Torsdag 31 Maj

Ojoj idag kändes det verkligen att det inte är långt kvar. Klassen fick nästan hela skoldagen för att måla lakanen och fixa lite annat. En rikigt rolig eftermiddag med en riktigt bra klass. Lakanen blev super och det verkade som att alla verkligen hade jätteroligt! Vi kommer få den bästa studentveckan, ser fram emot varenda dag!

Onsdag 30 maj

Har haft en riktigt bra eftermiddag och kväll med min Bissen. Vi började med en shoppingrunda på stan för att fixa presenter till studenten och lite smått och gott som behövs, bland annat en vattenpistol tills på tisdag. Hehe. Väldigt nöjd över mina inköp. Hemma lagade vi en exlusiv måltid bestående av potatismos och köttbullar, kungar i köket är vad vi är. Issa färgade även mitt hår, vill få det ljusare men det är lite svårt. Det slutade iallafall med ett litet vattenkrig i duschen. Återuppleva gamla magalufminnen<3! Hehe. Nu försöker vi plugga, det går väl sisådär båda har fastnat vid något annat. Men vi är trots det bäst.

Måndag 28 Maj

Denna dagen har gått i huvudstadens tecken! Imorse satte sig vår klass, NV och zoohandel på bussen för en hel dag i Stockholm med studiebesök och lite shopping. Vårt lilla gäng, utom Erica som tyvärr va sjuk, besökte mosken på förmiddagen. Faktiskt rikigt intressant och så fick vi ta på oss väldigt fina kläder och luvor, alla va så söta! När det besöket var över gav vi oss ut på en långpromenad in till stan för att käka och gå en sväng i alla affärer. Eftermiddagens besök var riksdagen vilket var helt okej. Sammanfattningsvis så har det varit en riktigt bra dag!!

Lördag 26 Maj

Precis hemkommen från att ha varit och kollat när Frida dansade bal. Hon var jättefin!! Så kul att gå och kolla, önskar att Norrköping också hade något liknande. Men får nöja mig med att kolla här, går iofs bra det också. Mammsen kommer hit en sväng ikväll, lite melodifestival kanske. Saknar Emmie och Malin massor, vill ha hem dom från Turkiet nu. Helst igår!
Imorgon blir det jobb för hela slanten. Försöka hinna plugg med trots det fina vädret som utlovas.
Precis hemkommen från att ha varit och kollat när Frida dansade bal. Hon var jättefin!! Så kul att gå och kolla, önskar att Norrköping också hade något liknande. Men får nöja mig med att kolla här, går iofs bra det också. Mammsen kommer hit en sväng ikväll, lite melodifestival kanske. Saknar Emmie och Malin massor, vill ha hem dom från Turkiet nu, helst igår, och bara krama om dom och säga vilka fina vänner dom är!
Imorgon blir det jobb för hela slanten. Försöka hinna plugg med trots det fina vädret som utlovas.
Fina frida! <3

Fredag 25 Maj

Hade reptil och fågel hantering på morgonen. Usch, är så himla nervös inför provet nästa vecka så det är helt sjukt. Tycker inte om dom där djuren, inte för fem öre. Men Lisa och Johanna va jätteduktiga och vågade hålla ormen trotts att de är så himla rädda. Duktiga tjejor! Slutade precis vid lunch så Lisa och jag åkte hem till henne och tog cyklarna och cyklade ut till kusten. Där badade vi och solade hela eftermiddagen, underbart skönt kan man lungt säga. Lite kallt i havet men ändå så skönt efter cykelturen. Lite lagom jättebrända lagade vi mat när vi sen kom hem till lisa igen. Satt på balkongen och snackade resten av kvällen. Tordde vi var varandra så nära som det gick, men icke. Älskade vän vad underbartfantastisk du är!
Hade reptil och fågel hantering på morgonen. Usch, är så himla nervös inför provet nästa vecka så det är helt sjukt. Tycker inte om dom där djuren, inte för fem öre. Men Lisa och Johanna va jätteduktiga och vågade hålla ormen trotts att de är så himla rädda. Duktiga tjejor! Slutade precis vid lunch så Lisa och jag åkte hem till henne och tog cyklarna och cyklade ut till kusten. Där badade vi och solade hela eftermiddagen, underbart skönt kan man lungt säga. Lite kallt i havet men ändå så skönt efter cykelturen. Lite lagom jättebrända lagade vi mat när vi sen kom hem till lisa igen. Satt på balkongen och snackade resten av kvällen. Tordde vi var varandra så nära som det gick, men icke. Älskade vän vad underbartfantastisk du är!

