Söndag 29 juli

Tillbaka i stan igen efter att ha varit hemma och jättesjuk i ett par dagar. Det började i tisdagskväll helt plötsligt bara. Fatta inte varför, jag, emmie, mailn och niclas satt och splade kort på altanen och slappade hela kvällen - ansträngade nog tyckte kroppen. Men åkte iallafall till jobbet på onsadgen men fick vända nästan i dörren och sen dess har jag varit hemma. Torsdag och fredag var värst - jättehög feber och ont överallt. På fredagen orkade jag ingenting så jag ringde vårdcentralen, och här kommer det värsta, dom tyckte jag hade varit sjuk för kort tid för att få hjälp, jätteotrevliga, och att jag skulle återkomma på måndag. Sur och ledsen försökte jag sova bort det värsta men icke. På eftermiddgen ringde jag sjukvårdsupplyssningen och fick en tid på sjukhuset. Där visade det sig att jag hade 40.2 i feber MED ipren i kroppen och CRP visdade en kraftig infektion i kroppen - halsfluss med andra ord. Vilket ska behandlas i god tid. Fick pencilin diekret och redan på lördagförmiddag kändes livet lite lättare. Och idag, ja då är det så pass bra att det inte smittar längre. Vårdcentralen kan ju gräva ner sig en gyttjepöl ett tag, inte varit sjuk tillräckligt lång tid. Vad är det för rådgivning om man säger att man knappt orkar resa på sig? 
Så dessa dagar har jag gjort två saker, sovit och kollat på film. Och imrogon är på back on track igen!
 
 

lördag 22 juli

Det här har varit en helt fantastiskt undebar dag i västervik med familjen. När vi kom fram till gränsö checkade vi in på spat direkt. Satt ute i bubbelpolen nästan hela tiden. Det är så vackert där precis vid havet och så ser man husen på andra sidan viken. Ännu ett paradis i vårt avlång land. Man borde nog njuta mer av de små paradis vi har än att åka utomlands för att hitta dem, de finns närmare. Även fast det är riktigt skönt att komma bort från Sverige i bland. Hade också en massage med inriktning på muslekknutor inbokad. Det gjorde så fruktasvärt ont, mådde till och med illa emellan åt. Men känslan efteråt är så skön! Många knutor är kvar men lite hjälpte det iallafall. När vi var helt slut i kropp och själ lämnade vi slottet och begav oss in till stan igen för att äta. Solen sken och det va jätte skönt i luften. Mätta och belåtna begav vi oss hemåt fram på kvällen. Tack än en gång för en jättebra födelsedags present! 
 

Fredag 20 Juli

Sitter på bussen på väg HEM. Ska bli så skönt att komma hem i helgen igen. Ännu en vecka av den här sommarens vikariat har gått. Det har inte hänt så mycket den här veckan för det har bara varit en veterinär där två dagar och dom dagarna har i och för sig varit fullbokade men de andra dagarna har vi mest städat. Men det har ändå varit bra!
Igår träffade jag carro efter jobbet vi åt ute och satte oss på en uteservering och pratade jätte länge. Hade kunnat sitta där många timmar till. Har verkligen saknat henne! Sent på kvällen tog emmie och jag en kvöllspromenad fullt av tjejsnack. Det va en jättebra kväll med två underbara vänner.
<3

Söndag 15 Juli

Hade en JÄTTEBRA födelsedag igår. Klockan sju blev jaqg väckt med sång, klockan sju - ingen sovmorgon här inte. Upp och äta stor lyxig frukost. Fick att vi ska åka på spa nästa helg av mamma och Mathias. Längtar, massage, bad och avkoppling. På förmiddagen lagade mamma och jag mängder av mat och bakade tårta. Jättemysigt att bara vara hon och jag i köket och fixa och prata. Hon är bäst! Vid ett kom lunch gästerna - Mormor, gunnar och åke. Litet och bra -  det var jätte trevligt! Fina presenter och mycket skratt. På eftermiddagen åkte jag in till stan igen för att fixa det sista innan partyt på kvällen. Lisa kom och hjälpte till med tårtan. Fick en superfin tavla av henne som hon målat själv och ett brev - grät ett antal med tårar <3 När de andra gästerna, Johanna, Malin, Emmie och Bachan, anlände blev det bål och grillning och så mer paketöppning - en ring, ett halsband och en chokladask. Efter maten lekte vi lekar - hade så himla roligt och alla bjöd verkligen på sig själva. Efter tårtan blev det mer lekar och många skratt. Fram på sena kvällkvisten drog vi ut på stan. Dansade och satt på platå hela kvällen och natten. Skrattade igenom hela kvällen - ni är bäst och jag älskar er.
Så tack så jätte mycket en av de bästa kvällarna på länge!
 
