Käringön här kommer jag!


Hit åker jag imorgon, till issa land, och stannar tills på söndag. Det ser ut att vara jätte fint. Ett vinterparadis!
Hit åker jag imorgon, till issa land, och stannar tills på söndag. Det ser ut att vara jätte fint. Ett vinterparadis! Det ska bli jätte kul. Saknar henne. Vi ska fira nyår tillsammans och bara ha det jätte bra!
Väskorna står packade, det låter mer än det är. Skulle inte packa så mycket, är inte så bra på att packa lite. Dom år som vi åkt till Dalarna och ska vara borta en vecka. Då är det jag som har med mig mest och nu efteråt fattar jag varför mamma alltid klagat på min packning. Det var packning för tre veckor istället för en. Men den här gången tror jag att jag har lyckats. En väska med kläder och sånt och med sånt man kan roa sig med i bilen i 6 timmar.

Onsdag 29 December

Varit hos ponnyhästen idag. Åh vad jag önskar att jag kunde åka dit oftare! Primiär för årets fösta slädtur. Bland det mysigaste som finns! Det var skitkallt och blåste lite, men det kändes knappt. Ponny tyckte det var jätte roligt att strosa runt i snön.
Varit hos ponnyhästen idag. Och träffade Anna som jag inte träffat på länge. Åh vad jag önskar att jag kunde åka dit oftare! Primiär för årets fösta slädtur. Bland det mysigaste som finns! Det var skitkallt och blåste lite, men det kändes knappt så mysigt var det. Ponny tyckte det var jätte roligt att strosa runt i snön och gjorde små glädje språng så att släden åkt åt alla håll. Han satte iväg några gånger och snön bara for omkring oss. ÄLSKAR!  Känslan går inte att beskriva, den måste upplevas för att förstås.

Tisdag 28 december

Åkte till Åtvid igår förmiddag. Kusinerna, Wilma och Wanda, från stockholm var på besök. Eftersom lilla wanda är så liten tänkte jag testa och se om hon tyckte det var roligt att åka pulka bakom hundrna. Så jag satte på Mille och Alma selar och spände fast dom framför pulkan och sen gick det fort. Wilma och jag fick springa med hundarna och Wanda satt och skrattade i pulkan. Sen när vi kom in efter en timme var vi så kalla så då satte vi oss och grillade marsmallows över ljus och satt och pratde. Barn kan komma på så mycket att prata om, fantasin tar aldrig slut!
Och idag har vi varit ute i pulkabacken och åkte. Full fart nerför isbanan och ont i svanskotan fick man! När vi kom till stan blev jag avsläppt vid stallet, följde med Malin och lite mer folk från valla till vallabackarna. Där grillade vi korv och åkte pulka. Malin och jag tävlade mot några barn, ajaj vad ont det gjorde när man flög ner för backen. Men kul var det!
Åkte till Åtvid igår förmiddag. Kusinerna, Wilma och Wanda, från stockholm var på besök. Eftersom lilla wanda är så liten tänkte jag testa och se om hon tyckte det var roligt att åka pulka bakom hundrna. Så jag satte på Mille och Alma selar och spände fast dom framför pulkan och sen gick det fort. Wilma och jag fick springa med hundarna och Wanda satt och skrattade i pulkan. Sen när vi kom in efter en timme var vi så kalla så då satte vi oss och grillade marsmallows över ljus och satt och pratde. Barn kan komma på så mycket att prata om, fantasin tar aldrig slut!
Och idag har vi varit ute i pulkabacken och åkte. Full fart nerför isbanan och ont i svanskotan fick man! När vi kom till stan blev jag avsläppt vid stallet, följde med Malin och lite mer folk från valla till vallabackarna. Där grillade vi korv och åkte pulka. Malin och jag tävlade mot några barn, ajaj vad ont det gjorde när man flög ner för backen. Men kul var det!