Söndag 20 Maj

Igår var det bal för malin och emmies del, plus ett antal hundra till. Va med Malin från sju på morgonen, först smink och sen frisören. Hon blev verkligen jätte fin! Sen foto tid. Träffade Emmie där också, så himla fin hon var! När det äntligen var bal dags vart jag riktigt stolt. Dom va jätteduktiga! Måste erkänna att det kom några tårar. Verkligen två av världens finaste vänner! Mötte upp Frida efter balen. Vi gjorde sällskap till trädgården för att kolla på alla fina. Efter dansen på stan drog Frida och jag hem hit och satt och snacka och såg på film. Mysigt!
Snart bär det av hemmåt för en kväll med familjen. Verkligen sett fram emot det. Träffa saknade mille också.
Igår var det bal för malin och emmies del, plus ett antal hundra till. Va med Malin från sju på morgonen, först smink och sen frisören. Hon blev verkligen jätte fin! Sen foto tid. Träffade Emmie där också, så himla fin hon var! När det äntligen var bal dags vart jag riktigt stolt. Dom va jätteduktiga! Måste erkänna att det kom några tårar. Verkligen två av världens absolut finaste vänner!<3
Mötte upp Frida efter balen. Vi gjorde sällskap till trädgården för att kolla på alla fina. Efter dansen på stan drog Frida och jag hem hit och satt och snacka och såg på film. Mysigt!
Snart bär det av hemmåt för en kväll med familjen. Verkligen sett fram emot det. Träffa saknade mille också.

Fredag 18 april

Hel dag med min Malin igår, en sväng på stan - alla affärer stängda!, sola, promenix, filmmys till sunes sommar och eva och adam - nostalgi, nagelfix, grillat och massssor av goda skratt! Kan inte bli annat än glad av att umgås med henne! Kanon dag. Idag är det mängder av plugg som måste bli gjort, stort slutkursprov i reptiler och fåglar, djursjukvårdsprov, bokredovisning, religionsuppsatsER och så lite samhäll på det. Underbar blandning, eller? Men när det är klart får jag ta och åka till Bachan, LÄNGTAR!

onsdag 16 maj

Långledigt i fyra dagar! Är så himla glad just nu, precis hemkommen från ett riktigt nice träningspass och det va så skönt! Det va alldeles för längesedan men ändå gick det så bra!! Lycka rakt igenom. Nu sitter jag och väntar på min kära vän emmie så får vi se vad vi hittar på. Lite vals kanske? Både Malin och emmie har lärt mig lite och det är sjukt roligt! Ska iallafall försöka njuta av ledigheten och inte plugga för mycket. Även fast det verkligen behövs.

Lördag 12 maj

Händelserik start på veckan, usch och fy. Men nu kämpar jag vidare. Spenderat nästan hela veckan hemma på landet med världens finaste vovar, vi har myst mest hela dagarna, pluggat, kollat mänger av filmer och promenerat i skogen. Och i torsdags kväll träffade jag mia brudar malin och emmie, så skönt att träffa dom igen! Först tjejsnack i mängder hos emmie och när hon cyklade till jobbet gick jag bort till malin. Vi satt och snacka, dansade vals så huset gungade (?). Kanonmysig kväll med två av mina bästa. Igår pallrade jag mig iväg till skolan, inte så ansträngande dag så det fick jag klara av. Lisa och jag tog oss en fika i Linköping eftersom vi slutade så tidigt, så mycket att prata om. Toppen! På kvällen träffade jag Bachan, subway, vampire diaries och massor av samtalsämnen hanns med under kvällen. Toppenstart på helgen!
Nu sitter jag och pluggar, mindre kul. Men jag börjar se ett slut på dagens hög, vilket är skönt. Ikväll ska jag träffa Frida för en film och myskväll. Blir jättebra!

