22 september 2013

Vi körde tidigt imorse för att hinna se mycket! tyvärr så regnade det hela förmiddagen... Menmen, vi bestämde oss för att ge oss på dagens planer iallafall som började med the big swing, ungefär som bungee jumping, man faller 70 m från ett vattenfall och svingas runt över trädtopparna. Adrenalinkicken är obeskrivelig!! Lyckorus blandat med rädsla i ett stort skrik!!
Genom regnet tog vi oss sedan upp runt Blyde river canyon, det är så hima vackert! Det vara bara så synd att molnen låg så lågt pga regnet, det får bli en sväng på vägen till Jo'burg imorgon. Men vi såg ett ställe riktigt väl, mängder av djupa och breda hål i marken med vattenfall runt omkring. Så grymt häftigt, att sitta på kanten och kolla ner över det forsande vattnet - så fridfullt! Sedan var vi också vid en view point som visade bergen från en riktigt vin sida, där kravlade vi oss ut på en klippkant och kollade ut över paradiset. Under oss sprang babianerna omkring. Helt underbart!!
Det är verkligen så vackert, imorgon tar vi God's window som ska vara en av de vackraste utsikterna av de alla. Det kan man nästan förstå på namnet.
Vi har en lugn kväll framför oss med lite vin och packning av väskor. På tisdag är vi på Cheetah experience!!
So in love with all of this!

 

(tyvärr går det inte att ladda upp bilder på detta internet...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0