torsdag 26 september

Framme och installerade på Cheetah Experience sen tre dagar tillbaka. Mycket är fortfarande en stor röra av informtion, men det är ju så det är på ett nytt ställe med nya männiksor och ny miljö. 
Lite snabbt om de senaste dagarna...
Vi bor i ett jättestort hus ca 10 min från gården. Huset är jättefint, tegelväggar, i olika nivåer och små rum överallt. Utanför är det en grilplats med bord och stolar och såklart en swimingpool! 
På kvällarna lagar alla mat tillsammans i vårt kök, vilket är riktigt mysigt. Vi försöker också hitta på saker på kvällarna som ikväll är det tea party med scones. Igår åt i ute och hade en (eller ett antal fler) drink(ar). Det var riktigt trevligt, en drink ligger mellan 12 - 30 SEK. Sjukt...
Gården har rätt så mycket djur inte lika mycket som Harnas men detta är också mycket mindre. Men lejon, caracals, leoparder, vargar, mänger av gepader (det heter ju cheetah experience av en anledning), servals och antilopler. Så vad volontäerena gör är städa, mata, gosar och leker med djuren och det stora hemska - GUIDER. Så har försökt plugga in så mycket jag kan inför provet imorgon och gått på tre turer och jag tror att jag fått in en del. Men det märker vi imorgon. hehe. 
Vi har rätt mycket bebisar, geparder, 5 månader, 11 månader och 4 veckor. Serval bebeis som är 3 månader och 5 dagar. Leoparder 11 månader och 15 månader. Hur underbara som helst! 
Har varit inne hos flerar av djuren redan, pluggade inne hos caracalsen idag, de är helt underbara. Myst med bebis geparderna och servalbebisen. Lekt med leopardungarna. Självklart suttit utanför lejonen, pratat med de och bara njutit. Det underbara är när de strycker sig mot staketet och man lägger handen emot, har saknat lejonen så himla mycket!! 
 
Jaa har det rätt bra här bra här borta! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0