somna tidigt i kväll.
Fösta dagen på prakitken. Precis  som förrut får vi inte berätta så mycket om praktiken, mer än vart det är och lte vad vi gör. Mina tre praktik veckor är på ATG hästklink i mantorp. Starten på morgonen blev inte vad jag hoppats men det blev bara bättre och bättre. Och själva praktikdagen var mycket bra! Har fåt varit med på undersökningar, på röntken, tandläkaren, hovslagaren och hämtat in och ut hästar till stallet. Imorgon kommer jag nog få vara med på några operationer.
Redan efter första dagen är jag jätte trött. OC och telefondate med Lisa är vad som väntar, kommer nog somna tidigt i kväll.

Lördag 29 Januari

och vart tog den här veckan vägen?? Det var ju nyss måndag. Har haft fullt upp hela veckan. Hemstudiedag i måndags, muntligt engelska B examination. Gick bättre än vad jag trott. Förintelsens minnes dag-tema i skolan i onsdags. Usch, det är hemskt att det kunde hända!! Annars har det varit vanliga lektioner och ändå gick veckan superfort. Bachan var här i Tisdags och hon kommer även i kväll. Issa var här igår. Kollade på vampire diaries och tog en slappar kväll. Igår var även sista dagen i skolan på en månad. Nu väntar tre veckors praktik och en veckas lov.
Ska ta tag i att städa mitt rum nu, kan inte skjuta upp det alldeles för länge. Vilket är något som jag är bra på.

Söndag 23 januari

Stressad och små irriterad sitter jag här och pluggar Engelska B. Ska ha muntlig examination imorgon. Är SKIT nervös. Verkligen vad som helst som hänt i kursen kan komma, vilka ord, vilken text eller vilken historia som helst! Har varit hos Anna och hon har hjälpt mig så nu är jag lite lugnare. Kan inte göra mer än mitt bästa.
Igår morse var jag ute hos min andra Anna. Åkte ut ganska tidigt och mockade och rensade hjärnan. Försökte köra ponny en sväng, men med var alldeles för halt. Hjälpte Anna med att köra Isak, ska få börja rida honom. Är jätte glad för det!!
Jaja, ska väl fortsätta med engelska nu så att det blir gjort någon gång.

Fredag 21 januari

Trodde att skolan skulle bli bättre nu när nya kurser startat, men har inte riktigt hittat någon ny inspiration. Praktik snart, det blir nog roligt. Ska vara i mantorp på ATG kliniken, får vi se hur det går.
Idag har vi iallafall haft öppet hus. Jag och en tjej i klassen var i kaninhuset och där hände inte mycket. Försökte få folk att komma och testa kaninhoppning, men det fick vi roa oss med själva mesta dels av tiden.
Hitils på den här kvällen har jag städat och slappat. Är så himla trött så tänker fortstätta att slappa och inte göra någonting mer än att leka med PS och kanske se någon film.
Habibi<3

Onsdag 19 Januari

För ungefär tio år sedan tog jag mina första hål i öronen, det enda jag kommer ihåg var att jag var rädd och grät. Mamma har berättat att när första hålet var klart sa jag att jag tyckte att det var dags att gå hem. Efter några år till tog jag ett till, så då hade jag tre hål. Idag var det dags igen. Issa och jag hadee bestämt oss för att fylla på öronen. Har hört att jag är väldigt känslig, men jag kan säga att det gjorde lika ont som jag kom ihåg det!! Men men, ska man vara fin får man lida pin! Följde sen med Issa till frisören, det har blivit till en tradition. Det blev fint!!! Tyckte hon var modig som vågade gör en helt annorlunda frisyr.
För ungefär tio år sedan tog jag mina första hål i öronen, det enda jag kommer ihåg var att jag var rädd och grät. Mamma har berättat att när första hålet var klart sa jag att jag tyckte att det var dags att gå hem. Efter några år till tog jag ett till, så då hade jag tre hål. Idag var det dags igen. Issa och jag hade bestämt oss för att fylla på öronen. Har hört att jag är väldigt känslig, men jag kan säga att det gjorde lika ont som jag kom ihåg det!! Men men, ska man vara fin får man lida pin! Följde sen med Issa till frisören, det har blivit till en tradition. Det blev fint!!! Tyckte hon var modig som vågade gör en helt annorlunda frisyr.
Finfin tjej!!

