Söndag 31 oktober

Idag har varit rena träningsdagen. Åkte ut till björkö på morgonen. Började på projektet. Longerade honom och han var piggare än sist. Han tog hindrena med öronen framåt. Så jag tyckte att ja kunde sitta upp och se vad som hände. Han stod stilla. Med lite hjälp av att en sprang förbi hindret innan han hoppade det så hoppade han riktigt bra och han tyckte det var kul. Men efter en kvart var ja helt slut! Men vi gav oss på hinrena igen iaf. Han tycker att det e roligt. Undrar vart skon klämmer som man brukar säga. Red även ut med en annan tjej och då var han piggare, han ville inte gå framåt frivilligt men han gick. Och han galopperade fram bra över fältet. Båda var klippt slut när vi kom tillbaka. Får vi se hur han är på tisdag. Hem och duscha och sen ner på stan och köpa skor. Hem till lilla sjuka malin och lämna saker. Spining på kvällen, herregud vad trött jag är just nu! Det var jobbbbbbigt, fast det känns skönt nu när det är över. Och jag är glad över att Anna lurade med mig!
Ponnyn!

Lördag 30 oktober

Steg upp mycket tidigt idag för idag, äntligen, åkte min lisa och jag till ullared! Vi pratade sönder dom andras sömn på morgonen. Och när vi skulle sova, nemen då skulle dom prata. Väl framme i Ullared var det lite kö, eller inte direkt liten. SKIT LÅNG KÖ! Ungefär två timmar stod vi i kö. Desperat, fast vi var garanterat inte värst, försökte vi få tag på vagn. Med mycket om och men och nej fick vi tag i honom 5623, vår vän för dagen! Honom släppte vi inte långt ur sikte. När vi sen kom in var det typ 4998 pers till där inne, vi var inte själva någonstans. Inte för att man brukar vara det men ändå. Dagens bäste köp var min jacka, älskar den!!! Annars köptes det som behövdes och lite till. Dagen var kanon bra, tillsammans klara vi allt. Till och med att trängas bland desperat folk, jag såg oss inte som så desperata! Och det var vi inte heller! Några tanter körde ja på, men dom va i vägen så dom får skylla sig själva!

Fredag 29 oktober

Mysig kväll med Bachan igår. Vi äger på att baka kladdkaka! Nördade Merlin några timmar. Det är hemskt, även fast det gått mer än ett år så känns det konstigt att inte träffa henne varje dag. Men när vi väl ses då går det inte att få oss tysta!
Sista dagen på en tre veckor lång jätte bra praktik! Synd men sant! Det har varit jätte skönt att komma bort från skolan, har saknat vännerna där, fast skolan har varit skönt att slippa. Även fast det har varit gott om plugg att göra. Under praktiken har ja fått göra massa saker, lärt mig massor och träffat nya härliga människor. Dagen idag bjöd på förmiddags fixet som alltid. Lilleman red, han är en ren naturbegåvning! Kebab till lunch och kladdkaka till efterrätt! Longerade Arrow, ponny jag red i tisdags som knappt ville gå. Fick ett projekt på lovet. Att komma dit och rida och longera honom. För att få fart på honom, ska bli jätte kul! Kommer sakna stället, men nu är det lov!
Träffade malin på kvällen. Masserade hennes ponny. Det är något jag kan tänka mig att jobba med, det är jätte intressant! Tog en mysig promenad runt ankfältet och pratade om allt och inget. Ville inte att promenaden skulle ta slut!!! Tog en slappar kväll tillsammans hemma hos henne, kollade på bilder från i somras. Bornholm 2010<3!

Torsdag 28 oktober

Har egentligen inte tid att blogga idag heller för Bachan kommer snart. Men lite snabbt. Näst sista dagen på praktiken sen ett efterlängtat lov. Idag så har ja sorterat hö och halm halva förmiddagen. Så nu är allt staplat fint. Red liten men mycket bestämd ponny i tisdags, envisnare än åsnan. Ville INTE gå framåt, knappt bakåt heller. När han väl gick stannade han helt plötsligt. Så Malin, en av praktikanterna, slog vad. Får jag upp lille ponnyn i galopp skulle jag få 20 spän och nu är malin skyldig mig 20 spän. Även fast hon knappt tror mig, men jag ahr ett vittne myh, så efter mycket jobb galopperade han och faktiskt längre än vad ja trott. 