 

Måndag 9 juli

Ny vecka på jobbet och snart har halva sommarvikariatet gått. Men än är det många roliga veckor att se fram emot! Dagen har återigen bjudit på många glada och uppiggande skratt. Men självklart är vi seriösa också!! 
Igår träffade jag Johanna, som jag inte träffat på nästan ett år, på stan vi var och fika i några timmar, gick på stan och käkade lunch. Riktigt trevligt!! På kvällen träffade jag Issa så gick vi på bio, spiderman. Kanonbra, har ni inte sett den - SE DEN! Trodde inte jag skulle tycka om den men älskade den. Issa du hade återigen rätt! 
 
Hon är bara för söööt! Lika valpiga som förra hösten och lika underbara! 

Lördag 7 juli

Har haft en jättebra lördag med min finaste Bachan! På förmiddagen cyklade vi ut till tift och plockade jordgubbar. Man kan lungt säga att vi var i paradiset! Varannan gubbe i munnen och varannan i lådan. Proppmätt när vi cyklade därifrån en timme senare. Jättemysigt att traska fram där bland jorrgubbsplantorna och prata om allt mellan himmel och jord. Hemma hos Bachan myste vi ner oss med jorgubbar i soffan med snuten i hollywood. Sådär perfekt när det regna ute. På kvällen följde vi med hennes två bröder och en av brödernas flickvän till Söderköping. En underbar kväll i kvällsolen med jättegod mat och glass och väldigt trevligt sällskap. Många go'a skratt och skämt! 

Torsdag 5 juli

Nästan andra veckan på jobbet också slut. Det går fort som bara den! Men igår och idag har varit väldigt lugna så vi har mest städat. Vi skojar och skrattar hela tiden - kan verkligen vara mig själv! Nu ligger jag i sängen och väntar på Issa. Maten är klar och vi ska käka och bara ha en chillkväll. Har verkligen saknat henne! 
Igår var Emmie och jag ute i den blå lagunen och badade. Faktiskt rikigt skönt att simma i kvällsolen! Hem till henne och grilla och snacka bort hela kvällen. UNDERBART! 
 
 Min mandelmassenasse!
 
 
 
 
 
"Vill känna det jag kände för dig för någon annan så att jag kan släppa dig och gå vidare"

Tisdag 3 juli

Ååå vad jag tycker om mitt jobb. Måste sluta tjata om det men det är lixom det som är min vardag. Idag har jag fått lära mig att intubera. Svårare än vad jag tänkt mig och fel kommer det bli flera gånger. Men man blir aldrig fullärd. Har också fått helraka en kissemiss han såg ut som lejon när jag va klar med honom. Många underbara valpar har vi också haft inne. Mysigt värre. Också varit ute på äventyr med den andra sköterskans bil - intressant men roligt kan man säga. Automat och ingen sikt plus mitt lolaksinne på det. Men.både bilen och jag överlevde och tårtan blev hämtad så vi kunde ha tårtkalas. Igår träffade jag Lisa efter många veckor från varandra, precis vad jag behövde. Våra munnar gick i ett och som vanligt va det inte tyst många minuter. Vi åt på steves och tog en glass på bosses. Fantastisk kväll med min bästa Lisa! Nu ska jag snart träffa Emmie som äntligen är frisk!

Helgen på landet

Helgen på landet har varit jättebra! Malin och jag tog bilen ut i fredags, Tomas Ledin på högsta volym. Sommarkänsla om något! Väl hemma tände vi grillen och gjorde varsin drink här skulle det firas att det va helg. Maten blev jättegod och vi satt länge vid bordet och pratade. Tog en långpromenad med hundarna innan vi gosade ner oss i soffan med jordgubbar och gamla/nya bilder. Jättemysigt! I lördags satte vi oss tidigt ute i solen och bara njöt. Ett dopp i sjön med hundarna unnade vi oss också. Inte så farligt kallt faktiskt även fast det gärna får bli lite varmare. Efter att ha skjutsat Malin till bussen på eftermiddagen åkte jag hem till eve på fjortonårskalas, jättekul att träffa kusinerna och släkten. Ni är bara för bra! Vi åt gott, satt och prata, spelade kubb och pratade lite till. På söndagen sen kom mormor och Gunnar på fika och långpromenad. Väl hemma i stan tog Bachan och jag en glass på bosses. Satt i solen och pratade om allt och inget. När det började bli lite för kallt drog vi oss hem mot henne för film kväll. Helgen har som sagt varit jättebra på alla sätt!! Ledighet är helt klart underbart även fast jobbet är det bästa jobb jag haft.

RSS 2.0