torsdag 30 augusti

Sitter på bussen hem till lakvik för sista gången på väldigt länge. Imorgon åker vi. Spännande men väldigt nervöst! Hur ska allt gå? Kommer allt lösa sig? Har flyttstädat lägenheten sen tidigt imorse, måste erkänna att det kom några tårar ibland. Under det här halvåret där har det hänt så mycket och det finns många minnen kvar där. Många lyckliga stunder med mycket skratt och kärlek. Kommer aldrig glömma dom! Har träffat kompisar och släkt så mycket som möjligt den här veckan. Kommer verkligen sakna er alla! Men som sagt det va inte ett hejdå utan ett vi ses, för det gör vi snart igen! Resten av den här dagen ska jag leka med vovarna och umgås med mamma och Mathias - en riktigt dag med världens bästa familj!! Usch, men nu ska jag inte tjuta mer, eller lite till kanske, men det ska bli en häftig upplevelse. Nu jäklar gäller det - det är nu eller aldrig!

Söndag 26 augusti

Hade en supermysig dag med Lisa igår, blev inte så mycket stadsfest som tänkt för att det regnade så mycket. Men vi gick en sväng, käkade känguruburgare till lunch och gick en sväng bara. Hemma igen så fastnade vi i soffan och började prata om allt mellan himmel och jord och när det var dags att gå på takida regnade det massor så vi fortsatte snacket istället. Gick ut och satte oss på storan och drack ett glasvin på kvällen - jättemysigt!! 
Idag har varit ännu en fullspäckad dag, mamma och Frida kom på förmiddagen. Bilen styre först mot ÖB och storhandling inför Norge - det är nära nu! Frida och jag gick där bland diskmedel, tvättmedel och konservburkar och plockade på oss det mesta. Sen vidare ut på Ikano och kolla lite i affärer. På eftermiddagen åkte mamma och jag till Emilia och Anna på scrapbooking eftermiddag, jätteroligt och är faktiskt nöjd med mitt resultat för en gångs skull. Och nu har jag precis kommit tillbaka till lägenheten efter att ha varit ute och ätit med mammsen.
Om fem dagar börjar äventyret!!
 

Lördag 25 augusti

Sitter nu och inväntar Lisa för en hel dag på stadsfesten med matmarknad och takida.
Gårdagskvällen var verkligen jättebra och efter en vecka med nästan bara jobb och ont i magen så var det verkligen vad jag behövde. Det började med rix fm med Issa, Malin, Emmie, Bachan, Susanne och Paula. Issa, Bachan och jag stod mitt i publiken och söng med och hoppade som galningar. Bäst av allt va helt klart Olly Murs - hjärta på dig! När det slutade så drog vi oss hem till mig och förfestade och lekte lite lekar och sen vidare ut på krogen. Dansade och träffade folk och ja, det var en skit rolig kväll!!
Kommer verkligen sakna er alla jättemycket! 
 

Onsdag 22 augusti

Ännu en underbar dag på jobbet - NOT!!
Gårdagen drog ner mitt humör till botten, kände mig helt tom hela dagen. Tack till mamma som kom och räddade mig - du får gärna titta in varje dag fram till fredag. Det som hände får inte komma ut, iallafall inte så här men jag trodde verkligen att det skulle ske en stor förändring efter det. Att det äntligen skulle bli bra på jobbet och att tjaffset skulle lägga sig men icke, idag var vi tillbaka på samma tjaffs och bråk igen. Tur att Emmie och Emilie är där för det gör ändå att det går att gå till jobbet. Två dagar kvar - håll ut!! 
Precis kommit hem efter ha varit ute och ätit med mormor och fått prata av mig med någon som verkligen förstår. Så nu känns det bättre! Kämpar vidare och räknar ner till fredag klockan 2 och ser fram emot fredagskvällen! 
Nu - Pretty little liars och klubbor och sen sova tidigt. 

lördag 18 augusti

Nu var det jätte längesedan som jag bloggade och det har haft sina anledningar - mycket bara för att jag inte orkat mer. Men idag kände jag att det var dags att ta upp det igen.
Det har hänt så mycket sen jag skrev sist, vikariatet i Motala är slut sorgligt nog. Det har verkligen varit jätteroligt! En stor erfarenhet i livet. Kännt mig trygg och välkommen av dom jag jobbat med och stämningen har varit kanon. 
Nu har jag haft en veckas semester och den har bara sprungit iväg, dagens plan var att Malin, jag och Emmie skulle fly från verligheten och åka ut till vår ö över helgen men väderguden gick emot oss totalt. Hade varit så skönt att bara komma bort ett tag. Menmen hoppas det lättar upp lite under dagen så kanske vi kan åka i eftermiddag. 
Biljetten till oslo är nu bokad också, Frida och jag åker den 31 och är borta som planerat 3 månader men ingen av oss vet vad som händer fram tills dess. Kanske aldrig kommer hem... Joo det gör jag, vill inte bo i Oslo för evigt!! 
Måste bara säga att familjen Nilsson i Grebo är några av mina favorit personer här i livet. Var där på trerätters middag igår och det var jättetrevligt, jätteroligt och jättegott! Har inte skrattat så mycket på länge. Kärlek till er! 
 
 
 
"Live today, remember yesterday and dream about tomorrow"

RSS 2.0