Annars då, fått den där bettskenen. Men den gör mer skada än nytta. Vaknat två nätter i rad i panik för att käken låst sig. Aja, ska tillbaka om några veckor får vi se vad dom kan göra. Har skit mkt plugg som egentligen behöver göras men det får vi ta en annan dag. Nu kommer hon snart, så det är bäst ja fixar det sista. 

 
You always make me smile!

Söndag 23 oktober

Spöknatt i stallet igår. Hjälpte Malin med barnen först. Gick spökvarnding med dom. Att försöka underhålla över 40 barn är inte så lätt. Speciellt inte om dom inte lyssnar. Men att berätta om sig själva funkar alltid. Tror nog att de flesta viste vad alla hette när klockan var åtta.
Senare var det dags för de stora barnen. Malin, jag och Hanna skulle berätta spökhistorier. Hmm, Malin och jag lyckades inte rikigt! De stora barnen skulle även gå läskigspökvandring. Sista gruppen, Evve, Felica, Felica, Emma, Lollo och Helena. HAHAHAHA, lätt skrämda? ja! Snacka om roligt! Malin och jag hade så kul åt det! Film ännu senare, The haunting of connecticut, äckligare än vad jag kom ihåg. Vid tolv vare time att sjunga för Malin. Min Malin fyller 17 idag!!! Framåt två skulle vi gå och lägga oss. Jag, Evve och Emma delade på en 90 madrass. Dom ofrade sin plats för mig. Inte trångt alls, lite små mysigt. Sen vare dags att sova, det gick inte så bra.
Kvällen och natten va skit bra!!!! Fick träffa saknat folk.

Hem tidigt och skulle sätta igång och plugga. Har fått lite gjort. Men nu har det slutat regna, ska nog ta och gå en sväng med vovvarna. Ska åka och fira Malin senare.


Fredag 22 oktober

Ännu en mycket dålig uppdatering men eftersom jag fortfarande har prakatik så blir det inte så mycket att skriva om. Onsdagen innehöll mest tömkörning av både åsna och hästar. En helt egen upplevelse!

Var i norrköping igår kväll och åt med min Lisa! Vi satt sär och bara pratade. Har saknat våra samtal massor. Det blev inte så länge, synd det. Men stunden vi sågs, det var värt mycket! Och snart åker jag och Lisa plus tanterna till ullared. Skit kul!

Och idag är det ÄNTLIGEN fredag! Två veckor av tre på prakiten avklarade. Det e kul. Vi praktikanter har roligt tillsammans. Issa kom till mig efter att hon slutat. Vi kollade på tVD, jätte bra avsnitt och lite tårar i ögonen, och på Nikita, en annan serie som rekomenderas starkt! Bio på kvällen, the last airbender. Julia och jag var helt besatta av det typ i åttam, älskar det och så kom det ut på film, whiiii! Filmen var nästa precis om serien, såklart hade dom missat mycket, men så blir det ju. Åkte hem till mig efter att filmen va slut, vi skulle bara vila lite innan hon skulle åka hem. Somnade typ båda två i sängen. Mysig kväll! 

 

Torsdag 14 oktober

Nästan hela veckan på praktiken har gått. Precis som i våras får vi inte berätta så mycket om vad vi gör och så. MEn lite får ja säga. Har börjat komma in i morgonrutinerna. Fodra, mocka, "kasta hö" och sopa. Igår så byggde vi praktikanter, då var vi tre, en kanininhängnad. Eller inte byggde men fixade. Blev mycket bra vän med borrmaskinen och skruvar. Kaninerna trivs nog. Får vi hoppas. Åsnan tyckte inte vi skulle gå ut imorse han ville följa efter hästen som drog åt fel håll. Åsnan kan oxå galoppera! Idag så fick även staktetet till paddocken stå ut med en krock. Men det överlevede kan jag lova poch traktorn oxå. Jag och den andra praktikanen tog en ridtur i skogen som att avsluta dagen. Ingen av oss kunde vägen men vi kom en runda iaf.
Nästan hela veckan på praktiken har gått. Precis som i våras får vi inte berätta så mycket om vad vi gör och så. MEn lite får ja säga. Har börjat komma in i morgonrutinerna. Fodra, mocka, "kasta hö" och sopa. Igår så byggde vi praktikanter, då var vi tre, en kanininhängnad. Eller inte byggde men fixade. Blev mycket bra vän med borrmaskinen och skruvar. Kaninerna trivs nog. Får vi hoppas. Åsnan tyckte inte vi skulle gå ut imorse han ville följa efter hästen som drog åt fel håll. Åsnan kan oxå galoppera! Idag så fick även staktetet till paddocken stå ut med en krock. Men det överlevede kan jag lova poch traktorn oxå. Jag och den andra praktikanen tog en ridtur i skogen som att avsluta dagen. Ingen av oss kunde vägen men vi kom en runda iaf.
Pluggade psykologi hela kvällen, så nu tänker ja inte plugga mer idag!
Saknar min Lisa Eriksson men snart är det lördag!

