Tisdag 31 maj

Älskar dagens väder får dåligt samveta av att sitta inne vid datorn.
Men det är lite som behöver göras inför imorgon för då det bär av till Stockholm med skolan. Jag, Malin och Oskar ska guida hem. Vi tycker att det ska bli kul. Men just nu känns det inte ett dugg kul...Suck och damp...
Krockade med Alma igår, igår var tån antingen bruten eller stuckad, det gjorde lika ont förra gången jag bröt eller stuckade något. Men idag är den bara stuckad, tur det. Kul start på sommaren annars.
Har lovat Amanda i stallet cholkadbollar för att hon gjorde en insats guld värd förra veckan så tar tag i det istället för det här bussmanuset. Det går som det går men det ska bli kul att åka till stockholm.
Ska träffa dom här härliga brudarna imorgon också, längtar!

SUPERTRION

Emmie är en hejjare på att komma på smeknamn till den lilla supertrion.
De nya är:
Trafiklysset - E-gul, A-grön och M-röd
Jönssonligan: E- vanheden, A- Sickan och M-Harry. hahahaha harry passa på vår malin. Förlåt malin!
De tre små grisarna
De tre musketörerna

Söndag 29 Maj

Idag känner jag mig väldigt duktig, eller inte nu kanske men jag ska snart slita mig från datorn. Gick upp tidigt och åkte till stallet. Småponnysarna rymmde ur hagen innan jag hann att fånga dom så då bar det iväg på ponnyjakt. Chiffen kom så fort han fick se mitt äpple och Celine kom när anna skramlade med maten, vaddå galna i mat? Körde båda idag. Chiffen först ut på tur, målet var att bli riktigt trött och det blev han. Celine där emot tyckte inte om gruset i dag så det blev inte så lång tur. Men kul var det. När jag kom hem gav jag mig ut och sprang. Sen en långpromenad med hundarna. Efter en lång dusch tog jag tag i plugget, har ett jätte stort prov i djursjukvård på tisdag. Sen fastnade jag här, men nu ska jag slita mig.
Finaste hundarna<3

Lördag 28 maj

Åkte till Lisa efter skolan igår. Vi bestämmde för länge sen att vi skulle gå till smultronstället den helgen jag kom till henne. Så i ÖSREGN och lite åska gav vi oss iväg för att äta glass. Så himelskt gott det är!! Men det blir lätt lite mycket, mådde väldigt illa efteråt. När vi ätit upp våra jätteglassar hade det slutat regna så vi tog en långpromenade runt kanalen. La oss i Lisas säng när vi kom hem och låg och pratade i flera timmar. Käkade thai mat på kvällen och kollade på The roommate. Väldigt sent så fick vi ett ryck att spela något pirat spel på lisas dator men när det inte gick bra satte vi igång sims. En jättttte mysig eftermiddag/kväll!
Idag så har jag, emilia och Anna varit och tittat på Henriks bal. Hittade också Erica i havet av folk. Det var jätte kul att se! Vill mycket hellre dansa på linköpingsbal än norrköpings!! Träffade Issa och några kompisar till henne på stan på kvällen. Vi satt på en ute estaurnag och pratade. Riktigt mysigt.

Onsdag 25 maj

Ojoj, väldigt länge sen det blev en uppdatering här. Har varken haft tid eller ork till det, men nu kommer en liten iallafall.
Det är typ 85% chans att lisa och jag åker på praktik till england den 16 september och kommer hem det 7 oktober, men det har blivit mer strul än vi räknat med. Men vi håller tummarna stenhårt!
Idag har jag varit på Halkan men Erica, en barndomsvän som jag fantastiskt roliga minnen med genom åren. Från att hon som ett åring tog min napp till att vi fastnat i en bilhiss i stockholm till många mysiga sommar kvällar på landet till en tältning i ösregn. Halkan var, vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, det var läskigt fast samtidigt så himla kul! Erica och jag kom på att vårt motto i livet ungefär låter likadant, "koppingen - lösningen på alla problem!" Förmiddagen var rolig rakt igenom!
Åkte norrköping för en lektion, kändes lite ovärt när jag väl kom dit. Men men, man får väl sakerna gjorda i skolan iallafall. Gick en sväng på stan med Lisa efter skolan. Tittade runt och letade skor till henne, vi hittade ett på super snygga! Sen hem och byta om och så upp till stallet. Inte varit där på två veckor och det var kul att träffa alla igen. Sen att själva lektionen inte gick så bra gör inget, för det var bara så kul att träffa folket!
Störda eller totalt vrickade? Det är frågan.