Annandagen

Idag så var det mellandagsrea på stan med Bachan planerat. Det hade dock typ halva linköping också planerat. Vi kom ner till stan typ när de öppnade. I vissa affärer var det kaos, alla rev i allt. Hittade en kjol, två bodysar, en kofta, en stickad tröja och ett linne. Vi gav upp stan efter några timmar. Men är nöjd över det jag hittade. Resten av dagen ägnade jag åt att städa klädkammaren. Hittade saker som absolut inte hörde dit, saker som jag trodde var borta och saker som jag letade efterµpå helt andra ställen. När allt var utplockat och instädat igen såg man ett golv och vilka kläder som hängde på galgarna. Åker till Issa på torsdag så jag började packa lite på kvällen, ute i mycket god tid.
Idag så var det mellandagsrea på stan med Bachan planerat. Det hade dock typ halva linköping också planerat. Vi kom ner till stan typ när de öppnade. I vissa affärer var det kaos, alla rev i allt. Hittade en kjol, två bodysar, en kofta, en stickad tröja och ett linne. Vi gav upp stan efter några timmar. Men är nöjd över det jag hittade. Resten av dagen ägnade jag åt att städa klädkammaren. Det är konstigt att man kan hitta så fel saker på fel ställen. Hittade saker som absolut inte hörde dit, saker som jag trodde var borta och saker som jag letade efter på helt andra ställen. När allt var ut plockat och instädat igen såg man ett golv och vilka kläder som hängde på galgarna. Åker till Issa på torsdag så jag började packa lite på kvällen, ute i mycket god tid.

JULAFTON

Då var det julafton igen, fast det känns inte som så. Det är julstämning på hög nivå hemma. Julklapparna ligger under "granen" (palmen, vi har ingen gran i år heller), musiken spelas och julfrukosten är klar. Mille har smakat på julklapparna i för väg, som alla år. I paketen hittades en klocka, en yoga matta och Körkortspaketet, så nu jäklar ska det börjas att ta körkort på riktigt! TACK mamma och mathias!!

Resten av julafton firades i Bestorp, hos farmor och farfar. Åkte först till Eve och maja, kollade på en gullig film med Maja. Trolltyg, den va faktiskt ganska bra. Så fort vi kom till farmor och farfar, där pappa, rosie, amy och alex var, satte vi, Eve, maja och jag, framför Kalle Anka. Det var mycket bättre förr, även fast det är samma sak. När vi satt alla kusiner i soffan och det knappt gick att få kontakt med oss och direkt efter kalle började vi hålla utkik efter tomten i alla fönster. Efter kalle, som alla år, var det mat, julbord. Gillar traditioner, det var synd att Svenmyra inte kunde vara med. Pernilla hade fått en ny mobil i julklapp som jag och eve satt och spelade ett pingvin spel på typ hela dagen. skit roligt xd Och eve kallade mig kinderägg, men den som sa det var det! Hon är bra knäpper<3 Efter mat och efterrätt kom tomten, fast han lämnade alla julklappar i garderoben. I paketen hittades presentkort, pengar och lite bra att ha.

Onsdag 22 december

Julavslutning idag, yippie!! Satt och lyssande och kollade på sång, musik och lite spex i typ två timmar. När det var över och det äntligen var lov åkte jag Lisa, Fanny, Fia och Isabelle in till stan och åt.
Sen satte jag mig på bussen först till stan och sen till Grebo. Eve och jag satt och kollad på tv och bara slappade. Dansade "snurrdansen" med Maja så att jag blev alldeles yr. På kvällen kom svenmyra folket, Markus, Johan, Ucka och Peter, och så kom Farmor och Farfar. Och det firades en jätte mysig och trevlig lilljul. Vi satt och pratade och åt många timmar.