Söndag 16 januari

Den här helgen har varit väldigt slapp, vilket har varit väldigt skönt! Helgen började i ferdagsmorse med att jag åkte till högåsa. Hälsade på Ponnysarna och Anna. Alltid lika trevligt!! Åkte ner till stan för att möta issa på eftermiddagen. Vi gick och handlade och hyrde film. Åkte hem och lagade vår egna pizza. Den blev godare förra gången, men det är fortfarande en av de godaste sorterna jag ätit. Hon mobabde mig för mitt sätt att äta. Resten av kvällen satt vi och pratade, kollade på film och bara tog det lugnt. En jätte mysig kväll! Lördagen blev typ likadan, vi slappade, nördade iPhone spel, pratade, såg på OC och bara umgicks.
Idag så sov jag länge, tycktye jag iallafall. Städade och plockade lite. Gick på promenad med Malin och Emmie mitt på dagen, riktigt tjejsnack kan man säga! Va och hämtade en bok på eftermiddagen och där var jag fast resten av dagen.
Det var helgen, och som sagt en väldigt lugn och skön helg!
Den här helgen har varit väldigt slapp, vilket har varit väldigt skönt! Helgen började i ferdagsmorse med att jag åkte till högåsa. Hälsade på Ponnysarna och Anna. Alltid lika trevligt!! Åkte ner till stan för att möta issa på eftermiddagen. Vi gick och handlade och hyrde film. Åkte hem och lagade vår egna pizza. Den blev godare förra gången, men det är fortfarande en av de godaste sorterna jag ätit. Hon mobabde mig för mitt sätt att äta. Resten av kvällen satt vi och pratade, kollade på film och bara tog det lugnt. En jätte mysig kväll! Lördagen blev typ likadan, vi slappade, nördade iPhone spel, pratade, såg på OC och bara umgicks. Ett mycket bra dygn!
Idag så sov jag länge, tycktye jag iallafall. Städade och plockade lite. Gick på promenad med Malin och Emmie mitt på dagen, riktigt tjejsnack kan man säga! Va och hämtade en bok på eftermiddagen och där var jag fast resten av dagen.
Det var helgen, och som sagt en väldigt lugn och skön helg!

Tisdag 11 januari

Blev nyss av en okänd anledning väldigt glad och började dansa omkring med musik på högsta volym!!! Glädje rakt igenom!
Sen loggade jag in på mailen och såg att lisa och jag fått svar från England, vi har sökt praktik där, och det verkar som de är intresserade av att vi ska komma. HOPPASHOPPAS!!!
Skolan har börjat igen, redan trött på det. Den här veckan är det samma lektioner som förra terminen. Men nästa vecka börjar nya ämnen. Kanske kan man få lite mer motivation då. Ska äta lunch med Julia på fredag, är ledig då eller som vår lärare tyckte vi skulle uttrycka oss: Ta igen rester dag. Det ska bli jätte kul, vi har inte träffats på så länge. Eclipse premiären 30 juni och det är för länge sen.

Fredag 7 Januari

Har inte skrivit något på ett tag nu igen, menmen...
Världens bästa Lisa kom till Linköping igår, det första jag möts av är "Hur jäklar kan du bo i den här staden?" Skyltarna från motorvägen till Ikano va visst väldigt dåliga, hahaha! Lisa skulle samla vuxen poäng på ikea, köpa madrass och såna saker. Trevlig stund på ikea med masssssa folk. Åkte hem till mig och lagade mat, utan recept fick vi iallafall fram någon mycket god kycklinggryrta. Satt och pratade om allt och inget i flera timmar. Kollade på veckans PLL och 13 snart 30. Jätttte bra kväll! Idag har vi varit i simhallen med halva linköping. Lite mycket folk och timmen i bubbelpoolen med massa prat var det bästa! Letade efter parkerings plats inne i stan i nästan en halv timme, när vi skulle ge upp hittade vi en och vi fick vårt Subway. Två jätte mysiga dagar!
Anna, vår granne, kom hit för en stund sen. Hon har varit borta i Australien i två veckor. Jag visste att jag saknat henne, men började typ gråta så glad blev jag att se henne!
Nu ska jag gå och möta Bachan, vi ska gå på promenad och slappa resten av kvällen. För jag ska jobba imorgon.
En gammal men vacker bild på mig och lisen<3

Nyårshelgen

För att sammanfatta det här nyåret och de här dagarna så var det helt fantastiskt super bra! Käringön var ett jätte fint ställe, vet inte hur många
gånger jag sagt der under de här dagarna, men det var verkligen jätte fint.
Vi har gått promenader runt ön, både Off pist och på vägar. Off pist fick man vara berädd på att ramla mest hela tiden, vi har samlat på oss nya blåmärken under de här dagarna kan jag lova. Några
började ta kort på oss när vi ramlade en gång, vi misstänkte att de tog på oss iallafall xd Sjukt roliga promenader med prat och skratt! Vid
tolvslaget gick vi fackeltåg. Lite läskigt med elden eftersom det blåste en del, men fem facklor senare kom vi fram dit vi skulle.
Efter skåling och gott nytt år kramar tog Issa och jag en promenad runt ön och bara pratade. Jätte mysigt!!! Kollade på stjärnorna
och satte upp några nyåslöften. Vi såg ett stjärnfall, båda började små skirka lite xd
För att sammanfatta det här nyåret och de här dagarna så var det helt fantastiskt super bra! Käringön var ett jätte fint ställe, vet inte hur många gånger jag sagt det under de här dagarna, men det var verkligen jätte fint.
Under de här dagarna har vi hunnit med ganska så mycket. Vi har gått promenader runt ön, både Off pist och på vägar. Off pist fick man vara beredd på att ramla mest hela tiden, vi har samlat på oss nya blåmärken under de här dagarna kan jag lova. Några började ta kort på oss när vi ramlade en gång, vi misstänkte att de tog på oss iallafall xd Sjukt roliga promenader med prat och skratt! Vid tolvslaget gick vi fackeltåg. Lite läskigt med elden eftersom det blåste en del, men fem facklor senare kom vi fram dit vi skulle. Efter skåling och gott nytt år kramar tog Issa och jag en promenad runt ön och bara pratade. Jätte mysigt!!! Kollade på stjärnorna och satte upp några nyåslöften. Vi såg ett stjärnfall, båda började små skrika lite xd
<3

RSS 2.0