tisdag 17 maj

Första lektionen var djursjukvård och prov, det gick åt PIPSVÄNGEN!! Omprov nästa. Vi körde brännboll på idrotten, så himla roligt!! När alla verkligen går in för det så blir allt mycket roligare och det gjorde verkligen alla. Helt slut efteråt!Slutade ganska tidigt så issa följde med hem idag också, alltid lika roligt att umgås med henne. Vi köpte hämt mat, så hisklansgott, vi körde massage även idag och så pluggade vi duktigt en stund också. Det börjar verkligen kännas att det inte är mycket kvar i skolan nu för det är skit mycket som ska lämnas in och prov som ska skrivas nu.
Imorgon är det friluftsdag och lisa och jag ska ha hundaktivitet hela dagen och mille och alma ska följa med till skolan. Får vi se hur det går.
Låten sitter fast på hjärnan!!

Måndag 16 maj

Det har varit en förjävligt jobbig dag. Men som Bachan sa till mig igår så måste jag försöka tänka positivt och försöka vara glad iallafall även fast det är jobbigt annars blir allt mycket värre! Så skratten och leendena idag har varit äkta och jag förvånas lite själv över det.
Följde med Issa några varv på stan när vi kom till Linköping och hon följde även med hem. Vi lagade mat, körde massag, som är vår grej, och så tog vi en lång promenad med hundarna.

Söndag 15 Maj

Ännu en helg slut, det går för fort och det borde vara en dag till i veckan som man är ledig på!
Spenderade halva gårdagen hos Bachan med mycket prat, god mat, vampire diaries, kareokesång som för övrigt är vår nya grej och melodifestivalen. Sverige kom på en förtjänt tredje plats och vi hamnade inte där för att grannländerna gav de högsta poängen som de flesta andra gjorde. Fantastiskkväll med en fantastiskt underbar vän!!
Dagen idag började med att jag åkte tidigt till stallet. Körde en mycket pigg och duktig ponny! Gick in till anna efter det och satt och snacka massa. Efter en lång fika traskade vi ut till stallet och körde Celine. Alltid lika kul att umgås med Anna!
Tog en väldigt lång långpromenad med mailn och hundarna i skogen när jag kom hem. Emmie slöt upp med oss och så satte vi oss på mailns altan och pratade. Fina vänner är vad dom är!

Lite bilder från malin, min och emmies semester på ön typ två år sen:









Kan inte allt bara bli bra?

Fredag 13 maj

Fredag den trettonde. Hittills har dagen inte innehållt någon otur, men man ska väl inte säga för mycket det är ju några timmar kvar.
Guidning på Tropicariet idag, det var riktigt roligt!! Var skit nerövs innan och mer nerövs eftersom farfar och Markus skulle komma. Men det gick bra och jag är jätte nöjd! Efter guidningen åkte farfar, jag och Markus och åt. Alltid kul att träffa dom och vill utnyttja tiden så mycket som möjligt när jag väl träffar dom. Under den timmen vi var iväg försvann alla tankar om att det är jobbigt just nu, ingen oro i magen alls. Vi fortsatte att planera lite inför cypernresan, typ vem som ska köra till stockholm om vi ska åka bil. Har vi inte löst det tills dess får vi slåss om det, hehe.
Fredagskvällen har hittills bestått av blodlabbsrapport och äntligen är den klar. Nu lägger jag pluggandet åt sidan, skulle inte få inte in något om jag forsatte iallafall. En film och fredagsmys med familjen är vad som gäller nu.