Markus blev pyntad, av små barnen

Tisdag 21 december

Igår efter skolan firade issa och jag jul. Blev lite nervös innan hon sa vad vi skulle göra."Undrar om jag ska lämna dig där eller om jag ska vara kvar?" Fick manikyr av henne, älskar! Dom fixade naglarna och fick hand massage, det blev jätte bra! Tack än en gång!! <3
Idag var den sista dagen innan avslutningen. Men den här dagen var inte så seriös, fick tillbaka provet och såg på film typ hela dagen. A walk to remeber, var en av dem vi såg. Bölade som vanligt. Fixade klart de sista julklapparna när jag kom till stan, fikade med Anna oxå. Bachan kom på kvällen, bytte julklappar och bara satt och pratade hela kvällen. Jätte mysigt!

Lördag 18 december

Malin traskade upp tidigt för att åka till stallet. Medan Emmie och jag slöade lite till innan vi började dagen med att åka till Ikano. Letade de sista julklapparna och bara gick omkring och glodde på folk. Åkte upp till stallet på eftermiddagen och kollad på julfesten. Malin var lucia och hon var bedårade vacker!

Ljuset var sämst och kameran hatade kylan så man ser inte jätte bra, men tro mig, hon är jätte fin!!
På kvällen kom Evve, Helena, Emma, Felica och Jessi till mig. Kvällen var fantastiskt bra, vi satt och pratade. Lekte nån lek, skit rolig! Vek mig dubbel av garv! Kollade på film, Pay it forward. Handlingen var jätte bra och jätte sorglig. Pratade lite till! Och det ska vi snart göra om igen!

Fredag 17 december

Fredag igen, en helg, en seriös dag i skolan, en oseriös och en avslutningsdag kvar till det är lov! Whiii!

Klippte mig idag efter skolan, riktigt nöjd! Pernilla är världens bäste faster, inte bara att hon klipper bra utan hon är min faster och hon är den bästa! Så enkelt är det!
Mötte Malin och Emmie efter frisör besöket. Har fått ett nytt smeknamn, Kylen för att jag är så ovig, gav emmie frysen bara för att ge igen, hihi! Dagens tema var pannkakstårtsbakning. Så vi gav oss iväg att handla, och när vi tre flyttar ihop, om det skull hända, sköter emmie och jag handlingen! Så är det bara xd Efter lite för lång, men fruktansvärt rolig, tid i affären var vi på väg hem till mig. Emmie blev utvald till stekaren, och malin och jag till resten. 40 pannkakor, minst, och massa nutella senare var tårtan färdig. Har aldrig ätit så god tårta!! Resten av kvällen satt vi bara och snacka. Klockan tickade på, för fort. Like always! Kvällen kunde inte blivit bättre! Mina brudar är härliga!
Nu är Now, then and forever ännu större!

Tisdag 14 december

Blev sjuk iallafall. Men gick till skolan igår, trodde jag mådde bra. Gjorde dock inte det. Så idag var jag hemma, tänker inte bli sjuk till lovet! Sov bort lite av svullnaden i halsen. Bestämde att jag skulle hålla tyst hela dagen så att jag kunde gå imorgon. Men även fast jag bara har sagt några få ord idag gör det lika ont, blääää!!
Idag har jag då hunnit med:
-Börjat på fågeluppsatsen, det finns dock inte så mycket fakta om den fågel som jag vill ha.
-Typ skrivit klart svenska novellen, bara dispositionen kvar. Och det har jag ingen aning om hur man gör.
-Msn kontakt med Issa hela dagen, vi har bland annat skickat merlin klipp till varanndra xd Issa sa att hon lärt sig dansa moonwalk, så vi bestämde att vi skulle bli bäst i världen på det!
-Garvat så att halsen blev värre, skit samma
-Nikita, först spännande, sen lite tårar och mest arg!
-Sällskapsdjursprovs plugg, det går inte så bra. Känns som jag kan de fast det gör jag inte.
-Glee, snart klar
Blir nog att vara hemma imorgon med, bara för att bli riktigt frisk.
Sånt här roar issa och jag mig med när vi är hemma och är sjuka:

