nyårsafton

Sitter på tåget till norrköping, ska äta middag med min Lisa. det ska bli jätte mysigt. Sen åker hon till en kompis och jag åker tillbaka till Linköping och tar bussen till Ulrica. Tror det här kan bli ett riktigt bra nyår! bachan och jag hade en riktigt mysig filmkväll igår. Två skräckisar kolla vi på, hon skrek och jag tjöt. En bra kombination.

fredag 30 december

Blev påmind imorse om att det är nyår imorgon, helt sjukt! Eftersom det är lov var emmie och jag ute igår, först lascala och satt och prata aslänge och sen på torsdagsklubben. En rolig kväll med en grymt bra vän! Idag har jag varit på stan med Frida och hennes kompis Victor. Vi hittade inget på rean vi hade det roligt iallafall. Satt på subway hur länge som helst och snackade. Nu bär det av till bachan för film kväll.

<3


måndag 26 december

På väg till farmor och farfar för ännu ett julfirande. Gårdagen var super lyckad! Först förfest hos fanny, vi fixade oss och satt och snacka. Väl inne i Linköping drog vi till NH och lascala . Typ alla va ute, träffade Frida och emmie bland allt folk. Som sagt en mycket lyckad kväll, hade så himla roligt!

Söndag juldagen

Igår var det ju julafton, vi firade här hemma hela dagen. En jätte mysig och lugn dag med bara familjen! Och precis som i fredags så kändes det som vi åt hela tiden, vilket vi nästan gjorde iofs. Mumms!! Det är ju bara jul en gång per år. Som alla andra år blev det såklart kalle anka, något som jag nog aldrig kommer tröttna på och så får man inte glömma Karl-Bertil jonsson! Mille är den i famlijen som älskar paketen mest, redan på morgonen tyckte han det var dags att börja öppna. Men jag håller med honom, paket är roligt!
Ikväll bär det av till Fanny i mjölby på förfest innan vi åker tillbaka in till linköping igen för ännu en partykväll.


Fredag 23 december

Just nu är livet riktigt bra!! Det va julavslutning igår, julafton imorgon och så är det jullov i två veckor, whiii!
Igår firade vi att det äntligen är jullov, emmie kom till mig på kvällen vi satta och snacka och gjorde oss iordning för en kväll ute på krogen. Mötte upp Carro, Fanny, Isabelle, Sofia och hela NV 3:an för att sen gå vidare till Sliver. En helkväll på dansgolvet, kunde knappast blivit bättre!
Idag så firade vi jul hos mormor, riktigt mysigt! Kändes som vi åt hela dagen, men så ska det ju va på jul. hehe. Förutom att vi åt hela dagen satt vi också och prata och öppnade paket. Som sagt en riktigt mysig dag!


Bilder från igår.





lördag 17 december

Uppe med tuppen idag, yippie. Not. Eftersom morgonen började så superbra också. Aja, saker löser sig antar jag. Hade iallafall en sjukt kul och crazy kväll ute igår med Ulli. Hon är en sån himla skön person! Legat i sängen och kollat på vampire diaries fram tills nu, det är så bra även fast jag sett det hur många gånger som helst! Har också gjort en to-do lista för idag, måste plugga och städa ganska mycket och så sova TIDIGT. Men först ett till TVD och en promenad i det vackra vinter vädret. Ingen ironi alls.

Onsdag 14 december

Tio dagar till tomten kommer!
Plugga var det ja, men som vanligt fastnar jag vid denna pryl. Gjorde min sämsta redovisning någonsin idag, ville bara försvinna där ett tag! Men som Bachan törstade mig med, det händer alla någon gång. Dagen idag kändes lite onödig, det som gjorde värd var lunchen på golden bangkok med lisa, johanna, josefin och erica. Det var verkligen jätte mysigt! Vet inte hur länge vi satt där och åt och pratade.

Söndag 11 december

Är lite så där seg idag, men ska snart ta och pallra mig ut en stund. Lite syre ska vara bra har jag hört.
Gårdagen va asbra! Artonårsfest hos fanny med lekar, trevligt folk, prat, musik och andra roligheter. En riktigt bra kväll! Träffade ulli när jag kom till stan, hängde med henne och hanna ut. Galet men bra kan man
sammafatta det!





Lördag 10 december

Partymusiken på högsta volym, konstigt att grannarna inte klagat!! Snart bär det av till Mjölby för 18-års fest hos Fanny! Ser fram emot en roligt kväll!!
Igår var det äntligen dags för tattueringen att komma till liv! Hade förväntat mig något mycket värre, okej det gjorde ONT. Men inte så ont som jag förväntat mig! Riktigt nöjd med den!!
Issa och jag hade en myskväll på kvällen med kinamat, Idol och film!

Onsdag 7 december

Pluggkväll med Miss Bengtsson via cam, flitiga tjejor!

På fredag är det äntligen dags för att min fot ska få sin tatuering, är ASNERVÖS! Men guuuuh va kul det ska bli!

Lördag 3 december

Sitter på jobbet och väntar på att det ska hända något, som vanligt brukar allt hända på en gång. Alla ska äta och checka ut samtidigt.
Igår var det SACO mässa som gällde, alla treor hoppade in i bussarna och så bar det iväg till Stockholm. Det var en rikigt rolig dag och jag fick massor av nya inspirationer till vad jag vill göra. Innan jag börjar plugga igen så ska jag iallafall ut i världen och ha kul. Det finns så mycket som jag vill göra i livet!! Erica och jag, vi ville kolla på typ samma saker, sprang runt på mässan och gick på seminarium hela dagen. Så nu ska man bara sätta sig och lista ut vad jag vill göra först. Inte det lättaste!!

RSS 2.0