Tisdag 10 maj

En mycket jobbig tisdag, varit nära tårar hela dagen. När beskedet kom att allt gått bra tjöt jag ögonen ur mig. Lättad är bara förnamnet!!
Träffade Bachan så fort jag kom hem. Vi lagade mat och satt ute och pratade flera timmar och så sjöng vi kareoke typ hela kvällen. Det lät säkert jätte vackert och jag låg på bordet och tjöt av garv. Precis en sån här kväll behövde jag idag.
When I find you I'll find me

Söndag 8 maj

Är totalt slut i både kroppen och huvudet. Sova? Ja tack! Klockan är inte sex och jag planerar redan att gå och lägga mig, bra eller dåligt??
Åkte till min Issa i fredags för en efter längtad mys kväll. Vi åt hämtmat, kollade på vampire diaries och grät floder, hade massage, hår inpackning, ansikts mask, kollade på film och satt och prata. En riktig tjejkväll med andra ord.
Åkte och red isak på lördag morgon, jätttte fint väder och han va super duktig! Gick sen därifrån hem till Issa igen, trodde det skulle ta max tjugo minuter, det tog nästan en timme.
Jobbade kvälls passet på lördagen, masssssor att göra och masssa gäster att ta hand om. Roligt fast krävande. Åkte hem och sov några timmar och sen upp och jobba igen. Ännu mer att göra och ännu mer som skulle hinnas. Fick även idag, äntligen, veta att jag fick jobba i sommar. Whiiii!!
God natt!
Faaan...

Fredag 6 maj

Sitter i biblioteket och pluggar och försöker få tag i tandläkaren. Har gudning i tropicariet nästa fredag så jag försöker få ihop ett bra manus. Vilket går så där, för det finns typ inget om mina Pinché apor. Snart så kommer lisa och då ska vi äntligen gå och äta, är skit hungrig. Ikväll ska jag till Issa, vi ska ha mys kväll och kolla på Vampire diaries. Längtar! Annars kommer helgen mest bestå av jobb och så ska jag hinna rida lite också. Det blir nog en bra helg!


Tisdag 3 maj

Det är maj och det har snöat massor idag, vad håller på att hända? Nyss va det sommarvärme och nu typ höst, snälla sommaren kom tillbaka!!

Idag har det varit en lite jobbig dag, mille är sjuk så jag har mest gått och oroat mig för honom, det va jätte skönt att sluta tidigare så jag fick åka hem till honom. Det märks så tydligt på honom om han inte mår bra, för han blir jätte kärleksfull. När jag kom hem klättrade han upp i mitt knä och ville inte gå därifrån. Men nu mår han mycket bättre än vad han gjorde imorse iallafall.

Sitter och pluggar och lyssnar på paolos Autumn som nog spelas för 30:e gången idag, älskar den! Ska snart gå upp till Anna för att få massage, det ska bli jätte skönt! Efter det är det kvällsmys med sjuklingsvalpen i soffan till en bra film.
En jätte fin sommarkväll i Dalarna!

Valborg

Att en dag som man längtat efter så länge kan ta slut så snabbt, det kändes iallafall som om timmarna gick fortare än vanligt. Men det heter ju, tiden går fort när man har roligt! Och roligt var bara förnamnet på den här dagen!

Malin och jag åkte till Emmie på eftermiddagen för att hjälpa henne och förbereda inför kvällen. Och vid typ sex började folk att komma. Vi grillade, satt och snacka om hade det jätte bra! Senare så gick jag, Malin och Lisa, malins kompis, hem till Johan, en i deras klass och som jag gick med i samma klass tvåan till nian. Hos Johan var det massssor av folk, de mesta kände jag inte men några. Träffade några som jag inte sett på år och dar, det va jättekul att träffa dom igen! Vi dansade som galningar halva natten, glädje rakt igenom.
Min valborg va kanoners!!
Lite bilder från när vi va hos emmie:

RSS 2.0