Söndag 10 januari

Några av dagens lärdomar - Börja inte städa rummet när huvudvärken dunkar ner i tårna, man blir bara förbannad. Gå inte bakis på ett intensiv spinnings
pass, det svartnar lätt framför ögonen. Gå inte bakis till jobbet där det luktar ny bakade bullar hela dagen, du vill bara spy på dom. Gå inte bakis till ett jobb du måste le på hela tiden även fast kunden är drit jobbig, kan sluta med att du lackar ur. Försök inte äta dig mätt, det finns inget stopp. Tre huvudvärkstabletter hjälper inte, då lär inte fem göra det heller. Med andra ord - va inte bakis!

Så hängde iallafall med Martina ut igår. Mötte henne på jobbet, tog några glas vin tillsammans med henne och Mario. Sen så drog vi hem till Martina, som för övrigt bor jättefint!! Senare på kvällen, eller mer natten, drog vi inte till stan igen och gick in på nån krog och drack öl och vin och snackade i timmar. Trevlig kväll!!

Idag är det dock ingen trevlig dag, snart över!! Det är semeldagen här i Norge och vi har nog sålt några hundra semlor men det finns ett antal kvar. Mummsigt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0