Lördag 11 December

Sov länge idag, kände att det behövdes. FÖrsökte plugga, men det kom annat ivägen så det blev inte så mycket gjort och det som blev gjort blev inte så bra. Lekte med vovvarna ute i snön isället. Jätte mysigt! Dom älskar verkligen snön!
BILD
Åkte till Bachan på eftermiddage, hom är äntligen frisk!!! Nu så här efteråt har jag ingen aning om hur klockan gick så fort. För engligt mig hade gått bara några timmar hade det gått sex timmar. Gick och åt på linköpings godaste pizzeria, satt där och pratade en väldigt lång stund. Hade Scream maraton och för att inte gå och lägga oss rädda kollade vi på Easy A oxå, en konstig komedi. Halv tre tyckte vi att vi kanske skulle sova. Började känna mig lite små sjuk, vill inte bli sjuk nu!! Men det har varit jätte bra, tiden går ALLTID för fort helt plötsligt var dagen bara slut.
Sov länge idag, kände att det behövdes. FÖrsökte plugga, men det kom annat ivägen så det blev inte så mycket gjort och det som blev gjort blev inte så bra. Lekte med vovvarna ute i snön isället. Jätte mysigt! Dom älskar verkligen snön!
Åkte till Bachan på eftermiddage, hom är äntligen frisk!!! Nu så här efteråt har jag ingen aning om hur klockan gick så fort. För engligt mig hade gått bara några timmar hade det gått sex timmar. Gick och åt på linköpings godaste pizzeria, satt där och pratade en väldigt lång stund. Hade Scream maraton och för att inte gå och lägga oss rädda kollade vi på Easy A oxå, en konstig komedi. Halv tre tyckte vi att vi kanske skulle sova. Började känna mig lite små sjuk, vill inte bli sjuk nu!! Men det har varit jätte bra, tiden går ALLTID för fort helt plötsligt var dagen bara slut.
<3

Fredag 10 december

Fredag igen och ännu närmare ett efterlängtat jullov! Näst sista psykologilektionen. Har under dom här lektionerna upptäckt att lisa är väldigt dålig på att viska xd Slutade tidigt, tjugo i tolv. Och som alltid, Issa och jag följer vårt motto och lyckas "Äh... Vi hinner" Åkte till Berzan när jag kom till stan, rund visning av Malin. Malin har nämligen namnsdag idag, hade ingen aning om det xd, så jag bestämde att vi skulle fira henne. Vi gick runt halva stan för att först komma till henne och sen gå och äta. Gubbe på Pizzerian sa att vi pratade svenska som blattar, vilket vi inte håller med om. Emmie sa att vi var så mycket svenskar som man kan bli, om det nu var något positivt xd. Vi gick sen hem till mig la oss och snackade och kollade på OC. Tiden gick lite för fort och wipps så var vi tvungna att åka till stallet. Masserade Pärlan och träffade Evve! Det var alldeles för länge sen vi sågs! Red Dizeny på lektionen, snacka om maraton ponny. Benen gick snabbare och snabbare, men han är en rolig prick. Cyklingen hem gick inte jätte bra, det kom lite snö högar i vägen. Men malin och jag är ju så bra på att cykla (a) så det redde ut sig!
Nu tänker jag sätta igång glee, har kommit på att jag saknar att sjunga väldigt mycket när jag kollat på det!
<3

Onsdag 8 December

FACERAPE av Issa!
Undrar vart hon får allt ifrån xd <3

Lördag 4 december

Det var verkligen jätte länge sen jag la in något nu. Har inte haft någon lust till det. Tjugo dagar till julafton, arton till jullov. Jullov i tre veckor. Firar nyår med Issa på hennes land, whiii!
Lisa och jag var ute och åkte bil en bra stund igår kväll. Det var mörkt ute och det snöade lite. Vi satt och sjöng och pratade. Jätte mysigt!!!
Jobbat idag, rena plågan för ryggen!! Massage skulle sitta mycket fint just nu. Vart mycket och göra idag. Vissa är ju bara för roliga!! Resten av denna lördag ska jag inte gör något ansträngande alls. Kolla på Vampire Diaries, glee och äta Marabou. Sova tidigt är planen! Får vi se hur det går med den biten.
Saknade Evve!!

RSS 2.0