Söndag 10 oktober

Söndag 10 oktober
Syster döptes idag. Bilturen upp till stockholm med Eve, ja vad kan man säga. Båda va skit trötta och garva åt allt? Jo ungefär så vare. När vi kommer fram till kyrkan, den är begie typ, säger Eve. Kyrkan är ju rosa. Fy va ja garva! Puss på dig! Jenny och ja hällde dop vattnet. Mycket duktigt gjort av oss. Fika och smörgåstårta efteråt. Fortsatte att reta Eve för kyrkan. Kommer inte glömma det tjejen ;) Mycket fotografering på systeryster och paketöppning. Hem vägen med Even bjöd på alsång.
Syster döptes idag. Bilturen upp till stockholm med Eve, ja vad kan man säga. Båda va skit trötta och garva åt allt? Jo ungefär så vare. När vi kommer fram till kyrkan, den är begie typ, säger Eve. Kyrkan är ju rosa. Fy va ja garva! Puss på dig! Jenny och ja hällde dop vattnet. Mycket duktigt gjort av oss. Fika och smörgåstårta efteråt. Fortsatte att reta Eve för kyrkan. Kommer inte glömma det tjejen ;) Mycket fotografering på systeryster och paketöppning. Hem vägen med Even bjöd på allsång.
Den "rosa" kyrkan

Lördag 9 Oktober

Dagen började med humöret i botten men slutade i TOPPEN. Det steg när ja satte mig på bussen till Issa. Bussade dit käkade lunch. Kollade på några mkt äckliga scener ur en film och supernatural. Åkte till stallet och red Islands häst. MYSIGT med stora bokstäver va ordet! 'Det kommer ett hinder' HAHAHA, ett stort ett! Hem till Issa och duscha och fixa. Och kolla på tVD :d Me like a lot! In till stan på kvällen köpte mat på thaicoconut. Resten av kvällen såg vi på film och bara slappade. Eller ja, hon klippte mitt hår oxå. Frisyr á la Issa.
<3

Fredag 8 oktober

Fy på mig. Sämsta uppdateringen. Lite mer än en vecka har gått och en del har hänt. Jobbade förra helgen, stressat som en galing för att hinna allt klart i tid till gästerna, kom till jobbet på lördagen och förväntade mig att det inte var så att göra. Fast där hade jag mkt fel. Men helt plötsligt kommer en till som jobbar på hotellet dit, ja slapp att göra allt själv. Lisa kom när ja slutat. Gick och åt med gänget och lite mer folk. Bilresa med Fia och lisa genom linköping. En upplevelse för sig. Fia säger höger, jag säger rakt fram, lisa får lite små panik. Men alla tre levde när vi kom fram. Fest för Bella på kvällen. Kvällen innehöll dans och skratt!
Bachan åkte till Berlin på sändag kvällen. Nära tårar!
Veckan som följde innehöll mest skola och åter skola.

Igår, torsdag, vara det studiedag. Spenderade hela förmiddagen hos tandregleringen. Blev lite smått förbannad på hon som skulle fixa tandskenan. Den passade inte! Mamma och ja gick och fixade dop present tills på söndag. Åt lunch med Josse. Och på eftermiddagen va ja socialtstöd när issa klippte sig. Vi hann även med en sväng på stan.

Och i dag så är det äntligen fredag! Ingen skola förens den 9 november! Mer än en måndad!!!! Whiiii!


Lite bilder från Bellas fest, alla bilder är fannys:





RSS 2.0