Fick en fin bild från henne Lisa och jag var och red hos.

Fredag 4 maj

Veckan bara sussade förbi...
Klassen va i skara i onsdags, studiebesök på djursjukskötarskolan, besök på veterinärmuset, lunch i en park med underbartväder och så ännu ett studiebesök på hästkliniken. Det va en jättebra dag med en grymtbra klass!!
Den här dagen i skolan va dock inte den bästa och va nog inte på ett superbra humör för fågelhantering heller. Blev biten två gånger och började storböla, tre år eller? Skyller på att jag va lite känslig idag. Men man kan ju undra hur det praktiska provet ska gå, reptil och fåglar. Mina favoritdjur, eller? Nae inte direkt!  Nehepp nu ska jag trampa iväg och träffa Emmie. För ikväll blir det middag och bio, älska mig igen.

tror det blåste liiiiite i skara!

Tisdag 1 maj

Ny månad och 45 dagar till studenten, hjälp!! Valborg igår, vilket var en superbra dag! Började med att Lisa och jag gick och inhandlande dagens nödvändigheter. Sen cyklade jag iväg och mötte Malin och Emmie, dom är mina modeller till foto eximinationen. Vi fotade massor i pradiset. Det var jättekul, kunde inte sluta le. Sånna underbara männiksor man kan ha till vänner säger jag bara! 300 bilder senare skiljdes vi åt för att träffas sen på kvällen igen. Jag åkte hem för att hjälpa Lisa och baka och fixa oss inför kvällen. Som sen började hos Maggan med grillat, lekar och trevligt folk. Vi fyra, lisa, jag, malin och emmie, hade fixat en kinesisklykta som flyger när man tänder eld på den som vi släppte upp i mörkter, mysigt till tusen! Senare på kvällen begav vi oss ner till stan och ut på krogen. Vilket mängder av andra också hade gjort, folk överallt men det va bara roligt! Vi träffade Frida och Victor som vi hängde med och så sprang jag på Erica, min gamla barndomskompis, kul att träffa henne och prata gamla minnen en stund. Vi dansade hela natten och hade det kanon. Hade verkligen en jättebra valborg, har så himla fina människor i mitt liv som jag är så glad över att ha. Vad skulle jag göra utan er?






Söndag 29 april

Åkte hem igår, kände att jag verkligen behövde komma hem en dag och träffa familjen. Alltid lika underbart att träffa mille, han blir så lycklig och det smittar av sig. Satt och storböla i en hög på golvet bara för att han blev så glad, det gör ont att lämna honom varje gång jag åker in till stan. Önskar att han kunde bo hos mig varje dag! Igår hade vi myskväll med god mat, film, livet är en schlager, och masssor av prat. Idag har vi jobbat i trädgården, sågat och klippt ner massor av buskar och annat oidentifierbart gojs, eldat allt det där vi klippt. Rikigt skönt att vara ute i det fina vädret och jobba. Skillnaden efter att vi börja och var klara var jätte stor, man börjar se att det faktiskt finns rabatter i trädgården och inte bara massor av döda växter och buskar. Nu är jag då tillbaka i stan igen och städat lägenheten klart för snart kommer lisa hit. Ikväll blir det mys med film och mat. Och eftersom det är så fint väder tar vi oss nog också en glass på bosses.

Fredag 27 april

Studiedag och en långhelg framför mig. Känns underbart!
När jag fyllde år förra året fick jag en upplevelse av Lisa i present, att få åka och rida islandshäst med henne. Idag var dagen då vi äntligen skulle få vara med om den upplevelsen. Det var fantastiskt underbart! Känslan i magen när hästen galopperar i full fart, man kan knappt känna sig lyckligare. Det var verkligen så himla roligt, skrattade av lycka från början till slut! Tack ännu en gång för en jätterolig present! Vi unnade oss mat på subway i solen ch mycket prat när vi kom till stan. Spenderade kvällen hos Emmie med mängder av tjejsnack och nyttigheter. En kanondag med två underbara vänner!

RSS 2.0